icon

2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa

chicca555
16. júl 2010

kočky - šup sem 🙂

evasbk
30. aug 2010

@ninna78 Nas bolo 5 a ja som mala najviac, celá pyšná na seba aká som dobra nosnica 😀 ešte som sa smiala z toho že 11 detí je už vela. teraz mi je uplne jedno kolko ich bude len nech sa to už podarí. 😉

ninna78
30. aug 2010

@evasbk - hlavne ver, tam je zaklad, ja som ani na minutu nepripustila moznost, ze by to nevyslo a aj teraz verim, ze to vyjde. Som aj do centra prisla s tym, ze chlapca uz mame, teraz chceme dievcatko 😉

kefalinek
30. aug 2010

mam dotaz myslite si,ze ked nemam vajickovody a neberiem ziadnu antikoncepciiu mozem ma mimomaternicove tehu?

wera
30. aug 2010

@kefalinek nie som síce lekár a síce matka príroda dokáže vymyslieť všeličo... ale pokiaľ Ti zobrali obidva vajcovody komplet tak je to dosť málo pravdepodobné...

monicka7299
30. aug 2010

@kefalinek EšTE SI NEDOSTALA?????

monicka7299
30. aug 2010

@shandy ...ČO NOVÉHO?????????????? ...ako sa darí drobcom???

kefalinek
30. aug 2010

@monicka7299 keby len to,ale akasi som nerovzna a mam nehoraznu chut na kavu ja by som ju stale pila
@wera zobrali mi obidva tak si to neviem vysvetlit,co sa to deje a to som uz bola3 krat tehotne ....

shandy
30. aug 2010

babuleeee nazdar 😀
teda ja som sa sem skor nedostala, az vcul, lebo sme dnes boli na transfere. drobci totiz este vcera na obed vyzerali vsetci rovnako, kazdy po 2 bunky, tak som mala volat este dnes rano, ze ci ich dame na predlzenu alebo ich supneme dnes a rano mi povedali, ze sa daju krasne rozoznat, ktori tu ti borci, tak ze mam prist dnes. takze hlasim v brusku dvoch 8-bunkacikov, vlastne ten jeden je viacbunkacik, lebo od rana stihol kompaktovat 🙂 . no speedy gonzales 😀 . inak transfer super zazitok, mi vynahradil cele OPU. doki uplne super, vytlacil nam aj fotku drobcov v brusku, no uzasny fakt 😵 😵 😵
idem vas dopisat lebo pisete ako ceski zandari 😀

shandy
30. aug 2010

som chcela napisat ze vas idem docitat nie dopisat 😀 😀 😀

shandy
30. aug 2010

@monicka7299 monulik ty sa neboj, ze ti tie foliky rastu tak rychlo, aj mne tak rastli, je to v pohodicke. vies kedy mavas normalne ovulku? chodila si niekedy na folikulometriu? neboj doveruj dokimu. ten cetrotide je asi ako orgalutran, je tam asi podobna ucinna davka a z neho som mala aj ja take cervene svrbive flaky po vpichu ale to potom zmizne, to je len lokalna reakcia 🙂 .

shandy
30. aug 2010

@evasbk evicka tu som, dakujem vam vsetkym za podporu, ste super 😀 😀 😀 . vies my chodime do brna a hore dole to mas tak poldenny vylet 😵

shandy
30. aug 2010

@wera weruska moja, pozeram, ze uz mrchujes? no huraaaaaaaaaa 😵 😵 . a coze sa stresujes, to vobec nevadi, ze tak skoro prisla, hlavne ze prisla a nemeska. a neboj ten neuspech uz sa nezopakuje 😉 , mysli pozitivne dievca, vidis, ze aj mne sa to stalo iba raz. proste blba nahoda....keby si potrebovala poradit s menopurom, nevahaj a obrat sa na mna 😉
@yeliel dievcatko moje ty tolko na tie tvoje deticky cakas, ze dufam, ze to tam hore niekto vidi a to KET bude pre teba to uspesne 🙂
@ninna78 ninus mas pravdu nie kvantita ale kvalita je dolezita 🙂

kefalinek
30. aug 2010

@shandy tak drzime palceky

shandy
30. aug 2010

@kefalinek kefi dakujem, inak podla mna to mimomaternicove ti nehrozi, neviem si dost dobre predstavit, ako by to mohlo v praxi prebehnut....

