2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
@sunday1 tááák boli sme minulý týžden u liečitela,čakali sme 5,5hodiny,kým sme sa dostali na radu a zatial ti napíšem len 😀 😀 😀 😀 😀 😀 viac o mesiac na dalšom sedení 😵 😵 😵 😵 😵 ,ale napr.kolienko s ktorým som mávala problémy ma odvtedy nebolí,lebo som mu dala pozrieť aj to.
@kefalinek tie vtáčiky by som mohla počúvať do nemoty 😵 .V noci máme na stromoch pod spálnou nejakých speváčikov a nechávam si otvorené okno,aby som ich mohla počúvať. 😉 Normálne spievaju celú noc a potom nad ránom začínaju drozdy,vrabce a iné.......najlepšia hudba na svete,strašne upokojuje. 😵
Aj počas prvého ET minulý rok som ich zvykla počúvať celé dni.
No ešte tá húpačky mi chýba do tej našej záhrady,ale pri najbližšej akcii si ju určite kúpim 🙂 🙂 🙂 🙂
@wera jééééé,to je krásne,že aj malinkú oblial v brušku,hi hi 😵 😵 😵
@annamary27 budem moc držať palčulky aby stretnutia s liečiteľom mali úspech čo najskôr 😀
@wera ďakujem pekne 😵 😵 😵 😵
@annamary27 To vyzerá sľubne 😉 😀 😀 Úprimne Ti to prajem 😉
@wera dari sa nam celkom dobre.Dnes sme boli na ockovanie proti TBC,v podstate je Lara kludna len ked je hladna robi krik 😀 aj teraz spinka a cakam ze bude cas na krmenie tak este nejdem spat a aj ja beriem ABT tak sa mi neoplati zaspat. Mliecko som dnes neodsavala ,malu prikladam aby tahala.Dnes som si kupila aj tie lieky na rozbehnutie laktacie tak uvidim ci zaberu. A ako sa dari vam,ako pozeram pekne tahate tt,len tak dalej.
@janemari to je super že je Laurinka kľudnučká 🙂 a mliečko sa rozbehne poriadne neboj, len treba trpezlivosť 🙂 ja sa s ním tiež budem určite trápiť, ale budem sa tiež snažiť pokým sa bude dať 🙂
no my ešte ťaháme, sama som prekvapená že sme ešte spolu som si myslela že budem rodiť skôr ale vyzerá to tak že ešte chvíľku potiahneme 🙂 budúci týždeň mám poradňu v nemocke tak sa už neviem dočkať čo mi doki povie...lebo ešte ani netuším či budem rodiť normálne alebo cisárskym...
@sunday1 este len neoficialna 😀 😀 😀 v pondelok mi manzelik odisiel a vtedy ma chytili strasne bolesti bruska vystrelujuce do chrbta. Tak som od utorka u rodicov, sa o mna staraju a hned mi je lepsie. Nejako mi dlho trva kym budem uplne fit. Po ET sa mi vratili bolesti brucha, stale bolo nafuknute a vcera konecne mi bolo lepsie, dnes zas trochu horsie. Kto vie co spravili tym mojim vajecnikom, ked sa nevedia spamatat???? 😕 no ale vydrzime 😵 😵 😵
@wera ine sa mi ani neda, obcas nejaka prechadzka a inak som ako taky perinak. Som velmi unavena, neviem ci z utogestanu, ale okolo 15 hod ak by som si nelahla, tak zaspim postojacky 😀 😀 😀 Snad je to koli pokladikom 😵
@janemari MMMM mamickovske su este ucinejsie 😀 Tesim sa, ze je princeznicka poslusne babatko a aj mliecko sa rozbehne. Je ako spravna dama od zaciatku si drzi liniu 😉 A malicka je Laura alebo Lara, lebo niekde pises tak a inde tak 😉
@annamary27 zahradku si uzivame aj my 😵 a aj mne sa uz podarilo zaspat na lavicke 😀 drzim palce s liecitelom, nech len caruje 😉
@kefalinek mala je perfektna 😀 😀 😀 ked nebudes vediet, ze co mozes a co nie sa spytaj len jej 😉
@sunday1 a mali ste 2x IVF ci uz 3x?
Inak ta chapem, aj u nas toto druhe bolo nejake ine a som teraz pevne rozhodnuta, ze ziadne dalsie. Mozno sa to casom zmeni, ale ak sa teraz bobacikovia neuchytia, tak mame este 4 mrazacikov, takze niekedy pojdeme na KET a ak stale nic tak uz len pes a mozno casom adopcia. No pevne verim, ze toto bude posledne a uz nebudeme musiet ziadne dalsie riesit. 🙂 🙂 🙂
@sunday1 to som cely tyzden medzi OPU a ET ked bolo najhorsie manzelovi vtlkala do hlavy, ze to bolo posledne a uz ziadne dalsie 😀
Teraz sa tesim z pokladikov a cakam na //. Rovno chlapceka a diecatko. Chlacek bude cely tato, tak ako malicky synovcek a dievcatko bude princeznicka po mne 😀 Ja som taka skromna 😀 😀 😀 ale inak mi je tu uplne jedno, ci je jedno alebo dve, hlavne nech je zdravucke a nech je 😵 😵 😵
A asi maz pravdu, mozno ked sa clovek uplne oslobodi od robenia deti a necha to plavat, tak aj zo sialenymi dg. moze motyka vystrelit 🙂 Nech vystreli coskoro 🙂 🙂 🙂
@janemari citala som ze riesis rozbehnutie mliecka tak ak potrebujes rozbehnut mliecko tak si bud malu prikladaj kazdu hodinu alebo hodinu a pol alebo si odsavaj v tomto casovom intervale co najdlhsie z jedneho prsnika a potom co najdlhsie z druheho nam sa to tak podarilo a teraz uz mame mliecko navyse aj v mrazaku asi 3l 🙂 takze sa mi tato metoda osvecila a este sa nediv ak bude jeden prsnik vykonnejsi ako druhy drzime vam palce a myslime na vas mata a davidko 🙂
@noe nezufaj noe je to tvoje posledne ivf ko jedine ze by si chcela mat este jedny dvojcata 🙂 a nestresuj male babulky v brusku vsetko bude dobre neboj sa 🙂
@annamary27 ahoj a ty ako sa mas moja 🙂 ja sa sem dostanem raz za cas a vsetky mi tu hrozne chybate bolo mi s vami tak dobre 😔

@janemari gratulujem mamina 🙂 prajeme vela stastia zdravia a dobrunkeho mliecka mata a david
a vsetkym novym tehulkam vela stasticka a krasne babatka 🙂