2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
ahojte takze hlasim pozitivnu krvicku a HCG 800 a trolinku tekutiny vo vajecniku,ale to vraj neva..... 😀 😀 😀 😀 😀
tak teraz normalne premylam nad vyskou toho hcg a mne sa akosi zda ze mi povedala ta pani 1800 😀 😀 😀 vraj som tak povedala aj manzelikovi a to stal vedla mna no uz je to jedno len nech to dobre dopadne
@kefalinek gratulujem . 🙂 inak pozdravujem vsetky ostatne babenky.u mna nic nove akurat uz nebudeme podstupovat ivf.
@sunday1 ahoj,lokálne probiotiká som neskušala len som si zvýšila dávku Super Dophilusu čo beriem.Je to na ústupe,klop-klop,ale ešte sa poistím tým výplachom z čajovníka.
@annamary27 Tak sa rýchlo daj dokopy, nech Ťa ZOO nestraší 😉
@kefalinek jéééé,ahoj ,paráááda , gratulujéééééém 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@sunday1 dakujem,posnažím sa vykinožiť tú háveď,ale to by som nebola ja,aby som raz za čas nemala zoo a bolestivu ms,to by už asi nebolo ono,hi hi.asi kvoli zoo mi aj mešká ms,mala tu byť už 7.1.
@annamary27 No nikdy nevieš, prečo mešká 😀 snáď z tých správnych dôvodov 😉
@sunday1 keby meškala so správnych dôvodov,tak nech mi dnešný pilates neuškodí 😵
@annamary27 Ten celkom určite neuškodí 😀
@kefalinek - supéééér, teším, teším. Želám krásne užívanie tehuľkovania a budem zvedavá na počet bubliniek. HCG je skvelé, nech je 800 alebo 1800 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 Blahoželám!
@annamary27
@nechsazadari
@evasbk
@zlatanka30 dakujem vam velme pekne, padol mi aspon ciastocny kamen zo srdca, prvy krok mame za sebou sme tehotni, len aby to dobre pokracovalo aj dalej 😅 😅 😅
@kefalinek strasne sa s tebou tesim 🙂 to je fantasticke posielam pusu babetku-babetkam 😉 drzte sa 😉
@martinaaaaa dakujeme
@nechsazadari
@evasbk
@martinaaaaa
@janemari
@wera
fiiiiiiiiiiiiha kolko tehuliek sa nam tu zbiera. Dufam, ze je to nakazlive a coskoro sme vsetky 😉 😵 😵 😵 a poprosim vela virusov, nech v pondelok aj nasich malickych zmrznutych nakrmim 😀 😉
@noe 🙂 len pre teba TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
pre ostatné TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 🙂
posielam nove TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTvirusiky pre vsetky nech je tento rok uspesny 😀 😀 😀

@yeliel Neboj, po pôrode to raz-dva zhodíš 😉