icon

2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa

chicca555
16. júl 2010

kočky - šup sem 🙂

yeliel
2. aug 2010

@shandy no ja este nejdem do dalsej stimulky..caka ma este KET...ale davala som si robit genetiku aby som ju v pripade dalsieho IVF uz mala.. 🙂 😉

martinaaaaa
2. aug 2010

@wera to ano ved som sa bala ze ked mi nic nebolo ze to nieje ok 😀 a uz som spokojna 😉 hrozne drzim palce nech to mate uz vsetky uspesne za sebou 😎

wera
2. aug 2010

@martinaaaaa neboj pokúsime sa Ťa všetky čo najskôr dohnať 🙂 ...mne to zatiaľ vychádza že stimulka bude až v novembri...ale stíham to ešte na jeseň 🙂

ihlicka
2. aug 2010

@yeliel a wera urcite zajtra tam volam 😉 a mas pravdu picham dihereline, to ako naschval ked to chces tak to nejde 😀 zajtra vam dam vediet 🙂

wera
3. aug 2010

dobré ránko sa praje babulky 🙂

annamary27
3. aug 2010

@wera chcela si asi napísať dobrý den? 😀

wera
3. aug 2010

@annamary27 tak jasné aj dobrý deň 🙂 🙂 🙂

wera
3. aug 2010

@annamary27 a ako sa cítiš? je Ti už trošku lepšie?

annamary27
3. aug 2010

@wera ja si ležkám dnes natretá s mentolovou masťou na hrudi,dúfajúc,že mi ulaví od kašlu a objavila som v špajzi čaj s materinou dúškou,tiež dobrý na dýchacie cesty.

annamary27
3. aug 2010

@wera dnes som už bez teploty,ale plúca si idem stále vykašlať.ale ten kašel mi začal v nedelu,takže asi ma ešte chvílu potrápi.

shandy
3. aug 2010

ahojte dievcence 🙂
@yeliel jasneee, dobre si to vymyslela 🙂 a kedy ides na KETik?
@annamary27 a co cibulovy caj? ten je dobry na kasel....
pekny dnik babule...inak ja mam stitku ok (neviem ci som vam pisala), takze mozem ist do toho teraz v auguste, tak len na mrchu si pockam.... 🙂
@wera a kedy ides teraz na kontrolu na UZV ze ci sa vajecniky polepsili?

wera
3. aug 2010

@annamary27 tak to mi je ľúto... hlavne veľa oddychuj a pi veľa čajíkov 🙂 mne vždy pomáhal na kašel čierna reďkovka postrúhaná a s medom 🙂

wera
3. aug 2010

@shandy ahojky 🙂 ... no ja teraz čakám na MS, potom idem do centra na krv a potom začínam brať tú antikoncepciu... 😖 a na 18 DC mám prísť na kontrolu... tak som zvedavá či sa niečo polepší...

annamary27
3. aug 2010

@wera fíha,to sú mi ale recepty.v zime som nebola ani raz chorá,teraz som mala v pláne isť ku svojej ORL lekárke po lieky na imunitu a neviem kde som to pochytala,ani som nebola s nikým chorým v kontakte.asi nám tá stimulka nejak znžila obranyschopnosť,snažím sa ležať čo najviac,ešteže nie sú tie teplá.

wera
3. aug 2010

@annamary27 hej to mi robila vždy moja babinka keď som bola malá...síce mi to nechutilo ale myslím že mi to pomáhalo 😀 ... tak nikdy nemôžeš vedieť kde si to dostala, stačí že si v obchode alebo vo výťahu sa s niekým chorým stretla a preskočilo to na Teba...

annamary27
3. aug 2010

@wera toto je moja druhá letná choroba za život..Raz som koncom jula ležala týžden s 38stupnovými teplotami,ten týžden sa mi aj zle skončil,lebo nám vtedy umrel 17ročný bratranec,boli vysoké horučavy a on bol epileptik a nezvládol cestu bicyklom z brigády domov.na začiatku ich ulice skolaboval.a práve teraz,ked mal výročie som zas ochorela.

