icon

2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa

chicca555
16. júl 2010

kočky - šup sem 🙂

kefalinek
31. mar 2011

Ahojte babulky,
@janemari ved ty budes este nakoniec aj prenasat 😀 😀 😀 😀
@makovicka53 držím palce, neboj aj mna vsetko bolelo, a strasne dlho, skus a aspon raz za den vypit 1 nutridrink, aby sa ti nespravila voda v brusku, ja som ju tam mala, ale uz sa vstrebala, ako nebolo to nic vazne, len ma zbytocne bolel dlho vajecnik .
@annamary27 a ty sa ako mas fesanda, stavka vyhrana 😀

makovicka53
31. mar 2011

@kefalinek hmm vodu? tu snad nemam alebo?

yeliel
31. mar 2011

@sunday1 kuk kde si? 😉 🙂

evi1
31. mar 2011

Ahojte, dnes sme boli na kontrole 6. deň, všetko je v poriadku na ľavej strane mám cca 10 veľkých vajíčok a zopár menších a praví vaječník cca 3-4, pichali mi prvú dávku (3x) Merional a zajtra pridávam aj Cetrotide, v sobotu opäť kontrola a možno už v pondelok OPU. Jupííííííí. Poriadne som bola šokovaná, keď my lekár približne na pondelok naplánoval OPU. To bude 10. deň. ( 1x sme malo OPU 14. deň) Už mám aj predoperačné vyšetrenie takže mám všetky papiere pripravené už len trpezlivo čakať 😎

sunday1
31. mar 2011

@yeliel Ahoj 🙂 Už som tu 😉

sunday1
31. mar 2011

@evi1 Držím palce 😉

yeliel
31. mar 2011

@sunday1 kde sa tulas? 😀

sunday1
31. mar 2011

@yeliel Pracujem 😀 Dnes sa to nakopilo, ani som sa nezastavila 🙂

annamary27
31. mar 2011

@kefalinek ahoj,myslím,že to mám vo vačku.Zajtra ráno mám mať menej ako 70kíl,aby som stávku vyhrala a už teraz večer mám 69,8kg,takže ráno oslavujem víťazstvo a po robote si ho aj vychutnám na parádnej večeri 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 už sa mi zbiehajú slinky 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

annamary27
31. mar 2011

@evi1 šťastnú,bohatú a kvalitnú úrodu želám 😵

nechsazadari
1. apr 2011

@evi1 - to vyzerá úplne parádne. Bude vajíčok aj k Veľkej noci 😀 😀 😀 Budem na pondelok držať palce, nech majú vajíčka aj spermijky elán na vytváranie embrijok. A potom dvojčiatka šup k mamičke a kopec súrodencov do mrazničky 😎 😵 😵

evi1
1. apr 2011

@nechsazadari Ďakujem pekne , presne ako tu píšeš, 😎 to je všetko po čom túžime 😀

evi1
1. apr 2011

@annamary27 Ďakujem Ti a gratulujem k úspešne splnenej misie, a dobrú chuť k tvojej odmene. Daj si niečo veľice fajnového 😀 😀 😀 😀

noe
2. apr 2011

Krasny dnik 🙂 🙂 🙂

@kefalinek uf.... tak to mi padla sanka. To bola ina urodicka, krasne a kolko embryjok 😵 Zlaticko urcite je uzasne, ze chcete pomoct aj inym, no aspom par embryjok by som si nechala pre seba. Predsa si este len 17tt a s dvojickami je to vzdy rizikove. A mozno o par rokov to na vas znova pride a budete chciet este jedno bambuliatko 😵 😵 😵

@nechsazadari jasne vestica nevestica, babatenka budu a hotovo 😀 vam to krasne ubieha, uz viete co sa skryva v brusku?

