2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
@sunday1 to fakt? supééér, lebo už si nepamätám - Ty si vôbec nebola na umelom? ...gratulujem 😀
@monicka7299 Ďakujem 😵 Na umelom som bola 2x a povedala som si, že úplne stačilo. Tak som začala skúšať všetko možné aj nemožné, však niečo musí zabrať 😉 Ale najdôležitejší je asi poriadok v hlave, preto sa to teraz aj Tebe podarí 😉
@sunday1 blahozelam.a ja stale nic ☹
@zlatanka30 Ďakujem, hoci ešte nemáme vyhrané 😵 Neboj sa, ono to príde, všetky si bábo zaslúžime a niekto musí po našich maminách prebrať tehotenskú štafetu 😉 Čo máš nové?
@sunday1 no uz asi nepride .my nemozme mat.
@sunday1 a to si podľa nejakých výpočtov?
@sunday1 jeeeej gratulujem 🙂 🙂 🙂 to je úžasná novinka 🙂
hmmm je to Tvoje rozhodnutie či na utz pôjdeš alebo nie... prípadne skús poprosiť doktora nech Ti spraví vonkajšie sono, možno sa mu podarí zachytiť bublinku aj cez bruško 😉
a bola si už na potvrdenie tehu z krvičky?
@monicka7299 ahojky Moni 🙂 to je super že si sa už dala dokopy 🙂 možno je to takto lepšie a príde to aj samo 😉
@kefalinek len nech drobci ešte aspoň 2 týždne počkajú v brušku 😉 čím dlhšie tým lepšie 🙂
@evasbk ahojky dvojmamuľka 🙂 ten pocit poznám, ja si tiež stále nepripadám ako maminka, stále sa mi tomu nechce veriť....
malému Paťkovi moc moc držím palčeky aby sa mu zdravíčko len lepšilo 🙂 ostal na Kramároch v detskej nemocke?
hmmm teda vidím že si pôrod tiež nemala nič moc, ale máš pravdu že na Kramároch sú šikovní lekári a som rada že sa podarilo maternicu nechať tam kde patrí 🙂 ja som sa po cisaráku dávala dokopy dlho...teda ešte stále sa dávam... ale každým dňom je to lepšie a lepšie 🙂
držkajte sa domka 🙂
@wera ahoj 🙂 krásne detičky máš som pozerala foto 😵 ...a evasbk má tiež 2?
@monicka7299 ďakujem 🙂 🙂 🙂 áno aj Evka má dvojky 🙂
@zlatanka30 Akože nie? Nejaká cesta musí byť, či?
@monicka7299 Výpočty som dala bokom, lebo termín s dobrou životnosťou nevyšiel a ďalší je až v októbri, tak som si povedala, že ja teda tak dlho čakať nebudem. Začala som cvičiť, merať si bazálnu teplotu, chodiť k bylinkárke, k psychotronikovi, zmenila som stravu, dala som si zharmonizovať geopatogénne zóny v dome a hlavne som sa stala v určitom zmysle slova sebcom a prestala som sa zaťažovať tým, čo ma nepáli. To je asi na cvokára, však? 😅 😅 😅
@wera Ďakujem 😵 Asi na to sono aj tak pôjdem, len sa bojím 😉 Ani na krvičke som nebola, lebo by mi hneď chceli robiť ultrazvuk a mne je trápne robiť scény, že nechcem. A asi to ani nie je potrebné, lebo moč si občas skontrolujem a testovacia čiarka je hneď veľmi silná, takže HCG tam je. Ja som proste komplikovaný prípad, iné by si asi išli nohy dolámať, aby bublinku videli a ja to odkladám 😀 😀 😀 Ako detičky, poslúchajú?
@sunday1 neni .skusala som vsetko je to marne. ☹
@sunday1 ...no, ja som si aj psychologičku absolvovala 😅 ...ale nevadí..... hovorila mi čo som vedela, takže .... opäť mi vyšlo, že ja si rozumiem najlepšie 😀 -kašlem na všetkých a myslím, že na dieťa už je aj tak neskoro - som pohodlnejšia a mám čas na svoje koníčky (MARY KAY) a takto mi to začalo vyhovovať - stále nejaké vecičky mám na práci 🙂 ...a neriešime - to je najdôležitejšie a odľahlo mi.
@zlatanka30 A alternatívna medicína?
