2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
@janemari uzasne spravicky..... tak si vychutnavaj princeznu, vela mliecka a nech je take ukazkove babatko ako doteraz 😵 😵 😵
A ja mam tiez krasnu spravu. ideme si pre drobcekov 😵 😵 😵 . Sice som z telefonatu vobec nepochopila, ze kolko ich je, ale su 2 krasne dnes na ET a este aj na mrazenie 😉 Takze za chvilu uz budem neoficialna tehulka 🙂
Krasny dnik 😉 😉 😉
@janemari - ešte raz gratulácia a nech je vám spolu na svete krásne! 🙂 🙂 😎 🙂 🙂
@noe - držím palce a posielam lepkavé TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT na "n-tú". Doma podložiť zadoček a nohy, k rukám dať všetko, aby si vstávala iba na wc a o dva týždne nech je s teba tehulka oficiálna! 😉 😵 😵 😵 😵
@evi1 - evulik to je teda pech 😠 , ale to nie je koniec, len sa cesta naťahuje o ďalšiu zastávku. Tam už babuliatko nastúpi a pôjde životom spolu s vami! A možno sa fakt len schováva, už nastúpilo a vykukne neskôr. To by bolo krásne! 🙂
@janemari ahojky mamuľka, moc moc gratulujem 🙂 🙂 🙂 nech je malá Laura zdravučká a maminka nech má veľa mliečka 🙂 🙂 🙂
@noe supeeeeeeeeeeeeeeeer 🙂 moc sa s Vami teším, tak a teraz iba oddychovať a oddychovať a samozrejme posielam špeciálne pre Tvojich dvoch drobčekov dvojičkovské TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
vírusíky 😀 😀 😀
Dobre ranko..... fajne sa nam spalo 😵 😵 😵 mam v brusku 2 krasne XB1, a 4 isli na mrazenie 🙂 Sa velmi tesim, ze ich je tak vela. Este nejake 2 embryjka, ktore mali dneska ale znamku 3, ze sa mozo zobudia do zajtra a potom ich zamrazia, tak uvidime. Ale velmi sa tesim z nasich siestich bojovnickov 😵 😵 😵
Manzelik len chodi a bozkava ma, tak sa uz ani uzasnejsie citit nemozme. Mozno o 2 tyzdne, ale to sa potom od stastia asi zblaznim 😀 😀 😀
@nechsazadari
@wera dakujem za virusiky, no doktor rata s dvojickami 😀 , ale ja sa uskromnim aj s jednym. Tak len posielajte virusiky, nech sa moji mali tak prjedia, ze im tucne bruska nedovolia nic ine len sedie pekne na zadku a ziadne vylety 🙂
@sunday1 dakujem
@evasbk dakujem, velmi to pomaha, ze na mna myslite. Sam by to clovek asi nezvladol 🙂 Evi, ako sa maju babatka?
@janemari gratulujem 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@noe super moc sa teším že už máš v brušku také krásne embryječká 🙂 tak sa o ne pekne staraj, veľa veľa lež a oddychuj a mne pomohlo spávať aj dva krát cez deň aspoň po jednej hodinke 😉
a samozrejme budem Ťa zásobovať krásnymi dvojičkovskými TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
vírusíkmi 🙂 🙂 🙂
@noe
@kefalinek
@evasbk
@wera
@nechsazadari
@sunday1 ahojte kočky tak čo?vyoblievané?mna manžel len trošku ofrkal,ale švagor, ten mi to poriadne nalial za krk,nevedel,že mi to berieme len tak ,,lightovo,,,no snád budúci rok už tu na sviatky nebude bývať.
Dnešok sa mi rátal.
Doobeda som si pospala na záhrade,medzi kvetinkami,rozkvitnutými stromami,vtáčiky krásne spievali,slnko sa striedalo s oblakmi,proste pohoda.Potom ma chytila väčšia kóma,tak som si zalahla do postele a spala skoro 2hodiny,dnes bol taký uspávací den.Celkom sa teším,že bude zas krátky týžden a v piatok robíme uzávierku v práci,takže zavierame ešte skôr 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@annamary27 Ahojky, aj ja som mala pohoda deň. Od rana sme boli na chalupe s rodinou grilovať, bolo fajn až na tu burku, ktora sa tu prehnala. Okolo 15.00 sme už boli doma a odvtedy s manželíkom lenošíme pri tv a pc. Mna poriadne vyšibal moj krstný otec a do toho začali chalani v brušku kopkat, tak som bola vyšibana aj z druhej strany 😀 😀 moj mm na tieto veci nieje , čo mne osobne nevadí. 🙂 Prejem ti krasny kratky pracovný týždeň. 😉
@annamary27 Ahoj 😀 😀 😀 Mňa teda dnes nikto neoblial, ale chlapi ma aspoň tak trošku vyšibali aj s deťmi 😀 Strávila som vyše 6 hodín v zápchach, tak som celá dolámaná. 😖 U Teba čo nové? Strašne som zvedavá, či už nemáš novinky 😕 Už by si niečo mohla tušiť, nie? 😉
ahojte babuľky 🙂
@annamary27 ahojky 🙂 jej tak to si mala včera krásny deň 🙂 jooooj takú záhradu by som aj ja prijala 🙂
ja som od drahého schytala ráno vodu ale iba za taký mini pohárik aby som náhodou neochorela a hlavne som mu povedala nech sa ma nikto neskúsi oblievať lebo si nemám čo obliecť, už sa nezmestím ani do tričiek môjho drahého.... 😅 ale zlatý bol mužík aj Emku v brušku trošičinku teplou vodou oblial 😀
ja som sa včera odkotúlala ku svokrovcom na obed, najedla sa a zalomila 🙂 🙂 🙂
prajem všetkým krásny týždeň 🙂 🙂 🙂
@annamary27 tak záhradou viem ,o com hovoris, ja normalne, ked chytim nespavost rano o piatej vyleziem von a sedim na hupacke, akurat vtaciky sa rozospievaju.
@wera aj mna manzelik trosku oblial, a druhým nedovolil, mali sme sibakov len deti, krsniatka a tak, ale bolo dobre.
@kefalinek to je super že si to v troch rokoch takto uvedomuje... moja sestra keď bola minulý rok tehotná tak jej malý mal vyše štyroch rokov a stále zabúdal že sa nemá po mame vešať a skákať jej po brušku... 😒
je to fakt šikulka 🙂 a teší sa už na súrodencov?
@janemari ako sa Vám doma s Laurinkou spolu bačuje? mliečko sa rozbehlo?

Ahojte az dnes som sa dostala na net,tak mi uz sme doma Laura sa narodila s mierami 2870g a 48 cm,sme obe v poriadku.