icon

2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa

chicca555
16. júl 2010

kočky - šup sem 🙂

chicca555
autor
18. nov 2010

@sunday1 pobolieva ma hrdlo a vyzera to na nadchu... 😒 vcera som citala pokyny z Helika a tam bolo napisane, ze najmenej 3 tyzdne pred OPU nesmiem byt chora kvoli anestezii (nadcha, chripka a pod)... a mne to teraz vychadza na tie 3 tyzdne... tak neviem co a ako ☹ ☹

chicca555
autor
18. nov 2010

@sunday1 a ty sa ako citis? kedy ides na krv? 🙂

sunday1
18. nov 2010

@chicca555 Hlavné je, aby si mala predoperačné v poriadku, však internista Ti aj tak pozrie aj pľúca, s nádchou sa im nemusíš pochváliť 😉 Na krv idem až o týždeň v piatok, to je ešte straaaaaaaaaaaaaaaaašne ďaleko ☹

chicca555
autor
18. nov 2010

@sunday1 neboj, ti to rychlo ubehne, pomaly je dalsi tyzden za nami 🙂 🙂
ja chcem ist zajtra na krv na antihiv, tie trvaju dlhsie, ostatne testy si dam spravit koncom novembra, ked budem ok, snad to do toho cca 8-10. decembra stiham 🙂

franina
18. nov 2010

@sunday1 je ale je to este horsie .... 😒

@annamary27 drzim palce a daj vediet 🙂

sunday1
18. nov 2010

@chicca555 Ostatné krvné testy sú za deň hotové, to v pohode stíhaš. Doteraz to ubiehalo, ale dnes mám prvú krízu, tak neviem. Urobila som strašnú chybu, plánovala som ísť do práce a ja trúba som zostala doma. Mám síce kopec papierovačiek, ale akosi sa mi do nich nechce 😖

sunday1
18. nov 2010

@franina A niekam ďalej nemôžete cestovať? Je to náročné, ale niektoré baby precestujú stovky kilometrov, na druhej strane sa zase niekedy nedá. SPLN je štátny alebo súkromný?

chicca555
autor
18. nov 2010

@sunday1 ale nevadi, tak si aspon oddychnes, ber to tak 🙂 🙂 🙂 kukni si nejaky film, ale precitaj casopis, knihu, nech na tych krpcov stale nemyslis 🙂 ja sa planujem dat po OPU, resp. ET tiez na PN, a to bude zabava, koniec roka pomaly, najvacsi frmol 😀

sunday1
18. nov 2010

@chicca555 Tak teraz by som chcela lietať v čase 😀 😀 😀

chicca555
autor
18. nov 2010

@sunday1 😀 😀 😀 😀

sunday1
18. nov 2010

@wera Čo je s Tebou, tehuľka? Poriadne nás zanedbávaš 🙂

monicka7299
18. nov 2010

Ahojte, ja len som Vás chcela pozdraviť.....dlho som tu nebola 🙂
už ste všetky tehule.....tak Vám držím palce a prajem mnoho zdravíčka 😉
Ja som to momentálne vyhodila z hlavičky.....možno raz znova dostanem chuť na nejakú takúto akciu ale zatiaľ .... som psycho a to by mi neprospelo. Len neviem či by bolo lepšie hneď ísť na to aby som bola konečne tehu alebo čakať až ma takéto stavy prejdu a až potom ale vlastne tieto stavy mám z toho, že sa nedarí a to je vlastne úúúúúúplnýýý kolotoč........ ako keby som riešila či bolo skôr vajco alebo sliepka 😒 😠

mirka321
18. nov 2010

@sunday1 aj ja som sa chcela spýtať, že čo je s Werou? neviete niektorá?

martinaaaaa
18. nov 2010

@nechsazadari dakujem takze si tehulka 🙂 to je perfektne tesim sa 🙂 ja uz tu moc casto nechodim tak som vypadla z toku informacii 😉

monicka7299
18. nov 2010

@martinaaaaa veď aj na čo by si sem chodila 😉

annamary27
18. nov 2010

@sunday1 , @janemari tak poslušne hlásim,že som zniesla 15vajok.Modlím sa,aby bola väčšina z nich aj zrelých. 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎

