icon

2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa

chicca555
16. júl 2010

kočky - šup sem 🙂

wera
24. aug 2010

@shandy ja tiež tak pred OPU pôjdem na PN a ostanem doma až do testu... 🙂

shandy
24. aug 2010

@monicka7299 no fiiiha, tak dlho, super 🙂 , sice aj mne to tusim tak vychadza ze do 11. dna po ET 😀 😀
@wera weri a ako dlho pred OPU chces zostat doma? 🙂 robim si statistiku 😀

kefalinek
24. aug 2010

@monicka7299 zatial raz ,a teraz nam vychadza druhe KET

wera
24. aug 2010

@shandy asi tak cca 3 dni, ale záleží od toho ako sa budem cítiť a ako budem mať nafúknuté brucho.... 😝

wera
24. aug 2010

@monicka7299 moni ja bude brať 150 jednotiek gonalu tak ako si to mala pri prvom tak som zvedavá či sa podarí niečo urodiť.... 🙂 a dobre píšeš, ja som rozhodnutá skúsiť IVF aj 10-krát hlavne aby nám to vyšlo 🙂

wera
24. aug 2010

inak babulky ja som bola dnes u tej endokrinologičky.... teda štítka vyzerá že je okey, ale musím schudnúť... ☹ ... už som sa do toho aj pustila...

shandy
24. aug 2010

@wera presne tak ako pisete, nevzdame to, ved raz to musi vyjst 😝

shandy
24. aug 2010

@wera schudnut? a preco? ale super, ze mas stitku ok 😵 😵 😵 , gratulujem 🙂
inak na tej fotke vobec nevyzeras, ze by si potrebovala chudnut... 😕

wera
24. aug 2010

@shandy hmmmm ja viem že mám na sebe viac špečíkov ako by bolo vhodné, ale doki ma dnes riadne zvozila tak sa cítim teraz hrozne, ale má úplnú pravdu, musím dať dole aspoň 10 kíl aby som sa cítila lepšie....

chicca555
autor
24. aug 2010

ahojte 🙂 dlhsie som tu nebola, nebolo casu 😅

co je noveho? u nas nic, dnes sme mali ist na konzultaciu k muzovmu spermiogramu a vypisovat ziadost do poistovne, ale musela som to prelozit, lebo siel na sluzobku 😒 cize ideme az 7. septembra... snad sa tam uz vtedy dostaneme...

shandy
24. aug 2010

@wera no ked je to nutne, tak urcite ries ako prve stravovanie, ked chces dat ti par tipov do IP 🙂

wera
24. aug 2010

@shandy budem vďačná za každú radu 🙂

wera
24. aug 2010

@chicca555 ahojky 🙂 tak tak dlho si tu u nás nebola 🙂 ako sa darí? budem držať palce, aby Vám to toho 7. septembra už vyšlo a aby ste mohli začať druhé kolečko čo najskôr 🙂

monicka7299
24. aug 2010

@wera SCHUDNúť??? Aj ja 😀 lebo mi ostalo trčať brucho .... no neviem či to má teraz zmysel 😅 Asi nie 😉

monicka7299
24. aug 2010

@chicca555 ...Ty ho máš nejak stále preč toho manželíka 😒

monicka7299
24. aug 2010

@shandy ja chcem tiež pár dobrých rád 🙂 ...inak už som raz držala tú 90-dňovú a bolo to fajné 😉

shandy
24. aug 2010

@monicka7299 @wera poslal som vam obom 🙂 , moni diety vo vseobecnosti nie su dobre. zvyknu robit jojo efekt...sice schudnes, ale zas naberies, ked sa vratis k povodnej strave. ak nechas telo hladovat, ono si zapamata, ze nedostane a robi si zasoby aj z takych veci, co by si inak nerobilo (pomaly aj z vody), aspon tak nam to vravel trener...

yeliel
24. aug 2010

ahoooj bambulky 🙂

yeliel
24. aug 2010

@shandy ahooj supni aj mne tie rady 😀 😀 😀 😀

wera
24. aug 2010

@shandy si pokladík, ešte raz moc ďakujem za rady 🙂

wera
24. aug 2010

@yeliel ahojky 🙂

yeliel
24. aug 2010

@wera ahojcek..takze stitka ok..to je super 🙂
@chicca555 ahoj,,,uz som hutala,ze kde si sa stratila 😀 😀 😀 😀
@kefalinek moje na KET mozes ist hned ..je len na tebe ako sa citis a ci si nato pripravena 😉
@shandy joj a drzim palceky...tebe sa to uz blilzi 🙂

yeliel
24. aug 2010

@wera cavelo..ozaj a co ti robila endo? 🙂 krvicku a aj ultrazvuk?

wera
24. aug 2010

@yeliel zatiaľ len ultrazvuk, na krvičku idem v piatok a potom začiatkom septembra mám kontrolu kvôli krvičke... ale hovorila že s najväčšou pravdepodobnosťou tam nič nebude...

wera
24. aug 2010

babulky tak ja idem domov z robotky, večer sa ozvem 😉

annamary27
24. aug 2010

@shandy ja som pri prvom ivf bola doma až od ET,lebo OPU mi vyšlo na piatok,tak cez víkend som si oddýchla.Ale teraz sama neviem kedy by som mala isť,lebo v oktobri už bude každý druhý človek soplavý a nakapatý,tak nech to od nich nedostanem.Ale aj pri prvej stimulke som bola chorá a ,ked som sa pri kontrole folikul pýtala či sa možem liečiť hocičím,tak mi povedali,že áno,ved ešte nemám embryjká v bruchu,tak som dokonca aj antibiotiká vybrala ešte pred OPU.

shandy
24. aug 2010

@yeliel ahooj mojka, uz ich mas v IPcke 😉
@wera tak teda este ti k tej stitke nebudem gratulovat, podla mna je dolezitejsia krv a hlavne protilatky. ja som prve 2 roky na ultrazvuku nalez nemala ziadny, len z krvi sa dalo zistit 🙂 , ale verim, ze ty ju budes mat ok 😵 , ved vo vsetkom sa nemusis po mne opicit, ze? 😀 😀 😀

yeliel
24. aug 2010

@shandy dakujem mojee 🙂 podobne som sa stravovala aj ja a vtedy som aj schudla 😉 🙂

yeliel
24. aug 2010

@shandy moje a na tom end tie protilatky..to ak nieje ok ti ukazu aj tie testy T3,,T4?

wera
24. aug 2010

@shandy jo jo toto už by som po Tebe nechcela mať rovnaké.... 😀