@annamary27
@sunday1 😀 😀 😀 jasne, ze sa nemylila. Aj bez nej by som vedela, ze to pride 😵 Moj kocur sa sprava tak, ako by tusil, ze pride coskoro konkurencia 😀 Aj na zachod za mnou lezie, ked ideme spat, tak netrpezlivo prestupuje a potom sup ku mne pod perinu a spi tam so mnou celu noc. Sale je pri mne, akonahle sa vyvalim na sedacku, tak uz si na mna liha 😀 😀 😀 to bude ziarlivec 😀 😀 😀 Zacal to robit, len odkedy vcelickujem, tak asi citi nieco vo vzduchu 😀 😀 😀

kefalinek
2. apr 2011

@annamary27 gratulujem, a zelam dobru chut, na veeceri
mne manzelik daroval vstupenky na Karla Gotta, včera bol koncert bola som so sestrenicou a bolo super, manzelik bavil toho naseho maleho anielika, jaaaaaj , ale bol to krasny vecer
@evi1 paradna urodicka

kefalinek
2. apr 2011

@noe neblazni , je ich 19 embryok, ja viem, ze je to rizikove, aj tak musime este pockat na vysledky z genetiky, inak ich darovat nemozeme, takže to ma ešte cas tak 3 mesiace, a to uz budeme hadam za vodou, sdovjickami,ale ja si myslim, ze 3 deticky, nam budu bohate stacit 🙂)))))

noe
2. apr 2011

@makovicka53 ako sa mas, uz nebolia vajecniky? Ja som pila celu stimulku okolo 3 - 4 litre. Tesne po OPU neviem ci az 5l. Ale to bolo asi len den dva, lebo som mala velke bolesti chodit na zachod, takze som nemohla tak vela pit. Ale ty uz si urcite vporiadku a uzivate si s malickym v brusku 😵 Potom poprosim virusiky 😉
A kam ti zmizla foto???? 😨

@evi1 zlatko ty si sa nejako rozbehla 😕 😕 😕 ved pockaj na mna 😀 ja cakam v tychto dnoch na mrchu a potom uz pridam stimulacne. Takze nam vychadza OPU az po 17.4. ak teda ratam, ze bude na 14dc, tak ako vzdy 🙂

noe
2. apr 2011

@kefalinek co ty vies. Mozno budu dvojicky take uzasne ako Sarinka a este zatuzite po babatku 😀 😀 😀 budete mat viac rodinnych pridavkov 😀 😀 😀
Ale aj tak je to od vas neuveritelne, ze takto chcete pomoct. Len potom ked si bude tvoje deticky hladat priatelov, tak budu musiet ist na testy ci to nieje surodenec 😀 Toho by som sa asi bala, ze ked bude v okoli Martina behat 19 surodencov, ktori sa vlastne poznat nebudu, tak aby sa nestalo, ze Sarinka pojde na rande so svojim bracekom a ani o tom nebude vediet 😉 Ako vam toto vysvetlili v Heliose?
Mame priatelov v BE a maju uz jedno dievcatko a este by chceli jedno no stale maju asi 12 embryjok a velmi premyslaju, ze co s nimi. Tiez by velmi chceli pomoct, ale by ich velmi trapilo, keby sa ich deticky dostali do rodin, kde by neboli tak milovane, alebo tak dobre postarane, ako sa oni staraju o vlastne. Vieme, ze vsetko okolo IVF je velmi psychicky narocne a mnoho rodin to neunesie a rozidu sa, mnohi muzi nezvladnu milovat cudzie dietatko, ked s narodi.... a nieje to vzdy take idealne, ako vztah vlastnej mamicky a babatka. Preto ich chapem, ze by jej srdce puklo, keby zistila, ze jej dietatko, ktore darovali z lasky a v snahe pomoct sa nema dobre 😒

kefalinek
2. apr 2011

@noe nam povedali, ze to dieta nebude ma nase dna, ze ono si to potom vezme v maternici od maminy, a potom sa tomu babetku zmeni, a oni nikdy nezistia od koho su embrya darovane,a ani mi nema narok vediet ani to nezistime komu bolo darovane

makovicka53
2. apr 2011

@noe ahojky ja sa mam fajn pobolievaju ma troska vajecniky, prsia na dotyk a krize obcas...inac pohodka...dufam ze sa bublinka zahryzkala 🙂 ...ja pijem tak do 3 L aj to je strop...mam sa fajn tak dufam ze tym nic nepokazim 🙂 a foto vraj ma bolo zle vidiet no co uz 🙂 a ty sa mas ako?

