icon

2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa

chicca555
16. júl 2010

kočky - šup sem 🙂

katuliks
23. nov 2010

@nechsazadari Ahoj moja.Budem Ti na stvrtok moc drzat palceky nech vsetko dobre dopadne a za par mesiacov si budeme posielat fotky nasich drobcov.

nechsazadari
23. nov 2010

@monicka7299 - vybavím 😉
katuliks - ahoj Katuška, budem palčeky potrebovať, nejako mi šaškuje teplota, snáď to nebude katastrofa...Ja už chcem pre teba vyfotiť naše dieťatko 😀

evasbk
23. nov 2010

Ahojte dievčatá, podávam o sebe info: Na sone bolo niečo vidno, ale že je to velmi malinke len 1 mm. Teraz mi volali z heliosu a mám krasne Hcg 783 🙂 🙂 Preventívne si budem pichat aj fraxiparine a modlit sa aby som to konečne dotiahla do uspešneho konca. Na kontrolu mám ist o týžden.

tinna13
23. nov 2010

@evasbk super kraaaaasne cisielko,blahozelam, zelam ti aby vsetko islo hladko 9 mesiacov 🙂

evi1
23. nov 2010

@evasbk Nádhera 😀 Až sa my slzy pozbierali, len tak ďalej, veľmi Ti to prajem, 😀 😀 dávaj už na Vás veľký pozor 😎

evasbk
23. nov 2010

@tinna13
@evi1 Dakujem baby budem na nas davat pozor, aj ked ten strach u mne funguje na plné obratky 😅

evi1
23. nov 2010

@evasbk Si teraz na PN alebo pracuješ?

evasbk
23. nov 2010

@evi1 na PN , zzatial ma nechcu pustit do prace a ak to pojdem dalej ako má tak asi bbudem na rizikovom, pretože už mám za sebou 2 potraty

chicca555
autor
23. nov 2010

@evasbk evicka, supeeeer, gratulujem!!! 🙂 🙂 🙂 mne dnes dosla riadna mrcha, uz som aj objednana na sono + krv, dakujem za vcerajsie rady 🙂

tinna13
23. nov 2010

@evasbk evi a tebe davali kolko embriok?

evasbk
23. nov 2010

@chicca555 ďakujem. Vidíš? po mojich skusenostiach možem začat študovat medicínu 😀 Môžem ist robit do Helika koordinatorku 😎

chicca555
autor
23. nov 2010

@evasbk super, rada ta tam stretnem 😀 😀 😀

evasbk
23. nov 2010

@tinna13 dala som si vložit 2, dr tam videla len jedno aj to velmi malinké 😅 Ale to Hcg ma prekvapilo, ked je také vysoké, no ved o týž. budem mudrejšia. Ja sa budem tešit aj jednemu babatku, len nech je a nech je zdravučke

tinna13
23. nov 2010

@evasbk hcg je dost vysoke, mozu byt kludne aj 2, o tyzden uvidis,ja som mala na 15 ty den od vkladu hcg 879 a dopracovala som sa az k trom.a to mi na prvom sone povedali ze jedno.cas ukaze kolko sa ich skryva v brusku 🙂

sunday1
23. nov 2010

Ahojte 🙂 Migréna č. 3 práve poľavila 😒
@annamary27 Blahoželám k blastocystám aj k mrazáčikom. Nech sa všetkým darí 😉
@evasbk To je fantastické 😀 😀 😀 To je paráda, že už niečo vidno, ešte je na to pomerne skoro, tak teda musí byť drobec v poriadku. A možno je ten druhý ešte schovaný 😉

evasbk
23. nov 2010

@tinna13 tak ked toto poviem o tebe svojmu mm, tak asi padne na riť 😀 😀 , že tri??? neblazni 😀

tinna13
23. nov 2010

@evasbk mne sa 1 vajicko rozdelilo na 3, bola som pre lekarov rarita, ale zaroven to bolo aj velmi rizikove, tak aj preto to nedopadlo dobre, ale uz je zabudnute a ide sa dalej. ja by som velmi chcela dvojicky, ale neviem ci to mam risknut a dat si vlozit 2, co ked sa to zopakuje a bude ich 6 😀 😀 😀 ?

evasbk
23. nov 2010

@tinna13 😀 😀 😀 ty si blazonko. ja som sa dala vložit 2 len preto aby sa aspon jedno uchytilo, neviem si predstavit mat dvojičky, ale keby to tak malo byť tak budem rada aj dvojkám samozrejme, ale tri je už fakt vela 😉

tinna13
23. nov 2010

@evasbk moj lekar mi hovoril, ze v roku 2009 mal 13 pripadov zien, kde sa 1 vajicko rozdelilo na 2.suhlasim s tebou 3 je uz fakt vela. tak nech je to jedno zdravucke, krasne babatko ti prajem 🙂

evi1
23. nov 2010

Kočky, keby som si ja mohla vybrať tak dvojičky, plánovala som dve detičky a mala by som je jednou ranou 😀
Iste to je hrozne zložité, hlavne na začiatku 😕 a aj finančne náročné ale brala by som 😀 Po ET som pár dní uvažovala nad touto témou ale všetko sa dá riešiť. Len tie kočíky pre dvojičky ........... 😖
@evasbk do práce sa neponáhľaj, ak to je kludná kancelárska práca tak podla toho ako sa budeš cítiť ale keď náročná robota tak sa pekne daj vypísať - podla mňa 🙂

mirka321
23. nov 2010

@nechsazadari ďakujem veľmi pekne 🙂

nechsazadari
23. nov 2010

@evasbk - ani nevieš, ako si ma potešila, že si tehu! 😵 😵 😵 😵Objímačky, gratulácie, ohňostroj a šampanské- detské- ale čo, takto virtuálne: pravé francúzke 😀 😀 😀 😀 😀 😀

zlatanka30
23. nov 2010

☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹

sunday1
23. nov 2010

@zlatanka30 Čo sa stalo? Prišli Ti výsledky?

janemari
23. nov 2010

@zlatanka30 ????????

sunday1
23. nov 2010

Dievčatá, zajtra budem mať kritický deň, mala by mi prísť mrcha. Tak mi držte palce, aby ešte dlho ostala tam, kde je. A tehuľky poprosím o vírusíky. Ďakujem 😀 😀 😀

monicka7299
24. nov 2010

@evasbk gratulujem - kráááása , jééééj to je úúžasnéééé 😵

monicka7299
24. nov 2010

@zlatanka30 čo sa deje???

sunday1
24. nov 2010

Dobré ránko 😉

chicca555
autor
24. nov 2010