@monicka7299 Máš pravdu, musíš sa riadiť tým, čo je pre Teba najlepšie, nedá sa stále snažiť vyhovieť ostatným 😉 Aj tak si myslím, že to príde a ja som celkom dobrá "veštica" 😀
@monicka7299 ahoj po dlhom case si tu spet 🙂
@nechsazadari gratulujem k palinkovi nech ste rychlo doma a vela stasticka a lasky a mliecka prajeme s davidkom
@sunday1 chi no to máš pravdu, ja som bola vždy taká nadšená keď som išla na sono keď som bola tehu 🙂 keby som zrátala koľko krát mi ho robili tak by to bolo aspoň 30x za celé tehu 😀 ...ale mala som aj veľa komplikácií, takže aj kvôli tomu...
veď uvidíš, rozhodni sa sama čo je pre Teba a babatko najlepšie 😉 hlavne ber vitamíniky, okrem tehu vitamínov ber aj kyselinu listovú a ak by som Ti mohla odporučiť tak by si určite mala brať aj duphaston na udržanie tehu... keď si už mala toľko komplikácií tak by to bolo asi vhodné... ale to by Ti asi povedala aj Tvoja gyn...
@martinaaaaa ahojky 🙂 juj to je neskutočné ako ten čas letí... Tvoj Davidko už má 5 mesiacov... to letíííííí
ja idem zajtra na stretko dvojičkových maminiek tak sa tešíííím 🙂 to bude pohľad na toľko dvojkočíkov 😀
@sunday1 3testy doma negatívne,aj mne vravel liečitel,že ked to raz vyjde,tak počkáme do 3mesiaca,aby dr neurobil niečo zlé.gratulujem k tehu 🙂
@monicka7299 ahoj,to som rada,že ste happy a užívate si s mm jeden druhého 😵 my chodíme od marca k liečitelovi a v piatok idem k dokine na kontrolu,bola som nahlásená na pravidelnú kontrolu,ale od 31.7, mi ms mešká,tak možno ma niečim dokina poteší,uvidíme.
@annamary27 moc by som Ti priala aby Ťa doki prekvapila 🙂
@martinaaaaa @annamary27 Ďakujem 😵
@wera Ja už duphaston beriem, pichám si fraxík a nezanedbávam ani vitamíniky, ja som totiž takýchto vecí mala plný šuplík 😉
@kefalinek krasne sa drzite. No drobcekom je u mamicky dobre, kam by sa ponahlali 😉 Musim povedat mojim, nech si beru priklad 🙂
@sunday1 tehulkaaaaaaaaaa 😵 gratulujem a pre istotu posielam 2x TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
som rada, ze su nakazlive a mozem poslat stafetu dalej 😵 😵 😵 Urcite sa rozhodni, tak ako to ty citis, ze je najlepsie. Ak by si sa mala do niecoho tlacit, tak to nebude dobre. Hlavne hladkaj brusko, nech drobcek/ drobcekovia citia, ze su doma u mamicky a pekne tam aspom 8 mesiacov pobudnu. Moc drzime palce, a my ich teda mame, radsej ani neratam 😀
@monicka7299 ahojky som rada, ze si nakukla. No trosku sme sa zagulatili 😀 . Virusiky su nakazlive, teda tie werine pre mna boli 🙂 Takze urcite ak to ma prist, tak babatko bude a ako hovoris, netreba to tlacit. A chapem tvoju bolest, ja po tom hroznom OHHS po 2 IVF, by som do tretieho nesla. Teda tak skoro urcite nie. Moc drzime palce, aby to prebolelo, lebo ake to je narocne to vieme len my co sme si tym presli 😒
@zlatanka30 virusiky aj pre Teba TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
take mnam dvojickovske 🙂
@annamary27 drzime prstiky, nech sa nasa rodinka babatiek rozrasta 😉
@wera ahoj hviezda 😉 zas ste dohodnute s markizou, ze vas natoci ? 😀 uzite si stretko, nas sa tu v BB naslo 6 dvojtehuliek, v rozmedzi 13tt - 30tt a v piatok mame dalsie stretko. Takze nas bude riadna tlupa, ked vyrazime potom s kociarikmi 🙂 😉
Ahojte už som tu nebola asi 100 rokov,dúfam,že sa vám darí 🙂
@annamary27 ahoj ty tajnostkárka držíme palce silnoooooooooooooooooooooo 🙂
@wera Uf 12 😨 to si ani neviem predstavit. 😀 😀 😀 ste asi riadne obmedzili chod Bratislavy. Mozno budete v spavach, ze dvojmamicky so svojimi detickami obsadili miestny park. 😀
@janemari Ahojky, princezna uz ma takmer 4 mesiacky ??? 😨 😨 😨 to snad nieje mozne, ako rychlo to uteka. 🙂
@sunday1 zvladnes, jednoducho povies, ze na teba nieco lezie a preto ziadne vino ani moc tanca. A manzelik vie, takze ta podpori. Si dohodnite spolocne, co budete hovorit a zvladnete to 😉

@monicka7299 Nie, zase prirodzene 😵 Tento rok už tretí raz, tak to snáď tentokrát dotiahnem do úspešného konca 😀