icon

2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa

chicca555
16. júl 2010

kočky - šup sem 🙂

yeliel
24. mar 2011

ahoj bambulky 🙂

yeliel
24. mar 2011

@noe neboj dam dam aspon mi bude u neho veselsie 😀 😀 😀

sunday1
24. mar 2011

@yeliel Ahoj cica 😉

yeliel
24. mar 2011

@sunday1 cavky idem ti ip pisat.. 😉

franina
24. mar 2011

@noe jasne ze motyka vystreli 😀 strasne strasne ti budem drzat palce vlastne uz ti teraz drzim ... 😵 😵 😵
bude dobre citim to... 😵

kefalinek
24. mar 2011

@noe dakujem , nie mala ma spoznala, lebo si vlasy farbim doma, len sa ma pyta, ked si ich umyvam,preco si tu cokoladku z vlaskov davam dole. 😀 😀 😀 😀

janemari
25. mar 2011

@kefalinek no preco si ju davas dole 😀
Inak kocky,vcerajsie zakoncenie dna nemalo chybu,stretla som sa s mm a ten sa tvaril,ze ma nevidi,nepozna 😀

noe
25. mar 2011

Krasne dobre ranko 😵

@janemari davaj si velky pozor, niektori soferi jazdia ako po prvej hodine v autoskole. Netusim ako mozu takym vydavat VP. Par takych poznam 😠 Inak mas moj obdiv, vyzit aj zo 600€ ak si mas platit najom a s babatkom . Moc ti drim palce, nech to dopane tak aby ste vy s baibkou boli stastne 🙂

@sunday1 no trpezlivost ruze prinasa, raz to pride uz to mas potvrdene 🙂 A ja mam tusaka, ze skoro. Uz tu nebola davno nejaka tehulka, tak musime napravit tabulku 😵 😉

janemari
25. mar 2011

@noe no mat 600 €by bolo krasne to ma mm,ja mam teraz matersku cca 400€ 😅

noe
25. mar 2011

@franina dakujem, dakujem, posnazim sa.
@kefalinek jaj co by iny dali za cokoladu a ty ju takto splachujes do kanala 😀 😀 😀 podarena je Sarinka 😉 😀

@janemari ja viem preco, lebo si velmy opeknela, zagulatila si sa a teda ta nemohol spoznat 😉 Tehotenstvo robi zazraky. Som pozerala Evkine foto a ona je s bruskom uplne ina zena, krasna 😵

kefalinek
25. mar 2011

@janemari aj tak si silne ziena, ja neviem,ci by som to zvladla, v takej situacii ako si ty
@noe vidis, ja som taka nesetrna 😀 😀 😀

sunday1
25. mar 2011

@noe 😵 😵 😵 Už by bol najvyšší čas, aby sme boli tehu všetky 😉

janemari
25. mar 2011

@noe ale spoznal ved sme sa videli na sude pred mesiacom 😀 Ale kaslem na neho,len ma utvrdzuje aky je chudak a nestoji mi za to aby som sa rozculovala. 🙂

yeliel
25. mar 2011

@evi1 ahoj ,,v ktorom Car ste teraz aj mi chceme metodu ICSI lebo uz nevieme ako pokracovat dalej...
silnu budem drzat palecky pri stimulke 😉

yeliel
25. mar 2011

@sunday1 ahojcek tak mame vysledky ale zatial len cez telefon
fragmentacia DNA spermosiek 15%
patologia 89%
(ja neviem co na Antolskej stavrali ked povedali,ze patologia 10% a normo spermia ☹ 😠 )
Teraz hutam co s tou nasou patologiou ked je taka zla sice stale sa nam pohybuje okol 75% az 85% a teraz vyskocila az na 89% potrebujem niekoho kto mi to naozaj vysvetli co je v nasom pripadne vhodne ci mame sancu pri ICSI este vkladam nadej do PICSI alebo sa zbytocne trapime a jedina moznost je darca ,nevyznam sa v tom a v ziadom Car to absolutne neriesia len povedia IVF .

Baby zhanam dobreho androloga nemate niekto kontakt ,skusenosti? dakujem 🙂

sunday1
25. mar 2011

@yeliel Ide ma z toľkej nezodpovednosti poraziť 😠 Už som rozmýšľala nad tým, či niekto náhodou tie Vaše výsledky nezapísal opačne - že tých 10% nebola patológia, ale tých zdravých 😕

yeliel
25. mar 2011

@sunday1 aj ja si to myslim ☹ ale to sa pomylili potom 2krat raz pri prvom spg a raz pri OUP
alebo sami medzi sebou nevedia co a ako znacia ale som strasne neahnevana,ved ako ja k tomu pripdem vsetko som absolovala a zbytocne ubrali mi sance ☹ 😒

