icon

2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa

chicca555
16. júl 2010

kočky - šup sem 🙂

noe
9. apr 2011

Dobre ranko krasky 😵 😵 😵 snad vas neodfuklo a ste tu vsetky 😉 nam v noci riadne strecha rachotala, ale nastastie je vcelku. Este skontrolujem zahradu, kolko kvetinacov vyhodim 😀 😒

@mirka321 urcite, prajem si, aby sme boli vsetky tehulky. Nech maju potom o par rockov aj ucitelia pracu 😉 vy sa ako mate, kedy si idete pre mrazacikov???

@janemari som pozrela do diara a presne pri prvom bol ten isty den kriticky, ked ma vcely velmi stipali a nemohla som pichnut. A bolo to vzdy po 16tej vcielke. Asi bolo zas brucho velmi stvrdnute od tolkeho pichania, tak som sa vynatierala takym speci roztokom, ktory to trochu uvolnil a pichame dalej a uz je to trosku lepsie 🙂 A mozno nejaka kriza z hormovov, netusim. No s manzelikom sa tesime na medik, takze ani stiplave vcely nas nezastavia 😵 😵 😵
A krasne ti naskakuju tt 🙂 princeznicka bude poslusna, ved ako inac 😵 😵 😵

@evi1 ako sa citis uz ako neofocialna tehulka?

@annamary27 ty uz musis byt riadne prezdravena, vynovena 😀 ja som bola pred prvym Menopurom este na jednom bankovanie, tak mam zas chrbat fialovy 😀 Ale citim sa skvele,, mozem ist navec 😀
Kedy si idete pre mrazacikov????

evi1
9. apr 2011

Ahojte @neo ďakujem pekne 2 deň po ET a cítim sa celkom dobre, relaxujem pred TV, drahý ma obskakuje, mám zákaz robiť hocčo, je zlatý. Mamka navarila takže si užívam veget. Skoro som prespala deň, ale to pravdepodobne ten utrogestan. Nič ma nebolí, niekedy taký pocit akoby mrcha nabehla. Je to normálne?????

noe
9. apr 2011

@evi1 supeeeeeeeeeeeeeeeeer 😵 😵 😵 nech sa manzelik stara 😉 Mozes mat este mierne bolesti, ved si po zakroku. Takze to chvilku trva kym sa rana zahoji a potom vajecniky si riadne popracovali. Aj tie vcely su vpodstate riadne svinstvo a zataz na organizmus, takze telo ma pravo sa necitit konfortne. Urcite vela odpocivaj min. tieto prve dni 🙂

Bambulky.... tak dnesny vietor s pomocou nasho kocura ma dnes neuveritelne vytocili aj som si poplakala ☹ ☹ ☹ Som otvorila okno v obyvacke a isla do kupelne a v tom strasny rachot skla. A v spalni som nasla na zemi rozbite velke zrkadlo, ktore spadlo ( i ked pravdepodobne mu kocur trochu pomohol) z komody a strhlo aj lampu. To zrkadlo s nami precestovalo pol Europy, z Belgicka do UK a domov na SK a lampy som pred nedavnom kupovala sadu 2 male a jeden luster 😒 😒 😒 tak mame crepov pre stastie aj pre vnucatka 😀 Juj ale mrzi ma to, lebo uz som mala spalnu konecne dozariadovanu a to zrkadlo bola moja srdcovka. 😒 😒 😒

A este vcera znama doniesla tasku s malinkatymi vecickami. Lebo ma prist koncom mesiaca synovcek z Irska. Tak som ich vyprala a vyzehlila. To bolo neuveritelne, zehlit take malinke vecicky 😵 😵 @janemari ak potrebujes pomoct, tak pridem vyzehlit 😀

janemari
9. apr 2011

@noe uz mam vyzehlene 🙂

nechsazadari
10. apr 2011

@noe - to vieš, keď sa darí...ale skús to zobrať tak, že sa ešte potešíš z niečoho nového, čo tú "zbierku črepov" nahradí 😅 😉 My sme včera vytiahli na nejakú drobnosť Dettol na dezinfekciu, ktorý som používala pri stimulke. Hrozne mi tá vôňa pripomenula pichanie, brrr.... tak nech o pár mesiacov žehlíš vecičky pre svoje bejbino a "džigance" sú aj pre teba už len zvláštna spomienka. 😵 😵

annamary27
10. apr 2011

@noe ahoj,my si ešte pre mrazáčikov neideme,riadime sa liečiteľom a uvidíme ako to dopadne.centrum zostáva v zálohe,šak nech sa tých 150eur za zmrazenie trošku aj využije. 😀 😀 😀 😀

noe
10. apr 2011

@janemari teda ty si sikulka 🙂

@nechsazadari no ty uz pekne len spominaj. Hladkaj brusko a tvoje maciatko nech rastie do krasy 🙂 Ziadne vcelicky najblizsie roky nebudu 🙂 Jasne, kym su to len materialne veci, tak vlastne o nic nejde 🙂

