icon

2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa

chicca555
16. júl 2010

kočky - šup sem 🙂

wera
21. feb 2011

@kefalinek tak veď si to vypočítaj sama podľa odberu vajok 😉
tuto: http://www.ivf.ca/duedate.php a malo by to sedieť 🙂
tými výpočtami zo sona sa zatiaľ moc neriaď, sú tam dosť veľké odchýlky keď stačí že je babatko trochu prehnuté v chrbtíku alebo má sklonenú hlávku a už je o dva týždne menšie... 🙂 ja som tiež mala vždy úplne iný týždeň ako v ktorom som bola a tiež u každého dokiho to bolo inak 😉 ale teraz mi to pekne sedí podľa toho výpočtu z tejto stránky a podľa poslednej MS 🙂

sunday1
21. feb 2011

@wera Ďakujem 🙂

evasbk
21. feb 2011

@monicka7299 😉 Ahojky Monči, rada ta tu vidím

martinaaaaa
21. feb 2011

@janemari to je super neskor si budes zelat aby si porodila uz skor 😀 ako si to zelam ja 😎 ja to snad nikdy neporodim 😖 uz to chcem mat za sebou 😒

annamary27
21. feb 2011

@sunday1 gratulujem,paráda,krásny zázrak 😀 😀 😀 😀

annamary27
21. feb 2011

@monicka7299 ahoj,naozaj si sem dávno nenakukla,čo nové u teba?

evasbk
21. feb 2011

@sunday1 užasné, gratulujem 🙂

zlatanka30
21. feb 2011

@sunday1 super 🙂 a ja nic ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹

janemari
21. feb 2011

@martinaaaaa no vacsinou to tak byva,modlime sa aby to vydrzalo do terminu a potom sme nestastne ked to nie a nie ist von 😀

noe
21. feb 2011

@sunday1 moja to co citam????? supeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer 😵 😵 😵 blahozelaaaaaaaaaam 😉 talsia tehulka, moc drzim palce, nech bambuliatko krasne rastie 🙂

janemari
22. feb 2011

Konecne pokojny den 🙂 Troska som vas docitala,mala som posledne dni hekticke a ako sa ma tu niekto pytal,ano mala som vcera sud.Nedopadol tak ako som si predstavovala,ale zase neobisla som na prazdno.Takze som spokojna aj s tym.
@sunday1 to vazne,tak aj ja gratulujem a posielam pre istotu TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 🙂
A este nieco pre ostatne snazilky TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 🙂

monicka7299
22. feb 2011

@sunday1 @kefalinek @wera @chicca555 @kefalinek @janemari @martinaaaaa @nechsazadari @evasbk
@noe - ahojte 🙂 no, ako som sa tu tak zjavila, tak ma to nejak už znova chytá 😅 .....a tak som si hovorila, že si dám odstup.... vidím, že vy ste už všetky tehule 😀 GRATULUJEM
...inak ja som po tých dvoch neúspechoch bola úplne mimo tak ma to sem nelákalo, lebo som hneď mala slzy na krajíčku. Tretiu žiadosť som mala schválenú už v ISCARE ale potom sme išli na Antolskú a tam tiež už máme aj prepísanú aj lieky iné mi dali ale neviem aké a už je aj schválená, ale mi povedala, že musím brať ešte vyššie dávky ako naposledy t.j. hneď od začiatku nejakých 350 jednotiek a môj partner ten taký zhrozený, že: veď ona už len po strope sa bude pohybovať 😕 ......tak som to odmietla...... Bola som hrdinka 2x a až neskôr som si uvedomila čo robia s človekom tie hormóny. Lekárka mi povedala, že musím byť v pohode a musím veriť a potom nech dojdem, no a ja som jej povedala, že keď kedykoľvek dojdem, tak predsa len nebudem v pohode, lebo viem o čo ide. Verila som tomu úúúúúplne 2x a NIČ ...takže je to dosť ťažké.... ale všetko je na dobrej ceste.
@sunday1 ...by som chcela vedieť recept ako sa Ti to podarilo - čo je to chlorella? čokoláda ma nezabije - sladké nejem ale nejem ani jogurty ani mliečne výrobky 😝 - že by to bolo to?
Inak v robote som mala takú situáciu, že som sa skoro zbláznila takže to už teiž prešlo- bolo to ako vždy na konci roka ale teraz som na to zostala sama (dvaja dali výpoveď, no ale aspoň sa šéfino zachoval tak, že mi dal odmenu...ale aj tak..uffff 🙄 ....skrátka som si neveda predstaviť, že by som bola tehotná...
.... no a po pravde si to neviem predstaviť ani teraz..... tak neviem........preto som na začiatku napísala, že ako Vás tu čítam, tak ma to opäť chytá 😅 😅 ...totiž sestra má malú - 1 1/2 ročnú tak som sa nafixovala na ňu a nakupujem a teším sa z nej.... a mamina mi len nadáva, že čo jej furt nakupujem a nech sa nestarám 🙂 ....že : "Ty by si mala mať svoje 😀 ...takže zatiaľ v skratke tak.... a teraz zajtra ideme na lyžovačku - Oščadnica - tak sa tešíme - síce nelyžujeme ale aspoň bude srandy kopec ...teda dúfam 😀