kefalinek
30. aug 2010

@shandytak to ani ja vies ale aj motyka niekedy vystreli

shandy
30. aug 2010

@kefalinek no ja viem, priroda je vsemocna, ale mi povedz ako by sa ta spermoska k tomu vajku dostala? 😀 😀

shandy
30. aug 2010

@kefalinek resp to vajko ako by sa dostalo kde ma...neviem co sa s nim deje, ked nema kade ujst, ale asi sa len vstrebe, nie?

yeliel
30. aug 2010

@shandy jej ty uz mas borcov v brusku 😉 🙂 tak gratulujem a drzim Vam palceky... 😵

shandy
30. aug 2010

@yeliel dakujem mojka, dufam, ze ja coskoro budem moct tebe gratulovat 😵

wera
30. aug 2010

@shandy jupíííííík budú dvojičky, budem Ti strašne moc moc moc držať palčeky 🙂 a tie ďalšie dve embryjká ako?

shandy
30. aug 2010

@wera ale tak tolko stastia neviem ci budem mat, ze by sa chytili obaja drobci 😵 😵 . este neviem nechaju ich kultivovat dalej do blastocysty a ked budu dobre (jedno asi nie, lebo je suchtosko) tak ich zmrazia...ale hovoril doki, ze zmrazia len 1/2 kvalitu, ze to nema vyznam inak...tak uvidime ako zabojuju 🙂

evasbk
30. aug 2010

@shandy jeej, cicka velmi držím palce. Keby si ma teraz videla aká som vysmiata a šťastná. Manžel sa len čuduje prečo sa na ten monitor tak usmievam 😀

wera
30. aug 2010

@shandy tak treba veriť že budete mať veľa šťastia a že sa uchytia obidvaja drobčekovia 🙂 takže teraz oddychovať oddychovať oddychovať, papaj veľa vitamínov a iba ležkaj 🙂 a ostatným dvom drobcom prajem aby sa rozhýbali a dobehli vo vývoji súodencov v brušku, aby ste mali čo zmraziť a použiť aj tak o dva roky 😉

wera
30. aug 2010

tak babulky a ja ráno pichám prvú včielku... som zvedavá ako to zváldnem 😀

idem ja do postele, prajem dobrú nôcku 🙂

evasbk
30. aug 2010

@wera Zvladneš 😉 každá z nas do zvladne, my sme bojovníčky 🙂 Dobru noc

wera
31. aug 2010

dobré ránko babulky 🙂
tak prvá včelička gonalu úspešne v brušku 😀
a už som sa aj objednala na interné predoperačné 😉
pekný dník prajem 🙂

shandy
31. aug 2010

dobre ranicko 😵 😵
@wera tak to ja by som sa dvojickam tesila a drahy tiez, ten prvy krical, ze chceme vlozit dve 😅 😅 . ale tak sme skromni a budeme radi aj za jedno 😅. gratulujem k prvej vcelicke, len tak dalej 😉, uvidis ani sa nenazdas a ty budes mat v brusku dvoch drobcekov 😵 . weri a na kontrolu ides kedy?
pekny den vsetkym 🙂

shandy
31. aug 2010

@evasbk evicka moja ja sa budem tesit, ked tu budeme vsetky tehule a zmenime temicku zo snazilkovskej na tehulkovsku 😵

wera
31. aug 2010

@shandy ahojky 🙂 ako sa cítiš? chodíš vlastne do robotky, alebo domka ležkáš?
ja by som mala na kontrolu vo štvrtok alebo moja doki robí až v piatok tak jej dnes zavolám a opýtam sa jej ako teda s kontrolou....

shandy
31. aug 2010

@wera zobrala som si dovolenku 🙂 . minule som chodila do prace a nevyslo to, tak teraz sa rozmaznavam 🙂 ale najneskor v piatok idem do prace...ale ten dalsi tyzden mam zas volno 🙂