@annamary27 fiiiiiiiiiiiiiiha.... tak vy ste sa rozhodli na prirodno, super 😵 inak aj ja mam take umysli, ak toto druhe nedopadne. Chvilu to nechat tak a uvidime co bude.

Bambulky, dnes som bola v Heliose. A neviem ci sa mam tesit, ale skor som v soku. Dnes 6 den co picham Menopur a asi 20 vajicok vo velkosti 8 - 11 a este plno malych. A to mi tesne pred sonom embryologicka hovorila, ze snad sa nam podari menej ale kvalitnych. No tak uvidime ci zas ich bude vela a kvalita tatam 😒 Ale ze pri PCO sa to nikdy neda predvidat, takze ostava len cakat na OPU a uvidime, aka bude zo mna sliepka 😀 😀 😀

janemari
10. apr 2011

@noe ja a sikula 😝 ved druhe baby mali uz nakupene,vyprate,ozehlene a zbalene uz daaaaaaavno predomnou,nez som ja zacala vobec nakupovat.Aked ti poviem,ze nemam ani tasku zbalenu do porodnice tak neuveris 😀

kefalinek
11. apr 2011

@janemari tej tvojej bambulke sa akosi nechce medzi nas, asi je jej u teba vyborne 😀 😀 😀
@noe neboj , dobre to dopadne, urcite budes mat dost kvalitnych vajok

nechsazadari
11. apr 2011

@noe - hééj teta, aké, "keď to nevyjde"? Jasne, že to vyjde, v podstate si už teraz spolovice tehu- už len pridať manželov produkt- abraka dabra a mimčo cestuje za vami bruškovou poštou 😉 😀 😵 Ak bude vajok veľa, určite sa nájdu aj kvalitné. My veríme! 😎 Pre teba plus pre @evi1 a ďalších prípadných hladošov: TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT

@annamary27 - ťuk, ťuk, ťuk nech to nezakríknem, ale stráášne moc by som sa s tebou tešila, keby sa podarilo bábo v domácej výrobe.(podmieňovací spôsob len kvôli tomu zakríknutiu 😉 ) A ten príjemný spôsob výroby.... 😝 😀 😀 😀 😀

@janemari - som sa pobavila, že si zatiaľ tašku odignorovala 🙂 Veď načo, keď si sa nikam nechystala 😀 😀 😀 a Laurinka je pobalená a nachystaná na cestu hocikedy. Koľko teraz cca váži? A ty sa ako cítiš?

wera
11. apr 2011

ahojte babuľky 🙂 prajem krásny dník 🙂

@noe neboj určite bude veľa kvalitných vajkulok vo folíkoch 😉 máš ich teda riadne veľa 😀 moja ja mám tiež PCO a z 10tich folíkoch bolo 9 krásnych zrelých vajíčok, takže vôbec nemusíš mať strach 😉

@janemari zlatinko krásne sa držíte spolu s maličkou 🙂

wera
11. apr 2011

teeeeda a skoro som zabudla pridať aj čerstvé TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT vírusíky 😀

janemari
11. apr 2011

@kefalinek
@nechsazadari
@wera budeme sa drzat a mala nech este pekne vydrzi tak ako ma 😝 aj ked dnes nejako vyvadza az sa mi to nepaci,tuka na krcek kruti sa tam neviem co vymysla.Strihame az v stredu tak nech pekne vyplava hore 😀

yeliel
11. apr 2011

@wera no ahojceeek ako sa nam mas? krasna fotecka 😉 🙂

wera
11. apr 2011

@yeliel ahojky 🙂 no mám sa docela fajn, stále len domka oddychujem, sem tam sa dostanem niekam von s drahým... ale nesťažujem sa, ešte musíme vydržať aspoň 3 týždne a bude to super 🙂 juj ďakujem za kompliment, ale keby si ma videla na živo tak by si pozerala že vyzerám ako taký medvedík, sa za mnou všetci obzerajú, dokonca sa ešte otáčajú.... asi si myslia že im tam porodím pred očami 😅
a Ty sa máš ako? čo nového? ako sa Vám darí?

