icon

2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa

chicca555
16. júl 2010

kočky - šup sem 🙂

wera
8. sep 2010

@wodanka ahoj 🙂 vitaj medzi nami 🙂 kam chodíte do centra?

wodanka
8. sep 2010

@wera dakujem za privitanie.. chodime do Heliosu do Martina

wera
8. sep 2010

@wodanka a kedy začínate? aký protokol budete mať? a ak sa smiem spýtať prečo Vám prvé IVFko nevyšlo?

wodanka
8. sep 2010

@wera, mam dlhy protokol a zacinam 17.septembra uzivat Proveru... prve IVFko nevyslo kvoli kvalite vajicok.. odobrali mi ich 21, 11 oplodnili ale len jedno jedine zostalo na ET.. inak diagnoza je oligoasthenoteratozoospermia

wera
8. sep 2010

@wodanka fiiiha to je fakt dlhočizná diagnóza... a mali ste asi aj ICSI, však?

wodanka
8. sep 2010

@wera, je to dlhy nazov, v podstate to znamena ze mm ma malo spermii, ktore nemaju spravnu morfologiu a hybu sa nespravnym smerom 😝 a presne preto sme mali ICSI

wodanka
8. sep 2010

@wera ak citam spravne tak Ty si prave uprostred stimulky, resp. cakas uz pomaly na OPU...

wera
8. sep 2010

@wodanka hej akurát som 10 DC takže asi cez víkend, alebo začiatkom budúceho týždňa bude OPU 🙂

wodanka
8. sep 2010

@wera a ako sa to vyvija? kolko mas vajicok? tiez budete mat ICSI alebo nie?

wera
8. sep 2010

@wodanka no zatiaľ mi doki hovorila že sa vaječníky pekne pozbierali a vyprodukovali nejaké folíky ale nepovedala mi koľko ich presne je, to bude asi ako prekvapko 🙂 a ICSI ešte nevieme, drahý mal ešte minulý rok spermio v pohode ale teraz v máji mu diagnostikovali teratzoospermiu tak neviem, uvidíme čo nám povie embyológ

wodanka
8. sep 2010

@wera budem moc-moc drzat palce, aby tam nejake vajka boli a pekne sa oplodnili... 😉

annamary27
8. sep 2010

@wodanka vitaj medzi nami 😀 😀 😀 😀 😀

wera
8. sep 2010

@wodanka ďakujem veľmi pekne, budeme potrebovať veľa šťastia 🙂

wodanka
8. sep 2010

@annamary27 dakujem 🙂

wera
8. sep 2010

babulky ja idem do hajan, prajem krásnu dobrú nôcku 🙂
všetky sovičky dočítam ráno 🙂 🙂 🙂

yeliel
8. sep 2010

@wodanka ahoj ....aj ja ta vitam 😉 🙂 mate diagnozu ako my ..teda moj drahy 🙂 tiez sme mali ICSI 🙂

annamary27
9. sep 2010

Dobré skoré ránko,mužíček vypravený na dvojdnovu konferenciu,tak hups naspäť do postielky,aj tak je vonku škaredo-upršane,bleee. 😝

evasbk
9. sep 2010

@wodanka Ahoj, vitaj medzi nami , ďalšia heliosačka 🙂 A ty si po zdravotnej stránke ok? trošku ma to prekvapilo, tie tvoje vajíčka. Aj vajíčka boli nekvalitne, alebo až po oplodnení zdegenerovali.Povedali vám car aj príčinu?

evasbk
9. sep 2010

Dnes som bola na krvičke u obvodneho a 27.9 som objednaná na interne 🙂 Zajtra ráno prvá včelička 😅

kefalinek
9. sep 2010

dobre ranko, baby mne to KETko neni sudene, vcera som padla zo schodov,takze mam lieky od bolesti takze KET sa o mesiac oddiali, muzicek sa mi smeje, ze podla mojho chrbata,by nam spravili aj nove schody
@wodanka vitaj medzi nami
@evasbk tak zajtra prajem pevnu ruku pri vcelicke 😎
@monicka ako ???

evasbk
9. sep 2010

@kefalinek oooo, ked sa se...e, tak sa se.r. Ublížila si si vela??? myslíš že to Ketko nemožeš absolvovat koli tabletkám????
Dufam že budem mat pevnu ruku, pri prvej sa mi tak triasli ruky, že som jednu rozbila. ale myslím že som v pohode, ani na to nejak nemyslím 🙂

kefalinek
9. sep 2010

@evasbk boli ma chrbat ani lezat nemozem, a neodporucali mi ist teraz na KET ked som taka ubolena, este som si aj malicek na nohe zlomila 😀 😀 😀 😀 , vies my mame spalnu na poschodi, a davala som malu spat a som sa ponahla tak sa mi smyklo, a uz som bola na zemi 😅 😅 😅 😅 , tak si este pockame, trpezlivost ruze prinasa

evasbk
9. sep 2010

@kefalinek to mi je luto, ale máš pravdu netreba sa ponáhlať. Ja som na 2 IVF už mohla ist davno, žiadost mám schvalenu od polovice juna, ale chcela som si užit leta, tak som si povedala že to nebudem suriť. 😉 Ved bolest chrbta pominie a pri dalšej mrche možeš začať 🙂 Ideš teraz na prvé Ket?

kefalinek
9. sep 2010

na druhe uz 🙂

evasbk
9. sep 2010

@kefalinek Tak super. Budem držat palce, daj sa do poriadku 🙂 Si priamo z PB? Ja pochádzam z PU, ale teraz som v PN. Chcela by som sa vratit do Pu, raz sa toho dočkám 😉

kefalinek
9. sep 2010

ano som z pb zo snp, ale teraz byvame v pruzine to 20 km od pb, puchov je pekne mestecko chodim tam na nakupy

yeliel
9. sep 2010

@kefalinek jej zlatko ty co si stvarala 😕 davaj si na seba pozor 🙂
@evasbk kuk uzij si zajtra vcelicku 😉 krocik blizsie k babatku 😉 🙂

evasbk
9. sep 2010

@kefalinek Ako som písala, chcela by som sa tam vratit, ale už ako kompletná rodinka 🙂 Za posledné 3 roky sa to tam pekne pomenilo. Moja krstná chodí do Pružiny na nejaký salaš a vždy ked príde na navštevu tak mi donesie syr v takom naleve, no mňam.

evasbk
9. sep 2010

@yeliel Tak to si užijem, ja ju mám do čoho pichnut, nebojím sa že by som sa netrafila 😀 len budem mať viac roboty, pri prvom som už mala zarobené včeličky, takže som len pichla a bolo, ale teraz budem musiet miešat sama ako pri menopure. 😅

yeliel
9. sep 2010

@evasbk to zvladnes moje..ja som miesala diphereline aj pergoveris a k tomu este gonal pero 😉 🙂