annamary27
18. nov 2010

@nechsazadari , ahoj moja,tak ako dopadla kontrola,tak rýchlo ma zavolali,že akurát som bola na záchode a ty na sone,nestihla si ma popluť pre šťastie 😀 😀 😀 😀 😀 😀 Napokon sme boli len 3 ,takže som ležkala na normálnej posteli.Aj sme si pokecali,ved po narkoze som vôbec nespala,ja som išla už zo sály totál prebratá a kecali sme až kým nás neprepustili.Zniesla som 15vajok 😉 😉 😉 😉 a zajtra po 11tej volám,že čo a ako,rozmýšlala som aj o tom hatchingu,že ked má embryo hrubší obal,že by ho natrhli,aby sa lepšie dostalo von. 😵 To sa vraj dá dohodnuť aj tak,že ked to v labáku tak vidia,že je obal hrubší,tak potom by to spravili,ak na to dám povolenie.Kočky,ktoré boli so mnou dostali aj Estrimax na zlepšenie hrúbky sliznice,tak ja som asi o.k,ked mne nedali.Manžel sa tiež vytešuje,že oproti minulému pokusu mal skoro raz tolko spermií 😀 😀 😀 😀 😀

sunday1
18. nov 2010

@annamary27 To je fantastická novinka 😉 Určite sú pekné. Držím palčeky, aby ste mali 15 embryok 😉

annamary27
18. nov 2010

@sunday1 dakujéééém pekne,ty už čakáš doma po Et,či Ket?

sunday1
18. nov 2010

@annamary27 Áno, ja som 5. deň po ET 🙂

cherryl
18. nov 2010

@annamary27 zabudla som pekná úroda nech len len pekne do zajtra všetky zagulaťujú 😉 keď napichují vajko spermiou tak je vlastne uz napichnute a tak som si hatching osobne vylúčila ale ovplyvňovať nechcem som len amatér 😀

annamary27
18. nov 2010

@cherryl uvidím čo mi zajtra povedia a či niečo navrhnu,asi sa rozhodnem až vtedy. 😎 😎 😎 minule som to nemala.

tinna13
18. nov 2010

@annamary27 ahoj dlhsie som tu nebola, a co to citam ty si uz po odbere. krasna urodicka. 🙂
zelam ti nech sa krasne delia

annamary27
18. nov 2010

@tinna13 dakujem ti pekne a ty/vy/ ako?

tinna13
18. nov 2010

@annamary27 zatial nijako, cakam na schvalnie ziadosti v poistovni, musim to stihnut do konca roka, lebo menim poistovnu. Ale dnes som volala do poistovne, vraj to uz mam schvalene a zajtra to posielaju do posty. na buduci tyzden uz cakam mrchu, takze ak to stihnem tak iba o chlp 😒 , ale dufam, ze sa zadari
nevies co sa stane ak schvalenu ziadost nevyuzijem, prepadne mi?

annamary27
18. nov 2010

@tinna13 uff,tak to ti neviem povedať ako to je v takomto prípade zmeny poisťovne 😒 asi by si sa mala spýtať v tej novej poisťovni,že ako to bude.

yeliel
18. nov 2010

ahoj babule 🙂
Nove tehule tu mame? 😵
@annamary27 cavelo ako si dopadla? vsetko ok?
@sunday1 ako sa citis ty zlatko?

yeliel
18. nov 2010

@noe ahoj 😉
a co ty ako? kedy mas vlastne krvicku?

@nechsazadari a ani o tebe nic neviem,,booze uz nic neviem 😀 😀 😀 😀 Kedy mas OUP alebo uz si po?
Drzim palce baby..vsetkym 😉 🙂

sunday1
18. nov 2010

@yeliel Všetko po starom, aj dnes som predsa zostala doma 🙂 Takto úplne zleniviem a začne mi mäknúť mozog 😀 😀 😀

noe
18. nov 2010

@sunday1 Veru selekcia je hrozny pojem. Ja si tiez neviem predstavit sa rozhodnut. Ved je to uz zive babatko, ma rucicky, nozicky..... brrrrr 😒 😒 😒
Babatko je bozi dar, a ked vam Boh pozehna 3, tak vas musi velmi lubit 🙂 drzim moc palce, nech sa bambuliatka drzia pri mamicke 🙂

@franina je mi to luto, ze ET nevysiel a este viac mi je luto, ze doktor dokaze take nieco vypustit z ust. Ved negativnym testom predsa nic nekonci a co si zacal, to si ma aj dokoncit 😠
@annamary27 gratulujem sliepocka, peknu urodicku si mala 😉
@yeliel ahojky ja som 11 den po ET a bojim sa testovat 😠 strasne sa bojim, ze tam bude len jedna palica. Tak este par dni budem zit v prijemnom presvedceni, ze som tehulka 😀 a v pondelok sa dozviem vysledok 😉 Joj,tak si zelam, aby bol pozitivny 😵 😵 😵