wera
11. apr 2011

@janemari tak tak nech len pekne drobček počká v brušku aby bola čo najlepšie pripravená na tento svet 😉 a o tom vystrájaní ani nehovor... my máme v brušku tiež riadnych huncútov 😝

janemari
11. apr 2011

@wera aj za mnou sa ludia otacaju akoby som bola nieco nezvycajne a jedina tahula v okoli a pritom nas je tu neurekom 😀 Aj ked je pravda ze uz ku koncu sme take nemotorne a chodime asi ako kacicky 😀 Dohovaraj aj ty svojim drobcom nech pekne este plavaju v brusku,ze este maju cas ist von.Musia este pekne narast a trosku pribrat aby bolo vsetko v najlepsom poriadku 😉

wera
11. apr 2011

@janemari chi presne ako píšeš, aj ja chodím ako kačica 😀 😀 😀 ja malým dohováram stále 😉 skôr ako v 36tt ich von nepustím 😉

janemari
11. apr 2011

@wera tak tak,deti moje budete posluchat 😀 Ale urcite su dobrucke a paci sa im u teba.Este aby si prosit nemusela 😀 aby vysli von.

kefalinek
11. apr 2011

@wera a nepovedal ti doki ,v ktorom tyzdni skor ako v tom 40 alebo 39 by to mohlo byt??? mne sa mala narodila v 38 tak neviem ako drobci vydrzia, ale bola zdravucka , v nemocke sme boli 4 dni a pustili nas domov

wera
11. apr 2011

@kefalinek ahoj, vôbec netuším... mne sa môj doki k tomu vôbec nevyjadril, ale dnes na poradni ma poslal do rizikovej poradne do nemocky hlavne kvôli tej cukrovke, musím si totižto pichať inzulín... takže uvidíme čo mi povedia tam 🙂

kefalinek
11. apr 2011

@wera jaj ja do rizikovej chodim od zaciatku v stredu mam poradnu tak sa spytam, pozdravujem drobcov,nech si uzivaju este v maminkinom brusku 😎

wera
11. apr 2011

@kefalinek veď uvidíš čo Ti povedia 🙂 ale tak pokiaľ nebude problém s krčkom tak Ťa nechajú asi tak do 38tt 😉

yeliel
11. apr 2011

@wera si krasna tehulka len nech sa pozeraju 😉 🙂
U nas nieje nove nic..relaxujeme a nic neriesime,v lete si davame oddych dovcu a cas pre seba..ak nazbierame energiu zajdeme asi do Brna..co nam poradia,drahy ma zlu patologiu az 98% tak skusime aj to aspon trosku upravit vytaminkami.. 🙂
Drzte sa pakne ty aj tvoje pokladiky a samozrejme,ze aj tatino. 😉 🙂

wera
11. apr 2011

@yeliel to je super že pôjdete pekne niekde na dovču, aspoň naberiete nové sily a hlavne si poriadne oddýchnete 🙂 🙂 🙂 a potom keď budete plne fit tak Brno je určite tá najlepšia voľba 😉 budem na Vás moc moc myslieť 🙂

evi1
11. apr 2011

@wera @janemari dievčatá za vami sa ľudia otáčajú lebo z vás vyžaruje aké ste nesmierne šťastné 😀 a krásne 😀 😀 😀

wera
11. apr 2011

@evi1 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

evi1
11. apr 2011

@neo to je teda poriadna úrodička 😎 neboj bude veľa krásnych vajíčok, @nechsazadari ďakujem, dúfam, že čoskoro budem aj ja rozdávať TTT 😀

Naše 3 embryjko to vzdalo, takže eskimáčika nemáme, teraz sa musia krásne zahniezdiť moji anjielikovia, 4 deň po ET sa cítim fajnovo, nič ma nebolí, dávam si pozor na NAS, len veľa zývam 😀 😀 😀 😀

@annamary27 aj ja som bola u liečiteľky, ver tomu a všetko bude OK 😀

janemari
11. apr 2011

@evi1 TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT a nech len hryzu hrazu o dusu a hlavne nech sa uz nepustia az tak najskor o 9 mesiacov 😉

kefalinek
12. apr 2011

aj ja vam posielam zopar virusikov, uz sme vyzdraveli tak mozem TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT a pekne papakajte 😀
@yeliel pekne poodychujte