icon

2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa

chicca555
16. júl 2010

kočky - šup sem 🙂

wera
6. sep 2010

@yeliel hmmm to verím, ja by som dlhý protokol asi nezvládla.... tento krátky je fakt super, ani neviem ako rýchlo tie dva týždne ubehnú 🙂

yeliel
6. sep 2010

@wera moje tych 16 dni bolo od 4Dc zacala som pichat na 22Dc 😝 😝 😝

wera
6. sep 2010

@yeliel juj to musí byť asi veľa včeličiek pri dlhom, však?

yeliel
6. sep 2010

@wera jo jo vela...tak som sa dovolala na hemato 🙂 tie dalsie vysledky su OK..takze vo stvrotk tam idem a Dr..mi vysvetli co a ako, ak som ju spravne pochpila tak fraxik si budem pichat pokial budem papat estrofem a utrogestan ..nie cela tehu..v protokole mam pisane,..ze 2 mesiace sa papaju estrofem a utros 🙂

yeliel
6. sep 2010

@wera ja uz pisem akoby som bola tehu 😀 😀 😀 zatila si ho budem pichat pocas pripravi na KET 😉 🙂

wera
6. sep 2010

@yeliel supiš to som rada že ďalšie výsledky sú okey 🙂 a nebojkaj čoskoro budeme tehu všetky, ja mám taký dobrý pocit že tento krát to výjde 😀

kefalinek
6. sep 2010

baby ako vam zavidim, ze sa pomalicky blizite k cielu a my stale cakame a cakame a nic

noe
6. sep 2010

@wera
@yeliel wow aki zlati su vasi muzickovia. Moj nechce, aby som s nim chodila do kabinky, ze by som ho rozptylovala a nemohol by sa sustredit na pracu 😀 😀 😀

A inak mam novinku, prave som dotelefonovala s Heliosom a mame dlhy protokol, takze okolo 30.9. zaciname s liecikmi. Normalne ma to trochu vzalo, a neviem ci sa mam radovat ale je mi doplacu, som cakala kratky, ze 2 tyzdne vydrzim, takto to bude mesiac 😒 O 2 tyzdne skor doma, ale bez manzelika..... no ale zvladneme 🙂

noe
6. sep 2010

@wera zlatko nestras ma.... snad ani ten dlhy nieje taky zly a da sa to zvladnut 😉

wera
6. sep 2010

@noe joj nebooooj určite sa dá zvládnuť aj dlhý, určite vedia prečo Ti ho dali 🙂 ja ho kvôli mojim vaječníkom nemôžem....

@kefalinek zlatinko a Ty stále čakáš na mršku? a skúšala si testík či sa nestal nejaký zázrak? 🙂

babulky od stredy idem na PNku 🙂 sa už teším...aj tak už ledva obsedím v robotke...ma tlačí brucho ako hovado...

noe
6. sep 2010

@wera ale urcite pre drobceka vsetko 🙂 Som mala na telefone aj doktora aj koordinatorku, tak snad vedia co robia. Doktor ma pozna dobre, takze mu verim, ze to dopadne len a len dobre a Vianocujeme s bruskami 😉

Weri to je dobre, ze tlaci, to znemane ze budu krasne vajicka. joj, uz sa ti to blizi 🙂 ako rychlo to ubehlo a zachvilu si tehulka 🙂
Inak som dnes bola s kamoskou, ktora to absolvovala tu v BE, a mali 19 vajicok, 17 sa im oplodnilo, a maju krasnu rocnu dcerku a este stale 12 mrazacikov 🙂 Takze urcite aj druhy surodenec bude, maju z coho vyberat 🙂

yeliel
6. sep 2010

@kefalinek ahoj nebud smutko aj ja stale len cakam a cakam 😉 🙂

wera
6. sep 2010

@noe fiiiiiiiha to je krása že dcérka a ešte im aj 12 eskymáčikov zostalo, super to by som aj ja strašne chcela 😀
hrozne ako letí ten čas to je pravda.... a fakt si aj dokiho mala na dráte, super 🙂 a keď máš ten dlhý protokol tak aspoň budeš dlhšie domka a budeš sa pekne chystať na bábo a oddychovať 😀
joj ja si to tak strašne prajem aby pod stromčekom bolo už aj bruško 🙂 a všetci by to dostali pod stromček ako darček ak by som to dovtedy vydržala nepovedať 😀

yeliel
6. sep 2010

@noe kuk a ty sa nic neboj ved dlhy protokol je dlhsi len o par vceliciek pred mrškou 😉 🙂

noe
6. sep 2010

@yeliel dakujem..... zvladneme, sme silne zeny 😉 to mi len nejak tak luto prislo 😀

@wera Veru malicka ja nadherna, pred par dnami mala rok a spravila prve kroky, tak maju radost. a 12 eskymacikov..... Kto vie, ci tu maju ine metody, ze mali taky uspech???

