icon

2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa

chicca555
16. júl 2010

kočky - šup sem 🙂

sunday1
10. jan 2011

@yeliel Neboj, po pôrode to raz-dva zhodíš 😉

yeliel
10. jan 2011

@sunday1 uz sa len dopracovat k tomu porodu 🙂

kefalinek
10. jan 2011

ahojte takze hlasim pozitivnu krvicku a HCG 800 a trolinku tekutiny vo vajecniku,ale to vraj neva..... 😀 😀 😀 😀 😀

sunday1
10. jan 2011

@kefalinek Krásne HCG, gratulujem 😀

kefalinek
10. jan 2011

@sunday1 dakujem

kefalinek
10. jan 2011

tak teraz normalne premylam nad vyskou toho hcg a mne sa akosi zda ze mi povedala ta pani 1800 😀 😀 😀 vraj som tak povedala aj manzelikovi a to stal vedla mna no uz je to jedno len nech to dobre dopadne

zlatanka30
10. jan 2011

@kefalinek gratulujem . 🙂 inak pozdravujem vsetky ostatne babenky.u mna nic nove akurat uz nebudeme podstupovat ivf.

annamary27
10. jan 2011

@sunday1 ahoj,lokálne probiotiká som neskušala len som si zvýšila dávku Super Dophilusu čo beriem.Je to na ústupe,klop-klop,ale ešte sa poistím tým výplachom z čajovníka.

sunday1
10. jan 2011

@annamary27 Tak sa rýchlo daj dokopy, nech Ťa ZOO nestraší 😉

annamary27
10. jan 2011

@kefalinek jéééé,ahoj ,paráááda , gratulujéééééém 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

annamary27
10. jan 2011

@sunday1 dakujem,posnažím sa vykinožiť tú háveď,ale to by som nebola ja,aby som raz za čas nemala zoo a bolestivu ms,to by už asi nebolo ono,hi hi.asi kvoli zoo mi aj mešká ms,mala tu byť už 7.1.

sunday1
10. jan 2011

@annamary27 No nikdy nevieš, prečo mešká 😀 snáď z tých správnych dôvodov 😉

annamary27
10. jan 2011

@sunday1 keby meškala so správnych dôvodov,tak nech mi dnešný pilates neuškodí 😵

sunday1
10. jan 2011

@annamary27 Ten celkom určite neuškodí 😀

evasbk
10. jan 2011

@kefalinek gratulujeeeeeeeeem 🙂 🙂 🙂 🙂 Ja som mala hcg 783 a čakáme dvojky 😎 pekne hcg, držkajte sa.

nechsazadari
10. jan 2011

@kefalinek - supéééér, teším, teším. Želám krásne užívanie tehuľkovania a budem zvedavá na počet bubliniek. HCG je skvelé, nech je 800 alebo 1800 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 Blahoželám!

kefalinek
10. jan 2011

@annamary27
@nechsazadari
@evasbk
@zlatanka30 dakujem vam velme pekne, padol mi aspon ciastocny kamen zo srdca, prvy krok mame za sebou sme tehotni, len aby to dobre pokracovalo aj dalej 😅 😅 😅

martinaaaaa
10. jan 2011

@kefalinek strasne sa s tebou tesim 🙂 to je fantasticke posielam pusu babetku-babetkam 😉 drzte sa 😉

kefalinek
11. jan 2011

@martinaaaaa dakujeme

chicca555
autor
11. jan 2011

@kefalinek gratulujem, uz len nech sa babo pekne vyvija a robi radost 🙂 🙂

noe
11. jan 2011

@franina ahoj, tak dnes som bola na sone a v pondelok 17.1. ideme na KET ak sa teda aspom jeden eskimacik rozmrazi. Ty chodis do Heliosu?

noe
11. jan 2011

@kefalinek GRATULUJEM tehulka 😵 😵 😵 nech sa bambulko pevne drzi pazurikmi a nech ho ani nenapadne vyletovat az o 9 mesiacov 😉

noe
11. jan 2011

@nechsazadari
@evasbk
@martinaaaaa
@janemari
@wera
fiiiiiiiiiiiiha kolko tehuliek sa nam tu zbiera. Dufam, ze je to nakazlive a coskoro sme vsetky 😉 😵 😵 😵 a poprosim vela virusov, nech v pondelok aj nasich malickych zmrznutych nakrmim 😀 😉

evasbk
11. jan 2011

@noe 🙂 len pre teba TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
pre ostatné TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 🙂

noe
11. jan 2011

@evasbk DAKUJEEEEEEEEEEEEEM riadna davka. To budu mali tuckovia 😀 😀 😀

evasbk
11. jan 2011

@noe 😀 😀 😀 😀

evasbk
11. jan 2011

@evasbk Na pondelok silno držím palce a neboj rozmrazia sa 😉 Mne sa vždy krasne rozmrazili všetky. Mrazia len kvalitné.

evasbk
11. jan 2011

@noe Ja som si sama sebe poslala spravu 😀 😀 😀 😀 Chcela som to tebe Noe 😀 😀 😀

martinaaaaa
11. jan 2011

posielam nove TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTvirusiky pre vsetky nech je tento rok uspesny 😀 😀 😀

noe
11. jan 2011

@evasbk a prisla 😀 😀 😀
Uvidime, ci si to nerozmyslia, by ma nahnevali 😠 . Inak dnes ma velmi presviedcala, ze ci isto chceme vlozit obe 😉 Ale predsa tam nenecham chudaka jedneho sameho. Nech boju spolu, budem im aspom veselsie.