evi1
2. apr 2011

@neo Ano - ano rozbehla som sa na začiatku, ale teraz sa mi podarilo zatiahnuť ručnú brzdu. ☹ V pondelok namiesto OPU bude zase kontrola, ešte tie folikuli nie sú dostatočne veľké - vo štvrtok boli 12mm a teraz 15mm a je ich aj menej. Teraz neviem či doki minule počítal veľa alebo teraz nevidel všetky, alebo predčasne popukali - no neviem. Hrozné. Kopa otázok na ktoré neviem odpoveď. Ale neboj sa dobehneš ma a spolu budeme čakať na výsledok 😀

@makovicka53 Veľmi držím palce 😀 😀

makovicka53
2. apr 2011

@evi1 ahojky dakujem krasne ja tebe prajem to iste 😉

nechsazadari
2. apr 2011

@evi1- asi aj preto sa pri stimulke lekárka krútila, aby mi nemusela povedať konkrétne koľko vajíčok vidí. Ono sa to mení. Ale predsa nevadí, pár dní ešte vydržíš a vajok bude habakuk! Howg! 😀 😀 😀 Tak budeme držať palce inokedy než v pondelok, to je celý rozdiel 😉

@noe - čakáme chlapčiatko 😵 😵 😵 Pre teba aj všetky kočky pri chuti TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
a pozdrav kocúra, nech si ťa zatiaľ poriadne užije 😎 😀 Sa bude čudovať, až ho bude tvoje bruško kopkať 😝 😀 😀 😀

janemari
2. apr 2011

Caute kocky,nejako nestiham net 😝 Ale este som 2 v 1 a posielam virusiky TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT, nestiham vas ani docitat,co mame nove?

annamary27
3. apr 2011

@nechsazadari
@evi1
@noe
@kefalinek
@janemari včera som tu nebola a v piatok som po tej výdatnej večery v reštike tak odkvecla,že som spala 12hodín v kuse.
Takže moja odmena alias super večera pozostávala z tohto :
Predjedlo-grilovaný kozí syr so zeleninou a džemom
Hlavné jedlo-Teľacie medailonky s parmskou šunkou,šalviou,grilovanou cukinou a pyré
Dezert: Tvarohové guľky plnené nugátom a vanilkovým krémom.
Bola to delikatesa a čuduj sa svete,ráno som mala svojich 69,5kg na váhe,takže paráda. 😀 😀 😀 😀

nechsazadari
3. apr 2011

@annamary27 - presne takto som si to predstavovala: za držanie palčekov dostaneme odmenu a popasieme si naše virtuálne jazýčky 😵 ten dezertíík- mňáám! Tento týždeň som mala nejakú virózu a žalúdok ma ešte stále neposlúcha, ako by sa patrilo, ale takéto hody môžem 😝 A na pitie si čo dobrého mala? Nech sa dorazím. 😀 😀 😀 Ale ti je - postavička vylepšená a v žalúdku dobrôtky! A ani mužíček určite nie je proti... 😉

janemari
3. apr 2011

@annamary27 tak ja len po precitani mam o 5kg viac 😀 a to mi tu este rozvoniava obediiiik mnaaaaaaaaaaaaaaam

annamary27
3. apr 2011

@nechsazadari na pitie som mala len čistú neperlivú nechladenú vodu,z alkoholu sa priberá a to by s takouto baštou dorazilo aj mna,takže do nosa som si nedala nič.Ale cez víkend som okoštovala pivko Bažant Radler a celkom mi chutí. 😀 😀 😀 😀

martinaaaaa
3. apr 2011

@janemari ahoj kinderko kedy to planujes rozbalit 😀 uz to mas za par neverim ze som pred troma tyzdnami bola na tom rovnako 😉

janemari
3. apr 2011

@martinaaaaa no moja neviem kedy,v podstate sa citim dobre,pokial ma ten d ...l nerozculi,vtedy mam pocit,ze porodim 😠 Jednoznacne mi nerobi dobre na psychiku.