2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
@wodanka no zatiaľ mi doki hovorila že sa vaječníky pekne pozbierali a vyprodukovali nejaké folíky ale nepovedala mi koľko ich presne je, to bude asi ako prekvapko 🙂 a ICSI ešte nevieme, drahý mal ešte minulý rok spermio v pohode ale teraz v máji mu diagnostikovali teratzoospermiu tak neviem, uvidíme čo nám povie embyológ
babulky ja idem do hajan, prajem krásnu dobrú nôcku 🙂
všetky sovičky dočítam ráno 🙂 🙂 🙂
Dobré skoré ránko,mužíček vypravený na dvojdnovu konferenciu,tak hups naspäť do postielky,aj tak je vonku škaredo-upršane,bleee. 😝
Dnes som bola na krvičke u obvodneho a 27.9 som objednaná na interne 🙂 Zajtra ráno prvá včelička 😅
@evasbk boli ma chrbat ani lezat nemozem, a neodporucali mi ist teraz na KET ked som taka ubolena, este som si aj malicek na nohe zlomila 😀 😀 😀 😀 , vies my mame spalnu na poschodi, a davala som malu spat a som sa ponahla tak sa mi smyklo, a uz som bola na zemi 😅 😅 😅 😅 , tak si este pockame, trpezlivost ruze prinasa
@kefalinek to mi je luto, ale máš pravdu netreba sa ponáhlať. Ja som na 2 IVF už mohla ist davno, žiadost mám schvalenu od polovice juna, ale chcela som si užit leta, tak som si povedala že to nebudem suriť. 😉 Ved bolest chrbta pominie a pri dalšej mrche možeš začať 🙂 Ideš teraz na prvé Ket?
ano som z pb zo snp, ale teraz byvame v pruzine to 20 km od pb, puchov je pekne mestecko chodim tam na nakupy

@wodanka ahoj 🙂 vitaj medzi nami 🙂 kam chodíte do centra?