2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
@monicka7299 no fiiiha, tak dlho, super 🙂 , sice aj mne to tusim tak vychadza ze do 11. dna po ET 😀 😀
@wera weri a ako dlho pred OPU chces zostat doma? 🙂 robim si statistiku 😀
@monicka7299 moni ja bude brať 150 jednotiek gonalu tak ako si to mala pri prvom tak som zvedavá či sa podarí niečo urodiť.... 🙂 a dobre píšeš, ja som rozhodnutá skúsiť IVF aj 10-krát hlavne aby nám to vyšlo 🙂
inak babulky ja som bola dnes u tej endokrinologičky.... teda štítka vyzerá že je okey, ale musím schudnúť... ☹ ... už som sa do toho aj pustila...
ahojte 🙂 dlhsie som tu nebola, nebolo casu 😅
co je noveho? u nas nic, dnes sme mali ist na konzultaciu k muzovmu spermiogramu a vypisovat ziadost do poistovne, ale musela som to prelozit, lebo siel na sluzobku 😒 cize ideme az 7. septembra... snad sa tam uz vtedy dostaneme...
@wera SCHUDNúť??? Aj ja 😀 lebo mi ostalo trčať brucho .... no neviem či to má teraz zmysel 😅 Asi nie 😉
@shandy ja chcem tiež pár dobrých rád 🙂 ...inak už som raz držala tú 90-dňovú a bolo to fajné 😉
@monicka7299 @wera poslal som vam obom 🙂 , moni diety vo vseobecnosti nie su dobre. zvyknu robit jojo efekt...sice schudnes, ale zas naberies, ked sa vratis k povodnej strave. ak nechas telo hladovat, ono si zapamata, ze nedostane a robi si zasoby aj z takych veci, co by si inak nerobilo (pomaly aj z vody), aspon tak nam to vravel trener...
@shandy ja som pri prvom ivf bola doma až od ET,lebo OPU mi vyšlo na piatok,tak cez víkend som si oddýchla.Ale teraz sama neviem kedy by som mala isť,lebo v oktobri už bude každý druhý človek soplavý a nakapatý,tak nech to od nich nedostanem.Ale aj pri prvej stimulke som bola chorá a ,ked som sa pri kontrole folikul pýtala či sa možem liečiť hocičím,tak mi povedali,že áno,ved ešte nemám embryjká v bruchu,tak som dokonca aj antibiotiká vybrala ešte pred OPU.
@yeliel ahooj mojka, uz ich mas v IPcke 😉
@wera tak teda este ti k tej stitke nebudem gratulovat, podla mna je dolezitejsia krv a hlavne protilatky. ja som prve 2 roky na ultrazvuku nalez nemala ziadny, len z krvi sa dalo zistit 🙂 , ale verim, ze ty ju budes mat ok 😵 , ved vo vsetkom sa nemusis po mne opicit, ze? 😀 😀 😀

@shandy ja tiež tak pred OPU pôjdem na PN a ostanem doma až do testu... 🙂