icon

2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa

chicca555
16. júl 2010

kočky - šup sem 🙂

wera
11. aug 2011

@noe chi no to hej, obsadili sme celý park 🙂

sunday1
11. aug 2011

@wera Tak to neviem, ale určite nemienim nič riskovať 😀

sunday1
11. aug 2011

Tak som predsa bola na sono a srdiečko krásne bije 😵 😵 😵

annamary27
11. aug 2011

@sunday1 gratulujem 🙂

wera
11. aug 2011

@sunday1 juchuuuuuuuuuuuuuu, moc moc moc gratulujem 🙂 🙂 🙂

sunday1
11. aug 2011

@annamary27 @wera Ďakujem dievčatá 😉 Inak termín mám 1. apríla 😅

wera
11. aug 2011

@sunday1 jeeeej fakt 🙂 🙂 🙂 tak to budeš mať pojašené dietko 😀

janemari
11. aug 2011

@noe my 4 mesiace a ty si už v polovici 😀 a počkaj ako ti pôjde čas ked už nebudeš tehu 😉
@sunday1 gratuláááácia, tak želáme bezproblémové tehu 🙂 a budeš mať tiež aprílovčatko ako ja ,ak sa ovšem nepoponáhľa o nejaký dník napred 😵

sunday1
12. aug 2011

@janemari Ďakujem 😉
@wera @janemari Dúfam, že to dotiahneme až do konca a snáď sa presne do toho termínu presne netrafíme 😀 Máme dvoch kamarátov, ktorí sa narodili 1.4. a furt si z nich niekto uťahuje. Ale beriem aj ten 1. apríl, len nech je všetko OK. 😉

monicka7299
12. aug 2011

@sunday1
@janemari
@wera
@annamary27 -takže dne som dostala mrchu . meškala mi 5 dní... 😠 😲 ...už som sa potajomky tešila... takže dnes budú strááááášnééé depky...... ach jo 🙄 ....mi snáď nikdy ☹

wera
12. aug 2011

@monicka7299 to mi je ľúto moja... ale aj tú mrchu treba brať ako nový začiatok... 😉 hlavne žiadne depky, spravte si domka pekný večer 🙂
a nezúfaj a hlavne sa nevzdávaj, veď nie si stará a verím že sa Vám určite podarí 😉
moja a nechceli ste skúsiť napríklad IUI, je to jednoduchšie a dá sa stimulovať iba tabletkami clostylbegyt...

janemari
13. aug 2011

@monicka7299 tak to mi je ľúto ☹ ,ale ako píše wera každá mrcha je začiatok. Ja som to tiež tak brala, ked prišla ,hned som rátala kedy výjde ovulka a počítala ako robím, aby som si to mohla zariadiť 😉 A koniec koncov ked si mohla mať jedno dieťa prečo nie aj druhé, držíme palčeky.

sunday1
13. aug 2011

@monicka7299 je mi to ľúto ☹ Takže čakať na ovulku a šup snažilkovať 😉

annamary27
13. aug 2011

@monicka7299 mne mešká už 2týždne,4testy negat,doktorka videla len nejaku dutinu,hcg bolo hotové do hodiny,ale bolo menej ako 2,takže negat a kamoška,ktorá v živote nechcela deti je v 15tt,takže mám po nálade na tento víkend aj ja. 😠

janemari
16. aug 2011

@annamary27 kým nepríde mrcha nestrácaj nádej.Kamoška lekárka mala pacientku ,ktorá bola v 11tt a testy boli negatívne, budeme s maličkou nadalej držať palce, aby sa stal zázrak 😔

annamary27
16. aug 2011

@janemari dakujem za palčeky 🙂,ms nikde,liečiteľ dnes povedal nech na vyvolávačku v žiadnom prípade neidem,lebo to vyvolá potrat ak som v tom ,takže počkáme, o mesiac mám prísť k nemu a potom opäť k dokine.

janemari
16. aug 2011

@annamary27 ak si otehotnela tesne pred MS taj je možné že ešte nieje poriadne nič vidieť na sone.Aj kamoška tak otehotnela cca 2 dni pred MS. Ved uvidíš počkaj ešte týžden a ked nič vyskúšaj zase testík.

franina
16. aug 2011

@nechsazadari Gratulujeeeeeeeeeeeeeeeeeeem z celeho srdca a posielam Vam boztek a prajem vela zdravicka, stasticka 🙂 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵

franina
16. aug 2011

@annamary27 co to citam? strasne, strasne ti drzim palceky, nech Vam to vyjde, ja verím a dúfam v to 🙂

kefalinek
17. aug 2011

@annamary27 drzim palceky a posielam este tehu virusiky TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT pokial ich mam
@sunday1 aj tebe a nech sa je vsetko ok ,ako ma byt

sunday1
17. aug 2011

@kefalinek Ďakujem 😉 Teraz pozerám, že Ty za chvíľku rodíš 😕 Ako sa cítiš?

kefalinek
17. aug 2011

@sunday1 za chvilu, podla doktorov az o mesiac, vsetko ma tlaci, hlavne dole, obidve babenka su dolu ritkou, takze moj mocovy mechurik ma co robit 😀 😀 😀

sunday1
17. aug 2011

@kefalinek Neviem, čím to je, ale v tejto téme ste dvojičkovské tehuľky-maminy rekordérky. Však Vy všetky rodíte takmer presne v termíne 😀

kefalinek
17. aug 2011

to lebo sme tu vsetky take dobre kamaratky a oporou jedna pre druhu 😉

janemari
17. aug 2011

@kefalinek ani sa mi nechce veriť, že už budeš rodiť.Len nedávno si mala neúspešný pokus a zrazu máš dva zázraky 🙂

noe
19. aug 2011

@franina
@evasbk
@nechsazadari
@janemari
@kefalinek
@sunday1
@franina
@annamary27
@wera
@monicka7299
@martinaaaaa
Ahojte, prave sme sa vratili zo sona a cakame krasne zdrave babatka 😵 😵 😵 Za chvilu pridam foto nasho chlapceka, ktory sa zda bude cely manzel a princeznicky, ta si trosku schovavala tvaricku ako spravna dama 😵 Ale su obaja prenadherni a my sa tesime, ze krasne rastu. Maju 311 a 305 gramikov a okolo 20 cm 😉

Prajeme krasny den 🙂

wera
19. aug 2011

@noe moja z celého srdca gratulujem k zdravému chlapčekovi a dievčatku moc Vám to prajem 🙂 🙂 🙂
chi a máte skoro rovnaké váhy ako sme mali my v 20tt 😉
budem sa tešiť na fotečky 🙂

wera
19. aug 2011

@annamary27 ahojky 🙂 ako sa máš? ako si dopadla? moc som na Teba myslela 🙂
a neboj sa ak by Ti aj dávali vyvolávačku (agolutin) tak by sa absolútne nič nestalo ak by si bola tehu, sú to hormóny ktoré sa používajú aj na udržanie tehu 😉

wera
19. aug 2011

@yeliel ahojky moja 🙂 ako sa máš? už som Ťa tu dlho nevidela...

janemari
19. aug 2011

@noe supeeeer tak aj vy to budete mať krásne podelené pre otecka princeznička a pre maminku malý princ.Tak tomu sa hovorí darček 2 v 1 😀