2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
ahojte,včera došla ms,tak som sa dnes prihlásila na kontrolný ster k mojej dokine,aby sme ešte pred ivf vylúčili tú e.coli baktériu ,čo som sa z nej liečila. 😉 😉 😉
@wera tak ten stvorlistok ti prinesie urcite stastie 😵
@zlatanka30
@evasbk to vazne ? na medvedikovi sa to trenuje ? to musi byt mile 😵 😵
@annamary27 super tak už len negatívne výsledky zo steru a šup na to 🙂
hmmm medvedík to musí byť sranda 🙂 my tu nemáme ani koordinátorku... ona čo zabezpečuje?
Vy ste skusali na medvedikovi a ja som dostala take umele brusko okolo mojho a pichala som akoze naozaj do svojho.To uz ani nieje pravda ked som pichala prvu injekciu...
Tak ja som stale mimo domu a uz to tak zostane,ja sa do toho domu teroru nevratim.Hladam si bytik aby som mohla dat babu vlastny domov.A ano letia tie tyzdne nenormalne ved sa ani nenazdam a budem rodit 😅
@noe Aj ty sa s ním zoznámiš, je to sympaťák 🙂 ten medvedík. teda aspon bol pred rokom. Teraz je možno ako ementál- samá diera
@wera s koordinátorkou preberáme všetko okolo Ivf, ked mi nieje niečo jasné, tak volám jej. Ona mi volá ked treba zvýšit dávku atď. s doktorom som len na sone, odbere a transfere.

som ho chcela domov,ale nechcela mi ho koordinatorka dat.ten by uz mal nastimulovanich vajicok 😀 😀 😀 😀 😀 😀