yeliel
6. sep 2010

@noe to sa v nas tak striedaju emocie 😉 tiez ..sa neviem dockat KET a ked to pride urcite to somnou zamava 😉 ale zvaldneme to urcite 🙂

wera
6. sep 2010

ahojte babulky, kam ste všetky zmizli? 🙂

franina
6. sep 2010

ahojte dievcata, prepacte ze Vam sem leziem, len si neviem rady... mam schvalenu ziadost na IVF, mam prist 18-22 DC, neviete mi povedat co sa bude diat? alebo ako to bude pokracovat? 😕

wera
6. sep 2010

@franina ahojky 🙂 a nevieš či budeš mať dlhý alebo krátky protokol? alebo aké liečky máš brať?
podľa toho či budeš mať krátky alebo dlhý protokol začneš pichať injekcijky 🙂

franina
6. sep 2010

juuuuuuuuj to neviem... to si nepamatam 😅 tak ze uz 18-22 DC si zacnem pichat? alebo az prvy den mrchy? 😕

wera
6. sep 2010

@franina podľa mňa keď máš prísť medzi 18-22 DC tak budeš mať dlhý protokol,zrejme Ti zoberú krvičku a doki Ťa vyšetrí či je všetko okey a začneš brať liečiky a potom pichať injekcijky ale neviem presne kedy lebo ja mám krátky protokol a ja som začala až 2 DC... do akého centra chodíte?

franina
6. sep 2010

neviem... este som nebola na IVF... a dufam ze ani nepojdem viackrat len teraz .. 😅 chodime do SPLNU a vy?

kefalinek
6. sep 2010

babenky mam novinu mrska sa rozbieha koneccccccccccccneeeeeeeeeeeeeeeeeee

wera
6. sep 2010

@franina ja chodim do Iscare v Bratislave 🙂 neboj hlavne treba veriť že to výjde na prvý krát 🙂 a aký máte problémik že idete ne IVFko?

wera
6. sep 2010

@kefalinek jej to je super, hlavne že konečne prišla 🙂

franina
6. sep 2010

@wera slaby spg ... nie su zle len pomale... ☹ a vy? prvykrat idete na IVF?

kefalinek
6. sep 2010

@wera tesim sa ako keby som mala 16 a bala sa,ci nie som v tom 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ,aspon sa veci trosku pohnu
@franina neboj nie je to nic hrozne, len treba sa vyzbrojit velikanskou trpezlivostou

wera
6. sep 2010

@kefalinek jasnačka pohnú sa 🙂 kedy plánujete ketko?

wera
6. sep 2010

tak a upravená tabulečka s martinkou 🙂

Čakateľky na stimulku / KET:
› yeliel - 32r. - GYNFIV BA - 1x IUI žiadne folíky, 1x IVF zápal-prerušená stimulka, 2x IVF(ICSI) biochem.tt, čaká na KET (3 eskymáčikovia), diagnóza- PCO, hemato V.Leiden heterozygot (čaká pichanie fraxiparínu), mužík oligozoospermia astenoteratozoospermia
› chicca555 - 27r. - HELIOS MT - 1x IVF 06/10 GynFiv BA neúspešné, čaká na stimulku na druhé IVF
› noe - 28r. - HELIOS MT - 2x plánovaný pohl.styk po stimulke, 2x IUI neúspešné, diagnóza PCO, 1 IVF v októbri 2010, manželík oligotherazoospermia
› kefalinek - 28r. - HELIOS MT - 1x IVF neúspešné, 1x KET úspešné- 6tt potrat, 2x KET čaká na jeseň
› annamary27 - 31r. - 1xIVF neúspešné, 2x IVF- 20.8.2010 podaná žiadosť

Stimulky / KETky:
› shandy - 32r. - REPROFIT BRNO - 1x soft IVF RF (O oocytov), 2. soft IVF RF negat., 3. soft IVF+genetika, OPU 27.8.2010 - 4 vajkulká, ET 30.8.2010 - 2 embryjká + 1 eskymáčik, TT 13.9.2010
› monicka7299 - 33r. - ISCARE BA - 1x IVF neúspešné, 2x IVF 3.9.OPU - 1 vajko
› wera - 26r. - ISCARE BA - 1x prirodzene tt SP, 1xIUI stop.stimulka OHSS, 1x IVF 05/2010 žiadne folíky, 2x IVF krátky protokol Gonal/Menopur/Cetrotide, kontrola 6.9.2010, genetika/endokrinológia čakáme výsledky, manželík teratozoospermia
› evasbk - 29r. - HELIOS MT - 1x IVF neúspešné, 2 krát KET - 2x SP v 5 tt., 2x IVF dlhý protokol, 3.9. zahájená stimulka, mužík teratozoospermia, genetika/imuno ok, laparka- 1 vajcovod odstránený
› janicca - 34r. - HELIOS MT - 1x IVF 4/2008 neúspešné, 2x IVF v stimulke - dlhý protokol

Tehuľky/pre povzbudenie 🙂
› christie - 34r. - FERTICENT BA - 1x IUI neúspešné, 1x IVF OPU 1.4.2010-7 vajok, 5 oplodnených, ET s PK 6.4.2010 2 bojovníčkovia, teraz 25 tt dievčatko a chlapček, TP 23.12.2010 (najkrajší vianočný darček)
› martinaaaaa - 28r. - GYNFIV BA - 1x IVF dlhý protokol dipherline/menopur/gonal, OPU 12 vajok, 8 oplodnených ICSI, 5 sa vyvíjalo, 2 bojovníčkovia s PK na ET, tt 🙂

franina
6. sep 2010

@kefalinek budem sa snazit byt trpezliva 😕