chicca555
autor
22. feb 2011

@monicka7299 ja nie som tehula 🙂 a asi tak skoro ani nebudem... nam tiez 2. pokus nevysiel

nechsazadari
22. feb 2011

@sunday1 - blahoželám, objímam a dokonca aj pusku na líce si dovolím 😀 Myslela som, že reaguješ na nejakú zmienku o dvoch čiarkach.... To je úžasné, že máte "domácu výrobu" 😝 Moc sa teším a želám bezproblémové tehuľkovanie! 😵 😵 😵 😵
@zlatanka30 - neboj, s tebou sa tiež budeme tešiť. Bábätko na teba kdesi čaká a už sa nemôže dočkať 😉
@janemari - o starosť menej a maličká sa krásne drží. Užívaj si posledné tiché týždne, o chvíľu budeš mať pri sebe malého speváčika 🙂
@monicka7299 - keby sa tak dala hlava vypnúť, nechať lekárov nech robia čo majú a len sa dozvedieť výsledok...Ale možno tá lyžovačkááá 😉 😵 😵

sunday1
22. feb 2011

@annamary27 @evasbk @zlatanka30 @noe @janemari @monicka7299 @nechsazadari Ďakujem pekne, tak potichučky sa vytešujem 😉 Tehuľkám ďakujem za vírusíky, verím, že ste ma nakazili tak, že budem chorá ešte osem mesiacov 😀
@monicka7299 Chlorella je sladkovodná riasa, čistí organizmus. Žiadna chémia 😉
@zlatanka30 Neboj, ono to príde, ani nebudeš vedieť ako 🙂
@martinaaaaa Však to už máš za chvíľku za sebou. Držím palce, aby to išlo čo najľahšie. Máš rodiť prirodzene, však?

zlatanka30
22. feb 2011

@nechsazadari ja uz jednoducho neverim.nikdy sa nedockam.a uz aj vek tlaci

nechsazadari
22. feb 2011

@zlatanka30 - vek je sviňa, ja viem. Na druhú stranu sú ľudia, ktorý si tehotenstvo vyslovene naplánujú až po 30- tke, 35-tke a aj neskôr - čiže to asi nie je až taký tragický čas. Skús si hlavičku aspoň zneutralizovať na "uvidí sa". Ono to "nedočkám sa" ťa tak divne aj naprogramuje. Ja viem, že som mala šťastie (hoci, ešte nič nie je definitívne vyhraté), ale skús, ak chceš, moje " teraz budem tehotná a hotovo!" Každá jedna tu ti to želáme! 😵

monicka7299
22. feb 2011

@zlatanka30 ... nie si sama.... ja som si povedala, že do 33 a potom už nechcem a v marci budem mať 34 r.

zlatanka30
22. feb 2011

@monicka7299 ty si este dobre s vekom. 🙂

martinaaaaa
22. feb 2011

@janemari 🙂 🙂 🙂

martinaaaaa
22. feb 2011

@monicka7299 posielam ti moje posledne TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTvirusiky 🙂
@sunday1 ano prirodzene dufam ze vsetko pojde ako po masle 😀

sunday1
22. feb 2011

@martinaaaaa Ešte týždeň vydrž a potom môžeš ísť na vec 🙂

martinaaaaa
22. feb 2011

@sunday1 hlavne si lahni ak mozes treba klud moze to byt len prasknuta cievka co nic neznamena ani neviem ako pokracujes stracam sa v prehlade tehuliek a coskoro ani nebudem mat cas si takto pisat 🙂

martinaaaaa
22. feb 2011

@sunday1 ze tyzden vydrz uz by som to brala aj dnes 😀

sunday1
22. feb 2011

@martinaaaaa Toto som Ti poslala omylom, ale ja som zatiaľ najčerstvejšia, čo mala pozitívny test a už sa to komplikuje 😒

martinaaaaa
22. feb 2011

@sunday1 nekomplikuje sa to to slabe spinenie moze znamenat aj uhniezdovanie 🙂 hlavu hore tehulka ale chapem tvoje obavy tiez som sa vsetkeho bala 😉

sunday1
22. feb 2011

@martinaaaaa Zatiaľ nerobím paniku, snáď sa to nezhorší. Ďakujem za povzbudenie 😉 🙂 🙂

kefalinek
22. feb 2011

@sunday1 to spinenie som mala ja,neboj vsetko bude ok

sunday1
22. feb 2011

@kefalinek Si zlatá, snažím sa myslieť pozitívne 😉

ivica7793
22. feb 2011

@annamary27 chodíš tiež do GF, že? Mám jednu otázočku ohľadne tej doplnkovej služby čo tam majú a za ktorú sme platili 100 evri, či si niekedy využila možnosť, aby Ta z GF informovali o výsledkoch testov (napr. krv), alebo si si vždy volala sama po 14.00 hod.? Pýtam sa preto, lebo som si to ešte raz čítala, že čo vlastne tie doplnk.služby obsahujú a tam je vetička, že na osobné požiadanie pacientky informujú o výsledkoch testov. Rozmýšľam, že by som to využila teraz ked mám ísť na tú krv po ET, ved načo sme platili takú sumu a nič z toho.