shandy
3. aug 2010

@wera ahojky moja, verim, ze sa ti polepsi 🙂 🙂 , sakris...fiha ze cierna redkovka, to som este nepocula a to je tiez proti kaslu?
@annamary27 to je hrozne, chudacik, taky mlady 😔 🙄

wera
3. aug 2010

@annamary27 ....teda až mi behal mráz po celom tele... to mi je strašne ľúto... ☹
verím že sa z choroby skoro dostaneš a prípadne skús brať nejaké vitamíniky na imunitu 🙂

wera
3. aug 2010

@shandy tak musí sa polepšiť 🙂 🙂 🙂 verím tomu 🙂 ... tak tak čierna reďkovka, ale teda odkedy nie som malá tak mi to babi už nerobila, našťastie 😎

shandy
3. aug 2010

@wera som fakt zvedava...a to tvoje PCO-cko sa neda este aj nejako inak riesit? viem, ze na to su este nejake bobule ale teraz uz neviem ako sa volaju...hmm

wera
3. aug 2010

@shandy no nedá sa to riešiť nijako... len dúfam že sa to nebude zhoršovať a že stihneme nejaké babuliatka 🙂

monicka7299
3. aug 2010

@annamary27 cibula s cukrom: dáš do šálky cibulu na kolieska a zasypeš s cukrom.... keď to teraz urobíš, večer budeš mať sirup.... daj si po lyžičkách...... fakt to pomáha...... a na priedušky: horúcu zohriatu bravčovú masť na plieke priložiť na hruď a zakryť ešte uterákom 😉 Alebo klasika tie teplé instantné nápoje liečivé z lekárne...

wera
3. aug 2010

@shandy a kedyže to vlastne začínate so stimulkou? 🙂

shandy
3. aug 2010

@wera ja verim, ze nie...aha, viem, ze niektore baby, co mali inzulinovo zavisle PCO brali tusim siofor alebo metformin, ale neviem aku formu mas ty. no verim, ze sa to zhorsovat nebude a hlavne, ze dalsia stimulka uz bude ta uspesna, aby si si viac nemusela vajecniky namahat. 🙂 . stimulka cca o tyzden...
@monicka7299 no fiha, sirup nepoznam, pisem si 🙂

annamary27
3. aug 2010

@monicka7299 ďakujem za rady. 😵 ty si iná bosorka 😀

yeliel
3. aug 2010

🙂 ahoj babule 🙂
@shandy cavelo ty tu davas same dobre rady 🙂
@wera ahoj k PCO shandy tu dala dobry postreh 😉 ,,robil ti uz niekto vysetrenie na inzulinovu rezistenciu?..tento problem je casto spojený .

wera
3. aug 2010

@yeliel fíííha inzulínová rezistencia? to ani neviem čo je... určite mi to nerobili.. to sa robí vyšetrením z krvy?

yeliel
3. aug 2010

@wera 😀 😀 😀 hej moja to sa robi z krvy..robievaju to aj tehulkam 😉 je to v podstate zatazovi testik ako vie tvoje telo spracovat inzulin...prv sa berie krvicka na lacno a potom ti daju piť taku hnusnu sladku vodu 😝 😝 😝 a potom je odber este 2krat vzdy po hodine 🙂 Mne to moj doki dal robil hned..povedal,ze je pri PCO je velka prevdepodobnost,ze tam ta porcuha inzulinovej rezistencie bude .

wera
3. aug 2010

@yeliel fiiiha tak o tomto mi nikto nehovoril... a aký doki Ti to robil? Tvoj obvodný? alebo v centre? teda určite si to dám spraviť aj ja...

yeliel
3. aug 2010

@wera doki v centre 🙂 hned pri prvej navsteve mi dal paier aj na to vysetrenie...robili mi ho v Ruzinove 🙂