icon

2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa

chicca555
16. júl 2010

kočky - šup sem 🙂

zlatanka30
9. sep 2010

som ho chcela domov,ale nechcela mi ho koordinatorka dat.ten by uz mal nastimulovanich vajicok 😀 😀 😀 😀 😀 😀

wera
9. sep 2010

@evasbk hmmmm tak asi je to normálne, len som sa ráno docela preľakla či som si náhodou nejako zle nepichla... a je pravda že nepijem toľko ako by som mala.... ☹ tak idem si spraviť ešte aspoň dva čaje 😉

yeliel
9. sep 2010

@evasbk a ake lieciky si mala pri KET?

wera
9. sep 2010

@yeliel jasnačka už sa moc moc teším 🙂 a zároveň som strašne zvedavá a niekde v kútiku duše sa aj bojím ako dopadne.... ihly čo sú balené pri injekciách cetrotide sú také šedé, ale podľa mňa sú dosť veľké 😖

evasbk
9. sep 2010

@yeliel už presne neviem ako sa volali, dali mi ich v car, lebo v lekarni ich nedostat su dovažané z rakuska a ani v nich nebolo písane nič po slovensky, volali sa nejak ako ethylestradol-estrogen, .

yeliel
9. sep 2010

@wera aky luxus ..ze aj ihly pribalene.. 😀 😀 😀

wera
9. sep 2010

@yeliel hej hej pri cetrotide sú pribalené 🙂

annamary27
9. sep 2010

ahojte,včera došla ms,tak som sa dnes prihlásila na kontrolný ster k mojej dokine,aby sme ešte pred ivf vylúčili tú e.coli baktériu ,čo som sa z nej liečila. 😉 😉 😉

noe
9. sep 2010

@wera tak ten stvorlistok ti prinesie urcite stastie 😵
@zlatanka30
@evasbk to vazne ? na medvedikovi sa to trenuje ? to musi byt mile 😵 😵

noe
9. sep 2010

@zlatanka30 dobre, ze ti ho nedali, nacom by sme my ostatne trenovali 😀 😀 😀

wera
9. sep 2010

@annamary27 super tak už len negatívne výsledky zo steru a šup na to 🙂

hmmm medvedík to musí byť sranda 🙂 my tu nemáme ani koordinátorku... ona čo zabezpečuje?

janemari
9. sep 2010

Vy ste skusali na medvedikovi a ja som dostala take umele brusko okolo mojho a pichala som akoze naozaj do svojho.To uz ani nieje pravda ked som pichala prvu injekciu...

wera
9. sep 2010

@janemari ahojky 🙂 ako sa máš? ako sa darí? nevoľnosti nemávaš?

janemari
9. sep 2010

@wera ani mi nehovor o nevolnostiach,strasneeeeeeeeeee 😝

wera
9. sep 2010

@janemari jej ale treba sa z toho tešiť, aspoň Ti babulko dáva o sebe krásne vedieť 😉 vidím že si už pokročila do 9teho týždňa, to je neskutočné ako ten čas letí.... nechcem vyzvedať ale ako domka?

noe
9. sep 2010

@janemari ahoj tehulka 😉 trosku sa to u vas upravilo a uz si mozes uzivat brusko, alebo ta stale drahy a svokra trapia 😠

janemari
9. sep 2010

Tak ja som stale mimo domu a uz to tak zostane,ja sa do toho domu teroru nevratim.Hladam si bytik aby som mohla dat babu vlastny domov.A ano letia tie tyzdne nenormalne ved sa ani nenazdam a budem rodit 😅

wera
9. sep 2010

@janemari hmmmm to mi je ľúto že to takto dopadlo... ale si silná žienka a určite to zvládneš, alebo zvládnete.... 🙂 hlavne si na seba dávaj pozor a oddychuj 🙂

janemari
9. sep 2010

@wera keby to slo oddychovat,nasi prerabaju byt tak pomaham,pomedzi to beham na kontroly a tak.Takze oddychu vela nieje.

wera
9. sep 2010

@janemari zlatinko tak si na seba dávaj pozor 🙂

wera
9. sep 2010

babulky prajem dobrú nôcku, ja idem do hajan 😀

janemari
9. sep 2010

Aj vam dobru nocku rano zase vstavam k dokine 😝

noe
9. sep 2010

@janemari joj to mi je velmi luto 😒 ale aspom, ze mas dobrych rodicov a prichylili ta. A babatko ti vsetko toto trapenie vynahradi 😵 😵 😵
@wera dobru nocku 🙂

janemari
9. sep 2010

@noe u nasich som len docasne,urcite tu nechcem zostat ale osamostatnit sa.

noe
9. sep 2010

@janemari samozrejme z toho, ze si hladas byt som to pochopila. Ale tak som myslela, ze mozes aspom docasne byt u rodicov 🙂 🙂 🙂 A v akom meste byvas?

evasbk
9. sep 2010

@noe Aj ty sa s ním zoznámiš, je to sympaťák 🙂 ten medvedík. teda aspon bol pred rokom. Teraz je možno ako ementál- samá diera
@wera s koordinátorkou preberáme všetko okolo Ivf, ked mi nieje niečo jasné, tak volám jej. Ona mi volá ked treba zvýšit dávku atď. s doktorom som len na sone, odbere a transfere.

noe
9. sep 2010

@evasbk no tak to sa budem tesit na najblizsu navstevu do Heliosu na fesaka medveda 😀

evasbk
9. sep 2010

@noe Pozdravuj ho chalana 😀 Ja už ho neuvidím ☹
Už máš kupenu letenku???

noe
9. sep 2010

@evasbk pozdravim a ma aj meno???
Este nemam, lebo cakam ci manzelik nahodou nezmeni nazor a nezavezie ma.... zatial tvrdi, ze nie, ze pride az na OPU 🙂

kefalinek
10. sep 2010

@evasbk tak tie mam aj ja,mne ich daval priamo doki do ruky na vsetreni, ja som si pre ne v lekarni nebola ani raz