2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
@chicca555 to je krasne, ze manzel aj havo na seba ziarlia navzajom 😀 tak to sa doma nenudis a mate veselo 😉
@nechsazadari dakujem aj tebe tehulka 😵 juj ten 9tt vyzera uzasne 😉
@yeliel ahojky jasne musime bojovat 😉 trchu som sa otriasla predychala a ideme dalej, ved mame nejaky ciel 😉
@balinka blahozelam, dalsia tehulka 🙂
@annamary27 velmi sa tesim. Ved tam nemozem nechat mojich milacikov. A naco ich dlho mrazit 😀 sup do bruska do teplucka 🙂 kolko vam ostalo mrazacikov?
Ale mozno aj motyka vystreli 😵 mozno aj u nas by, keby bol manzelik doma. Uz mam pocit, ze sme na tom horsie ako dochodcovia 😀
A cas na KET pride. Ja som cely december lamentovala, ze ci ano alebo nie. A pred Vianocami mala prist cervena a ona 10 dni meskala. A kym prisla tak som bola na 100% presvedcena, ze do toho ideme teraz a nevedela som sa tej mrchy dockat 😀
Ked sa budes na nu tesi, ze pride a ona si vtedy da nacas, tak je ten spravny cas 😀 😉
@evasbk ja si pamatam ako si toto KET moc neriesila a nebola si optimista. Asi ti chceli drobci ukazat, ze nemas pravdu 😉 a zatial sa im to dari a robia mi radost 😵 A vlastne nam vsetky, v tejto teme 😉
Mam pocit, ze kazde babatko tu je maly velky zazrak a ma vynimocny pribeh 🙂
Ako to zvladas bez manzelika? Kedy sa ma vratit?
Čaute kočky, dnes som bola u nového lekára a bol fajn. Nad ránom ma chytila úplne panika, že nie sme o.k., lebo sa príznaky úplne zminimalizovali, ani spať som nemohla. Ale drobček je o.k. (to len mne zašibkáva, ale to k prvému zázraku asi patrí), má 1, 8 cm a srdiečko búcha o 106 😵 😵 😵 😵 a dostala som tehu knižkúúúú 😀 😀 😀 😀
Doki zatrhol sexovanie aj cvičenie (začala som cvičiť kvôli fakt boľavej chrbtici), takže @noe, @evasbk - sexu budeme mať tak narovnako, aj keď ja mám našťastie drahého doma. 😝 Inak Evi uvidíš, aká budeš zasa spokojná po zajtrajšej kontrole 😉
@annamary27 - zacvič si Pilates aj za mňa. Dobrý nápad. Budeš pred tým KET-kom 100% super fit a drobčekovi už ani nenapadne, že by u teba nezostával. 😎 😎 😎 😎
@janemari - zúbky jedny, nech nehnevajú! 🙂 Snáď pôjdu len poliečiť, bez nejakých väčších zákrokov.
@yeliel - k zdravíčku ti želám ešte úplnú vnútornú pohodu a až príde ten správny čas, tak veľa šťastia! 😵
@nechsazadari ďakujem aj Tebe všetko len to najlepšie v roku 2011 a krásne zdravé bábätko....
ja som bola 28.10. na kyrete a včera na kontrole, lebo mávam strašné bolesti, mám tam zrazeninu a ked sa nevypudí, tak ma čaká ďaľší kyret...
tak koniec starého a začiatok nového roka , nie je pre nás s mm dobrý....
dúfajme, že aspoň záver to bude istiť...
z celého srdca Ti prajem všetko najlepšie
@yeliel Ahoj 🙂 Ja papám prednison stále, ale už len 2,5. Ja sa cítim tak normálne, ale môže byť, že z neho trošku priberieš. To je ale najmenej, hlavne nech zaberie 😉 Čo znamená, že sa Ti ešte nechce bojovať? Nemala si začať stimulku v januári?
@annamary27 V marci? Tak to ešte stíhaš pôrod na Vianoce 😀
@nechsazadari Júúúúúúúúúúúúúúj, teším sa 😀 Držte sa a čakám len dobré správy aj naďalej 😉
@sunday1 ahojcek,,,sak ja som uz aj tak riadne tucko 😀 😀 😀
Stimulku som mala v plane kocom januara ,ale este nemame ani schvalenu ziadost a zalezalo by aj od mrchy teraz mi jedna skocila tak dalsia bude cca zaciatok februara aj ked u mna sa nikdy nevie 😀
A ze sa mi nechce bojovat,tak som v tako zvlastnom stave,ze uz to nieje tak ,ze chcem a chcem a chcem 😀 😀 😀 jednoducho sa to akosi vomne zlomilo ci co a som v pohodke a nechavm to vsetko tak volnejsie a moje myslienky uz niesu stale len o tom istom,takze kludne sa mozes stat,ze to bude az marec alebo april ci maj 🙂 teraz este ani sama neviem 😀
@nechsazadari dakujem moja...citam,ze dnes si pocula srdiecko svojho milacika 🙂 Nabuduse bude urcite buchat este silnejsie 😉
@noe ahoj,nám ostali 3zmrazené blastocysty,tie su vraj dosť náchylné na rozmrazenie,ale snád to bude o.k.my teraz celé sviatky sexíkujeme,dobiehame mesačné abstinencie počas stimuliek,hi hi 😀 😀 😀 😀 manžel má už niekedy zo mna aj strach 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@annamary27 cavelo ...takze ty uhanas muzika 😀 😀 😀 😀 😀 😀
ahojte holky
@nechsazadari
@annamary27
@noe ako sa mate? co mate nove? Vsetko dobre PF 2011 🙂
@franina ahoj,šťastný nový rok aj tebe.Ja čakám na výsledky imuna,štítnej a zrážanlivosti.doma mám recept na Ket,ale neviem ešte kedy sa don pustím.blíži sa mi prvé výročie manželstva,nechce sa mi veriť,že už je tomu rok,čo som sa potajme vydala a v rodine spôsobila menší šok,hi hi hi. 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 a ty ako?
@yeliel 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 uhánam-uhánam,ááále,šak on je aj rád,počkaj,ked nastupi aj on do roboty,od unavy a stresu budeme mať zas suchoty.
ahojte babenky mtak sa hlasim 9 den po ET a kontrola az 10.1. sa zblaznim dovtedy 😠 😠 😠 😠 😠
@annamary27 ketko???? 😕 nechapem 😨
ja od dneska som zacala brat estrimax tak, ze zaciname, 11eho idem na kontrolu a mozno v piatok alebo v pondelok na vklad....
@balinka a ved na tom nezalezi.ani ja neviem kolko to bolo presne.ale je najhlavnejsie,ze nam to vyslo.a je to jedno,ako sme k tomu prisli,ci prirodzenou cestou alebo nam k tomu pani doktori dopomohlo.ved sa tam urcite uvidime.ja pridem az okolo 7.45hod.ale to by nemalo vadit,ked nam oni dali tento termin.
@annamary27 dlho som tu nebola tak som bola mimo obrazu, ale uz som sa docitala.... svinucha mrchana 😠 ale nevzdavame to a bojujeme dalej 🙂
@balinka aj ty mas trosku take obavy,ze nieco nebude v poriadku?tak som neni aspom sama.lebo moj buduci manzel mi stale havori,nech na to nemyslim.ale urcite aj ty to dobre vies,ze v kutiku srdiecka sa stale na to mysli a je tam urcita obava.tak sa tam stretneme.a verim,ze budeme vsetki co tam budeme spokojne.

@balinka mne bude stacit jedno jedine 🙂