sunday1
25. mar 2011

@yeliel Neviem, čo je lepšie, či to začať oficiálne riešiť, alebo sa na to vykašľať, ale toto nie je ok 😖

yeliel
25. mar 2011

@sunday1 su to hovada ☹ im je jedno cim si prejdem mna to stale tak boli neviem prestat plakat ☹
neverim,ze nieco poriesim poznam zdravotnictvo budu drzat pri sebe a spravia zo mna nakoniec debila a ja pridem o nervy ☹

sunday1
25. mar 2011

@yeliel Zlatko, ja viem, že je to ťažké, ale musíš sa nejak vzchopiť, nesmieš plakať, lebo sa úplne zničíš. Asi to nemá význam riešiť, ale Ty máš výsledky z GF aj z KE, tak ak by si sa rozhodla, to by snáď mohlo slúžiť ako dôkaz.

yeliel
25. mar 2011

@sunday1 ano mam vysledky aj z GF tusim 3spg tam sa to stale pohybovalo okolo 75 az 85% a teaz z Ke presne mesiac po Antolskej 89%..ten docen povedal,ze nexistuje ze sa moze z 85%patologie polepsit na 10-30% ,ze to je nemozene a to este nemal tieto vysledky..
Ja som im to na antolskej dokolo omielalal ze ale ved mavame patologiu 85% vsetky vysledky predoslich spg tam mali ale nikto ma nepocuval,ved som si este tesne po OUP volala embriologa na pohovor lebo som stale mala zly pocit,vyslovene som im hovorila,ze mam strach,ze sa mi to nezda,ze neverim,ze sa to tak polepsilo a vydis to ako som dopadla,
Mna taka nezodpovednost a povrchnost hneva .
Takze tie spg by mali pomoct ale ja neviem za kym mam tam ist sa stazovat za primarom ? veducim lekarom,embryologom ?oni su vsetci ruka v ruke ☹

sunday1
25. mar 2011

@yeliel Je to blbé, sama neviem 😒 Strašne sa na nich kvôli Tebe hnevám 😠

yeliel
25. mar 2011

@sunday1 no hej su to potvoraci 😠 ale tak musim pozerat do predu.
ty sa nesmies hnevkat 😉 🙂

evasbk
25. mar 2011

@noe Ahojky, mm tu už ostava 🙂 Neviem si predstavit, že by som tu mala ostat sama. Ked tak, neskor, ked budu deti mat aspon rok, tak pojdeme všetci spolu do IT. 😉 A ty ako?? V pohode stimulacia???

evi1
25. mar 2011

@yeliel Ahoj - Ferticent BA- ja som veľmi spokojná, teraz nám navrhli metódu PICSI, tu sú použité pri oplodnení špecificky selektované spermie, doteraz boli selektované podla výzoru a aké boli aktívne. Spermie sa dávajú do hyaluronovej látky, čo obklopuje vajíčko, a práve väzba sperermií na hyaluron má pri oplodnení veľký význam. (To sa podarilo veľmi odborne) 😝 Samozrejme poisťovňa to nehradí a stojí to 200 eur, ale človek čo neinvestuje aby sme mali úspech. Takže už je rozhodnuté 😀 😀 😀

evi1
25. mar 2011

Ale teraz sa nám to PODARÍ, cítim to, vložia 2 bobulky, ktoré sa pekne zahniezdia a budeme mať chlapčeka a dievčatko 😀 😀 a bodka. Žiadna iná možnosť nepripadá do úvahy !!!!!!!!
Kočky my budem mať chlapčeka a dievčatko 😀 😀 😀 😀

janemari
25. mar 2011

@evi1 tak pre teba virusiky aby si mala dievcatko aj chlapceka TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 🙂

evi1
25. mar 2011

@janemari Ďakujem, akurát na večeru 😀 mňam 😀 Si zlatá, moja krstná dcéra sa nám narodila 21.apríla 2002 - veľká pýcha rodiny, pekné mená máte vybrané 😀

evi1
25. mar 2011

@neo Ahoj pravdepodobne mám krátky protokol Gonal - Merional a Cetrotide Ja som mala aj po 1x takýto protokol. Neviem čo je rozdiel medzi krátkym a dlhým protokolom, ale iste vedia tí naši lekári čo robia 😀 -keď už toľko hormónov- Teraz už každú minutu očakávam mrchu a 2x deň pichám Gonal 😀 Takže Neo to druhé dotiahneme až do šťastného konca 😵

makovicka53
26. mar 2011

ahojte zienky neviete mi poradit som 2 den po OPU a mam pocit nafuknuteho bruska a problemy s vetrami...bojim sa ci to nie su priznaky OHSS...rozmyslala som aj nad tym ci to nemoze byt este z toho OPU...nemte niektora skusenost?