icon

2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa

chicca555
16. júl 2010

kočky - šup sem 🙂

yeliel
19. feb 2011

@annamary27 hmm to neviem mne to robila hemato..ale viem ze to zvyknu robit aj na reprodukcnej imuno,takze je mozne ze ti to dali robit v GF .

yeliel
19. feb 2011

@xeroma ahojcek..kde si sa stratila? ako sa maju tvoji bojovnickovia? uz su v brusku? ci? 😅

janemari
19. feb 2011

Caute a nieco pre vas TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 🙂

annamary27
19. feb 2011

@nechsazadari ani doma,ani v robote neposlúchajú.
😠 😠 😠 Doma furt kašlú,okrem Peťa,ten už málinko.Dnes by som za kašel vraždila a radšej by som bola v robote,svokra kašle každú minútu,ale ju to prejde,lebo lekárka povedala. 🙄
No takého som tu už mala a už ho máme pár rokov len na fotke/myslím svokra nebohého,umrel na rakovinu plúc/
V robote zas vymýšľaju také nezmyselné novinky v oblasti objednávania tovaru,že každá na kom to chcú testovať od marca máme pocit,že nám len klesnu tržby a tým pádom aj platy,takže fasa. 😒 ale iné veci v čom nám stoja peniaze akoby si nevšímali,lebo to potentovali oni,ked to nakupovali.
Dnes sme boli mame gratulovať,kúpila som jej krásny kvet Medilina nádherná,mal byť kvitnúť od teraz až po august velkými strapcovitými kvetmi a ešte pekný zaujímavý svietnik.Po príchode domov o 18tej som odkvecla do postele a spala som do 20.30.Teraz trochu pokukám net a asi zalomím zas.
Zajtra dalšia oslava,svokra pozvala švagrinu s dcerou na svoje meniny,takže sa bude v kuchyni zvrtať ona ,ja som jej dnes spravila koláč,tú domácu tribitku ako minule,ale použila som iné keksy.
@ivica7793 kyselinu listovú by si mohla papkať aspon v nejakom prípravku ako je Femibion 800,Pregnium alebo Calibrum baby plan.

nechsazadari
20. feb 2011

@yeliel - včera v noci ma napadlo, že to najpodstatnejšie som nanapísala- trubka 🤐 mala som nábeh na hyperstymulák- z toho boli tie bolesti. Aby som z Dr. nerobila úplnú...No tak preto máme jedného adepta. A ako sa cítiš? Vidíš, na tú narkózu si teraz ako reagovala?
@evasbk- 😀 😀 ááá veď ty mi zasa rýchlo odbehneš 😉 Ale letí to ako splašené. Som strašne rada, že sme sa tu takto viaceré popremieňali na tehule a vnímam to tak, že už len počkáme, kým naskočia aj zvyšné kočky a ideme založiť novú tému. 😎 A ako sa ti spáva? Tiež máš uletené sny neustále prerušované behaním na wc? 😝 Dnes som mala strašné masakre vo snoch...
@annamary27 - pozerala som na nete tú kvetinku a je fakt zaujímavá. Že sa tak hlúpo spýtam- to bola črepníková, či rezaná? Radosť s tými maródmi! Len nech sa to svokre fakt nevrazí niekam na srdce, nemusí to byť vôbec sranda a v jej veku by si to mohla spočítať. Tak len pekne oslavuj, ja si idem zmyť pleťovú masku, lebo som práve ohromná krasavica 😅
@ivica7793 - ahojky! Súhlasím s kočkami: testuj až najskôr od 10 dňa, nech nevyhadzuješ zbytočne peniažky a nestresuješ sa. Mne sa na 1O deň objavil úplne priesvitný pásik, skoro som očiam neverila. Skôr to ešte asi neukáže. A kyselinu listovú vrelo odporúčam tiež! Inak sa cítiš dobre? Odpočívate si všetci traja? 🙂

yeliel
20. feb 2011

@nechsazadari ahoj citim sa tak normalka niako zvlastne 😅 len ma pobolieva hlava,,tak dufam,ze nepride migrena,
po narkoze som sa teraz citila uplne v pohode ziadne grckanie a ani nic,sama som si odkracala potom na wc kdezto to pri predoslom na mna davala pozor Stenova,sestricka a moj drahy 😀

