icon

2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa

chicca555
16. júl 2010

kočky - šup sem 🙂

yeliel
17. jan 2011

@sunday1 hej ale ako ☹ to je taky bacil,co sa opakuje ,neda sa ho len tak zbavit ,uspech je ak vydrzim rok ,pol roka v pohode.Dr. z imuno povedal,ze sa zameria aj nato ale sa jej prednison nepacil aj preto,ze v mojom pripade este aj znizovat imunitu mi moze viac poskodit ako pomoct.

yeliel
17. jan 2011

@annamary27 cavelo,jo zase beriem ATB ,ucho jedno zle 😝
som zvedava co to tvoja mrcha ako to dopadne 😕

annamary27
17. jan 2011

@yeliel aj som už zvedavá,lebo po prvom ivf chodila normálne,možno teraz mešká kvoli zoo,čo som mala. 😠 keby radšej meškala kvoli //.

sunday1
17. jan 2011

@yeliel Niečo na to musí zabrať, treba dúfať, že sa to dá do poriadku 😉 Neskúšala si niečo pohľadať na zahraničných stránkach? Som zvedavá, čo Ti na ten Prednison povie Ďurechová 😕

yeliel
17. jan 2011

@annamary27 ako dlho ti uz meska? nooo mozno to budu nakoniec aj // 😉

yeliel
17. jan 2011

@sunday1 aj ja a ani netusim kedy sa Durechova vrati,,vraj v polovici februara.

annamary27
17. jan 2011

@yeliel mešká už 10dní a tri testy som mala negat.posledný sexík bol 1.1.tak už by to asi malo niečo ukázať.

sunday1
17. jan 2011

@yeliel To je už za chvíľku. Akurát sa prelieči uško a šup do stimulky 😉

yeliel
17. jan 2011

@sunday1 jo ale podla mrchy to bude najskor marec 😀

annamary27
17. jan 2011

@yeliel ty máš nejakých mrazáčikov?alebo musíš opäť od začiatku ísť na ivf.

sunday1
17. jan 2011

@yeliel Aspoň to s ňou ešte stihneš prekonzultovať 😉 A ten Prednison si už vysadila, alebo ho berieš stále?

yeliel
17. jan 2011

@annamary27 nemam mrazacikov,musim ist do stimulky,a uz skoro 2 mesiace papam prednison.

yeliel
17. jan 2011

@sunday1 berim,berim a aj budem,ked som uz zacala tak to vydrzim 😀

kefalinek
17. jan 2011

baby tak sa hlasim z kontroly a mame dve bublinky jedna 8 mm a druha 8,8 mm

sunday1
17. jan 2011

@kefalinek Super, gratulujem. Tak predsa dvojky 😀

annamary27
17. jan 2011

@kefalinek jééééé,že aká parááááda,zdravo závidíííím a gratulujem moc-moc 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

kefalinek
17. jan 2011

@annamary27
@sunday1 dakujem aj tak dakujem za kazdy zvladnuty den, nahneval ma moj gyyndos, lebo som isla za nim so spravou a ma obil vraj mam prist az v stredu
blazonko

sunday1
17. jan 2011

@kefalinek 😀 😀 😀 Prečo až v stredu? 😀 😀 😀

kefalinek
17. jan 2011

@sunday1 tak to neviem bol akysi divny ale vraj mal nocnu na oddeleni tak to mozno aj preto 😅

evasbk
17. jan 2011

@kefalinek 🙂 🙂 🙂 gratulujem, ja som to vedela že z takého pekného hcg budú dvojky. Držím palce 😉
Dnes mala ist aj Noe na Ket, tak verím, že jej to dobre dopadlo.

kefalinek
17. jan 2011

@noe cakame na spravicky
baby ako sa da zistit v ktorom som asi tyzdni ked to po IVf??? lebo Krajkovic mi toho moc nepovedal, mali naval a moj gyndos mal svoj den .

sunday1
17. jan 2011

@kefalinek Termín OPU + 2 týždne 🙂

balinka
17. jan 2011

@kefalinek gratulujem k dvojkam 😉 😉 😉

evasbk
17. jan 2011

@kefalinek v den transferu si v 2 tt , teraz si 2 týždne po transfere, takže 4-5 týžden. pozriem sa ked budem doma do papierov v ktorom som bola ked fazulky mali 8 mm 😉

martinaaaaa
17. jan 2011

@kefalinek dvojcata to je fantasticke strasne sa tesim a gratulujem 🙂 tak sa trosku setrite aj ked pri malinkej sa to asi neda 😉

kefalinek
17. jan 2011

@martinaaaaa dakujem moccc

noe
17. jan 2011

Babulky moje prave som sa zobudila 🙂 lebo v noci som toho moc nenaspala. Ale uz sme 3v1 😵 😵 😵 a teraz si uz mojich dvoch bobacikov nepustim a rozhodla som sa, ze spolu valcime aspom 9 mesiacov 😉
Krasne sa rozmrazili. Jeden mal znamku 1 a druhy bobacik, ze bol trosku pokrceny, asi je lenivcek po tatovi a vsetko mu trva dlhsie tak dostal 1-2. Vlozili sme obe a teraz uz len cakat 😉 😉 😉

noe
17. jan 2011

@kefalinek GRATULUJEM 😵 k tvom bublinkam 🙂 🙂 🙂 toto je krasna tema, tu sa nedaria babatka, tu je bocian stedri a hned to beriem 2v1 😵 nech pekne rastu a posluchaju mamicku. Sarinka bude velka sestra 😉

evasbk
17. jan 2011

@noe 🙂 držím silno palce, aby ste ostali naozaj celých 9 mesiacov 3v 1 😉

noe
17. jan 2011

@franina ahojky, tak ako cakame spolu?