icon

2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa

chicca555
16. júl 2010

kočky - šup sem 🙂

evasbk
22. nov 2010

@annamary27 juj super, tolko detí 😀

tinna13
22. nov 2010

@annamary27 super drzim palce na zajtra, das si zaviest 2? 🙂

annamary27
22. nov 2010

@tinna13 ano ,ano dám si dvoch do bruška 😀 😀 😀 😀 😀 dakujem

annamary27
22. nov 2010

@monicka7299 dakujééééém 😎 😎 😎

tinna13
22. nov 2010

@evasbk prajem zajtra vysokanske hcg 🙂

nechsazadari
22. nov 2010

@annamary27 - mám tu od radosti taký menší hysterický záchvat, slzy očiach- to je úžasné, že sú to takýto siedmi statoční 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 Zajtra budem na teba telepaticky napojená a detičkám budem podávať lepidlá, nebožiece, horolezecké mačky, suché zipsy- len aby sa uchytili. A že sa uchytia!!!! 😀 😀 😀 😀 😀 A budeš mať aj mrazáčikov a kvalitných, vypestovaných 🙂
@evasbk - tieto koľajnice povedú k bábätku! Zajtra ani nebudem môcť nič robiť, ako vám kočky budem držať palce. 😎 Budem stále nakúkať na koníka a čakať tie najkrajšie správičky.

annamary27
22. nov 2010

@nechsazadari dakujem krásne si zlatá,teraz budem hútať nad časom odštartovania z domu,nad poloplným mechúrom atd. 😵 😵 😵 😵 😵 😵 vezmem aj injekcie čo mi ostali a dám drahému nech ich zatial u vrchnej sestry speňaží,kým budem na sále 😎 😎 😎 😎

nechsazadari
22. nov 2010

@annamary27 - než pôjdeš z domu sa vycikaj a napi sa vodičky a ak to pri vjazde do BA bude v znesiteľnej fáze, tak sa ešte tak 2 deci napi. Tie injekcie mám v pláne speňažiť tiež. Veď im tam riadnu kopu prachov aj tak necháme. Rozmýšľam, že diazepam vynechám. Včera som si na noc dala utroš cez ústa, lebo som ešte slabulinko krvácala po OPU a za hoďku som bola ako zombie. 🙄 😀

annamary27
22. nov 2010

@nechsazadari ja som bola minule celkom v poho aj po kombinácii utroša s diazepamom,aj sestrička sa čudovala,že mi nič nie je,ale to asi tých 72kíl dačo znesie,hi hi hi.asi vyrazíme o dosť skor,lebo potom je´na dialnici chaos ,hlavne v takomto počasí,radšej tam budem o hodinu skor a čípok si zavediem tam a aj vodu poriešim nejako.Ja od nervozity vyprodukujem tolko moču aj ked sa ničoho nenapijem,že by si sa divila 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
asi idem dačo ešte poprať a vyberiem si garderobu na zajtra 😵 😵 😵 😵 😵 😵 Miška sa ešte neozvala ako dopadla s HCG.

nechsazadari
22. nov 2010

@annamary27 - ty producent jeden 😀 😀 😀 😀 Čakám, čakám na správičky aj od @noe, aj od @mirka123....

mirka321
22. nov 2010

ahojte, hlásim sa , dnes sono a HCG krááásne 240...
tehotenstvo potvrdené 2x....
supéééér veľmi sa tešíííím...

annamary27
22. nov 2010

@mirka321 gratulujéééém 😀 😀 a teraz kedy dalšia kontrola?

chicca555
autor
22. nov 2010

@mirka321 super moja, tesim sa s tebou 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 dufam, ze si taky nas predvoj a budeme ta len nasledovat v takomto uspechu 🙂 🙂

ja som zajtra 30DC, podla pokynov z Helika by mi mala MS prist medzi 30-32 dnom, uz mi aj cosi doslo (spinenie a aj krv, ked som na wc), myslite, ze mam ist zajtra na krv a sono? alebo radsej este pockaj, nech to uplne zosilnie?

chicca555
autor
22. nov 2010

@annamary27 super, drzim prsty na zajtra 🙂 🙂 🙂

sunday1
22. nov 2010

@mirka321 Gratulujem 😀 😀 😀

chicca555
autor
22. nov 2010

@evasbk gratulujem evi 🙂 🙂 🙂 prosim ta, na krv sa do Helika treba objednavat? ja by som mala ist na krv a sono, neviem ci sa objednat, ci normalne mam prist medzi 7,00-8,00

annamary27
22. nov 2010

@chicca555 dakujem 😉

noe
22. nov 2010

nejdem vam to tu zaplavit slzami. Nas milacik to zabalil 😢 a strasne to boli 😢 😢 😢

chicca555
autor
22. nov 2010

@noe ☹ ☹ ☹ to mi je luto... mrazacikov mas?

sunday1
22. nov 2010

@noe Zlatinko, je mi to ľúto 😢 😢 😢 Ale hlavu hore, mrazáčikovia sa Ťa nevedia dočkať 😉 Ty ani mužíčka nemáš teraz pri sebe, však?

tinna13
22. nov 2010

@noe je mi to velmi luto, do Vianoc este stihnes KET,nebud smutna

annamary27
22. nov 2010

@noe moja,to je mi luto ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ a nechodíte tam na žiadne kontrolné hcg ?myslím ešte o pár dní neskor. ☹ ☹ ☹ ☹ slzičky ti ulavia na duši, neboj ešte si mladá,určite ten zázrak príde aj k tebe 😉 ,ked s ním bolo niečo zlé tak radšej takto ako v niekolkom mesiaci. 😕 som si vravela minule ja pri neuspešnom ivf.

mirka321
22. nov 2010

@annamary27 ďakujem Ti veľmi pekne...
v piatok...

mirka321
22. nov 2010

@chicca555 ďakujééém

annamary27
22. nov 2010

@mirka321 tak držím palce,aby sa hcg dalej parádne znásobilo 😉 😉 😉 😉 😉

mirka321
22. nov 2010

@sunday1 ďakujééém

mirka321
22. nov 2010

@chicca555 áno musíš sa objednať, napíšem Ti do IP

tinna13
22. nov 2010

@sunday1 ty mas kedy krvicku?

evasbk
22. nov 2010

@chicca555 ahojky, klidne možeš ist aj zajtra ak sa ti dnes normálne spustí ms. Len sestričkám čo budu brat krv povedz že si sa nenahlasila, oni len vyplnia ten papier čo sa podpisuje, povedz že si v stimulke a že si 30 den cyklu. A kludne sa možeš len zajtra objednat a ist tam pozajtra, ako sa rozhodneš, je to na tebe. Ak tam zajtra budeš tak sa stretneme

chicca555
autor
22. nov 2010

@evasbk ved prave, ze by som radsej este zajtra pockala ako sa to vyvinie, ci toto nie je len taky "predvoj" a rozbehne sa mi to naplno az na 32DC (stvrtok) ako zvycajne... som z toho dost popletena 😒 😒

neviem ci je to uz menstruacia alebo sa mi len rozbieha... krv (kvapky krvi) mam zvycajne ked som na wc, doobeda nic, teraz po obede celkom dost... uvidim do vecera, ako sa to vyvinie, asi este zajtra pockam a objednam sa zajtra na stredu... oni vedia zistit podla krvi a sona, ako sa mi to vyvija nie?