2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
mam dotaz myslite si,ze ked nemam vajickovody a neberiem ziadnu antikoncepciiu mozem ma mimomaternicove tehu?
@monicka7299 keby len to,ale akasi som nerovzna a mam nehoraznu chut na kavu ja by som ju stale pila
@wera zobrali mi obidva tak si to neviem vysvetlit,co sa to deje a to som uz bola3 krat tehotne ....
babuleeee nazdar 😀
teda ja som sa sem skor nedostala, az vcul, lebo sme dnes boli na transfere. drobci totiz este vcera na obed vyzerali vsetci rovnako, kazdy po 2 bunky, tak som mala volat este dnes rano, ze ci ich dame na predlzenu alebo ich supneme dnes a rano mi povedali, ze sa daju krasne rozoznat, ktori tu ti borci, tak ze mam prist dnes. takze hlasim v brusku dvoch 8-bunkacikov, vlastne ten jeden je viacbunkacik, lebo od rana stihol kompaktovat 🙂 . no speedy gonzales 😀 . inak transfer super zazitok, mi vynahradil cele OPU. doki uplne super, vytlacil nam aj fotku drobcov v brusku, no uzasny fakt 😵 😵 😵
idem vas dopisat lebo pisete ako ceski zandari 😀
@monicka7299 monulik ty sa neboj, ze ti tie foliky rastu tak rychlo, aj mne tak rastli, je to v pohodicke. vies kedy mavas normalne ovulku? chodila si niekedy na folikulometriu? neboj doveruj dokimu. ten cetrotide je asi ako orgalutran, je tam asi podobna ucinna davka a z neho som mala aj ja take cervene svrbive flaky po vpichu ale to potom zmizne, to je len lokalna reakcia 🙂 .
@wera weruska moja, pozeram, ze uz mrchujes? no huraaaaaaaaaa 😵 😵 . a coze sa stresujes, to vobec nevadi, ze tak skoro prisla, hlavne ze prisla a nemeska. a neboj ten neuspech uz sa nezopakuje 😉 , mysli pozitivne dievca, vidis, ze aj mne sa to stalo iba raz. proste blba nahoda....keby si potrebovala poradit s menopurom, nevahaj a obrat sa na mna 😉
@yeliel dievcatko moje ty tolko na tie tvoje deticky cakas, ze dufam, ze to tam hore niekto vidi a to KET bude pre teba to uspesne 🙂
@ninna78 ninus mas pravdu nie kvantita ale kvalita je dolezita 🙂
@wera ale tak tolko stastia neviem ci budem mat, ze by sa chytili obaja drobci 😵 😵 . este neviem nechaju ich kultivovat dalej do blastocysty a ked budu dobre (jedno asi nie, lebo je suchtosko) tak ich zmrazia...ale hovoril doki, ze zmrazia len 1/2 kvalitu, ze to nema vyznam inak...tak uvidime ako zabojuju 🙂
@shandy tak treba veriť že budete mať veľa šťastia a že sa uchytia obidvaja drobčekovia 🙂 takže teraz oddychovať oddychovať oddychovať, papaj veľa vitamínov a iba ležkaj 🙂 a ostatným dvom drobcom prajem aby sa rozhýbali a dobehli vo vývoji súodencov v brušku, aby ste mali čo zmraziť a použiť aj tak o dva roky 😉
tak babulky a ja ráno pichám prvú včielku... som zvedavá ako to zváldnem 😀
idem ja do postele, prajem dobrú nôcku 🙂
dobré ránko babulky 🙂
tak prvá včelička gonalu úspešne v brušku 😀
a už som sa aj objednala na interné predoperačné 😉
pekný dník prajem 🙂
dobre ranicko 😵 😵
@wera tak to ja by som sa dvojickam tesila a drahy tiez, ten prvy krical, ze chceme vlozit dve 😅 😅 . ale tak sme skromni a budeme radi aj za jedno 😅. gratulujem k prvej vcelicke, len tak dalej 😉, uvidis ani sa nenazdas a ty budes mat v brusku dvoch drobcekov 😵 . weri a na kontrolu ides kedy?
pekny den vsetkym 🙂

@ninna78 Nas bolo 5 a ja som mala najviac, celá pyšná na seba aká som dobra nosnica 😀 ešte som sa smiala z toho že 11 detí je už vela. teraz mi je uplne jedno kolko ich bude len nech sa to už podarí. 😉