annamary27
20. feb 2011

@nechsazadari kvetinka bola črepníková.Mama raz povedala,nech jej radšej kupujeme črepníkové miesto rezaných,tie jej viac vydržia. 😎

evasbk
20. feb 2011

@nechsazadari aj ja sa teším na dalšie naše tehule 🙂 Moj spanok, teda nič moc, chodím tak 4-3x na wc, ale už to beriem ako normalne 😉 a sny??, hrúza 😀 😀

tinna13
20. feb 2011

Ahojte dievcata, mozno si ma este pamatate z jesene kedy som obcas nieco napisala. dlhsie som tu nebola, ale obcas si vas precitam, ze co mate nove a ako sa vam dari.

@evasbk
@nechsazadari blahozelam vam, boze ako to uteka, drzim palce aby vsetko dobre ubehlo.
ja som si dnes na teste tiez nasla //, som 8 den po ET , ktore som absolvovala v brne. velmi odporucam, su tam naozaj velki odbornici s vybornym pristupom

@annamary27
@yeliel , prajem vam aby ste si nasli coskoro vytuzene //.

annamary27
20. feb 2011

@tinna13 ahoj,ďakujem a gratulujem k čiaročkám 😀 😀 😀 😀 kedy ideš na kontrolu z krvičky?a kolko embryjok ti vkladali?

tinna13
20. feb 2011

dakujem, krv mam v piatok a vkladali mi 2 hatchujuce blastocysty

dada55
20. feb 2011

@tinna13 ahoj a gratulujem.🙂) tu radost ti velmi zelam. kolke IVF to bolo? mala si soft? na krv a utz si chodila do brna alebo k svojmu gyn.? vypytujem sa, lebo tiež nad nimi uvažujem. mam za sebou 2. neuspesne ivf. zaujimalo by ma, čím sú v Brne iní ako tu u nas, ked sa im tak darí. čím si stimulovala? daj nejake info ako to tam chodi a prebieha ak budes mat chvíľu čas.
silno drzim palce nech je vsetko ok. 🙂))

annamary27
20. feb 2011

@tinna13 aj mne vkladali naposledy také,ale sa neudržali,tak pátrame po príčine 😀 😀 😀

tinna13
20. feb 2011

@dada55 ahoj, toto je moje druhe IVF, prve som mala v Kosiciach a som velmi rada, ze som sa rozhodla pre Brno. Vsetko tam bolo perfektne. Pekne, moderne prostredie, perfektní optimisticki lekari aj vsetok personal, perfektný prístup. Pri samotnom transfere moze byt s tebou na sale manzel a celý zakrok vidite na obrazovke.naozaj sme boli velmi milo ocareni v porovnani s tym co sme mali na slovensku. mala som soft stimulaciu, cize mensie davky hormonov a 5 vajicok sa oplodnilo. na krv idem k svojmu gynekologovi a a na kontrolne sono idem znova do brna.
Stimulovala som Fostimon olgalutran a pregnyl. teraz beriem utrogestan. A cim su ini?
to je tazko posudit kedze mozem porovnavat iba s jednym centrom. lekari z brna chodia casto na rozne zhranicne stáze a su to naozaj profesionali. Pri prenose nam lekar povedal, ze uz si nas znaci medzi uspesnych a tak ma namotivoval, ze sa to podarilo a mam mysliet pozitivne, ze ma ani nenapadlo mysliet nato, ze to nevyjde.
naozaj toto centrum vrelo odporucam. financne nas to vyslo o 100 eur viac ako na slovensku cez poistovnu.
celkovo sme tam boli 4 krat. konzultacia-hned som dostala aj lieky, kontrolne sono, OPU, ET a 5-ta navsteva je este kontrolne sono.
myslim, ze sa nam to podarilo aj preto, lebo hned od zaciatku som z nich mala super pocit a bola som presvedcena ze oni mi pomozu.
ak ta este nieco zaujima tak sa pytaj
🙂

ivica7793
20. feb 2011

@nechsazadari tak testovať nebudem...10.deň idem na krv do GF, tak teda vydržím ☹ a ako vieš, že sme traja 😉 ja by som bola za, dúfam, že to vyjde.

