2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
@annamary27 cavelo,jo zase beriem ATB ,ucho jedno zle 😝
som zvedava co to tvoja mrcha ako to dopadne 😕
@yeliel aj som už zvedavá,lebo po prvom ivf chodila normálne,možno teraz mešká kvoli zoo,čo som mala. 😠 keby radšej meškala kvoli //.
@annamary27 ako dlho ti uz meska? nooo mozno to budu nakoniec aj // 😉
@yeliel mešká už 10dní a tri testy som mala negat.posledný sexík bol 1.1.tak už by to asi malo niečo ukázať.
@yeliel ty máš nejakých mrazáčikov?alebo musíš opäť od začiatku ísť na ivf.
@annamary27 nemam mrazacikov,musim ist do stimulky,a uz skoro 2 mesiace papam prednison.
baby tak sa hlasim z kontroly a mame dve bublinky jedna 8 mm a druha 8,8 mm
@kefalinek jééééé,že aká parááááda,zdravo závidíííím a gratulujem moc-moc 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@annamary27
@sunday1 dakujem aj tak dakujem za kazdy zvladnuty den, nahneval ma moj gyyndos, lebo som isla za nim so spravou a ma obil vraj mam prist az v stredu
blazonko
@kefalinek dvojcata to je fantasticke strasne sa tesim a gratulujem 🙂 tak sa trosku setrite aj ked pri malinkej sa to asi neda 😉
@martinaaaaa dakujem moccc
Babulky moje prave som sa zobudila 🙂 lebo v noci som toho moc nenaspala. Ale uz sme 3v1 😵 😵 😵 a teraz si uz mojich dvoch bobacikov nepustim a rozhodla som sa, ze spolu valcime aspom 9 mesiacov 😉
Krasne sa rozmrazili. Jeden mal znamku 1 a druhy bobacik, ze bol trosku pokrceny, asi je lenivcek po tatovi a vsetko mu trva dlhsie tak dostal 1-2. Vlozili sme obe a teraz uz len cakat 😉 😉 😉

@sunday1 hej ale ako ☹ to je taky bacil,co sa opakuje ,neda sa ho len tak zbavit ,uspech je ak vydrzim rok ,pol roka v pohode.Dr. z imuno povedal,ze sa zameria aj nato ale sa jej prednison nepacil aj preto,ze v mojom pripade este aj znizovat imunitu mi moze viac poskodit ako pomoct.