tinna13
20. feb 2011

@annamary27 ano to si pamatam, ze u teba sa vzdy uchytia ale neudrzia. dufam, ze tu pricinu u teba odhalia a uz to bude tutovka. viem ze si este mala aj nejakych mrazacikov, ale uslo mi ci si si pre ne aj bola?

annamary27
20. feb 2011

@tinna13 ano mrazáčikov mám,troch 😀 😀 😀 ,ale kým si po nich pojdem tak hladáme tú chybu prečo sa neudržia. 😀 😀

tinna13
20. feb 2011

@annamary27 jasne to je rozumne, a zatial ti nic nenasli?

annamary27
20. feb 2011

@tinna13 štítna je ok,hematologia tiež a ani toxoplazmozu nemám,ešte čakám o 3týždne na výsledok kvoli protilátkam.

sunday1
21. feb 2011

😀 😀 😀 // 😀 😀 😀 // 😀 😀 😀 // 😀 😀 😀

kefalinek
21. feb 2011

@evasbk ahojcek, o tych snoch mi nieco hovor,mna normalne manzel v noci budil ,vraj ,ze strasne kricim, tak mame veselo, no ine haluze sa mi snivaju,a brusko mam take ake som mala pri malej v 4 mesiaci 😀 😀
@tinna13 gratulujeeem 😀 😀
@annamary27 ty budes vytestovana na vsetko

tinna13
21. feb 2011

@kefalinek dakujem aj ja tebe blahozelam k dvojickam, mne tiez vkladali 2 tak uvidime, tiez by som si zelala dvojicky 🙂

kefalinek
21. feb 2011

@tinna13 dakujem aj nam vkladali dve takze su dvojvajecne, budem drzat palceky silno silno

tinna13
21. feb 2011

dakujem v piatok mam krv tak to mozno budem vediet aj podla krvy, dam vediet.
na ktory den si mala krv a ake velke hcg?

kefalinek
21. feb 2011

@tinna13 ja som zacala na piaty den po ET spinit, tak som myslela,ze uz nic, ale potom som na 6 den robila test a uz tam boli // a test z krvicky som mala na 14 den, a bolo 1800 , ale na sono nebolo este nic vidno az potom asi tak za 10 dni uz bolo babulky vidno. a teraz sa mi schovavaju jedna za druhu 🙂

janullienka
21. feb 2011

@kefalinek Úplne rovnaký scenár aj u mňa, až na tú schovávačku bábätiek, naše boli zo začiatku vedľa seba a teraz už ležkajú jedno nad druhým 🙂

kefalinek
21. feb 2011

@janullienka aj nasi su nad sebou ,ale akosi tak divno na pravej strane a ked vidi jedno tak to druhe nevidi 😅 😅 😅 malinku som mala na zase na lavej strane a cele tehu tak som mala brusko vyklonene na lavu stranu 😀

nechsazadari
21. feb 2011

@tinna13 - tiež už som uvažovala nad Brnom a vo fóre, kde sú baby odtiaľ (ja som myslím pozerala Reprofite) boli baby také namotivované a optimistické, že ich ani prípadné neúspechy neodrádzali. To sa mi veľmi páčilo. Aj ten menej "agresívny" prístup, čo sa týka hormónov. Zo srdca blahoželám k pozitívnemu testu. Krásne a bezproblémové tehuľkovanie prajem!!! 😵 😵 😵 😵
@evasbk, @kefalinek - začneme z tých snov písať hororové scenáre a nabalíme sa? 😝 😀 😀 😀
@vica7793 - moja, ak si ho chceš urobiť a ustojíš, ak to na testíku ešte nebude vidieť - veď si ho urob. Hlavne aby si bola v pohode a tešila sa! 🙂 Držím palce! 😵
@yeliel - to je dobre, že si teraz znášala narkózu takto pekne. Odlišný začiatok- odlišný záver 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

tinna13
21. feb 2011

@nechsazadari dakujem aj ja ti prajem aby bolo vsetko v poriadku a tesila si sa zo svojho babatka 🙂

monicka7299
21. feb 2011

@kefalinek ....čože?... dvojičky čakáš... šak som tu nebola stráááášne dávno a teraz sa neviem vinadívať... Neviem Tvoj priebeh na konci ale moooooc sa tešíííím a gratulujééém 😀