2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
@kefalinek ale ani minule som s utrošom nemala žiaden problém - tuším.... 😒 ale neviem veru o ničom... a som nejaká vlhk.jšia ... 😅 😅 😅 ...atuším mi začína harašiť 😀
@annamary27 jeeeejo krásne fotečky si nahodila 🙂 vidím že máš maltezáka, aj my máme doma 😀 a ste kočky aj so sestrou 😉 😉 😉
ja som bola teraz na pohotovosti v ružinove sa opýtať či mi o tej desiatej pichnú injekciu a že hej, tak mám hneď lepší pocit lebo sa už ponúkol môj drahý že mi to pichne a to by som teda nerad 😀 a nechcela som ísť do nemocnice lebo tam sa bojím že by som čakala aj dve hodiny....
@wera pravdupovediac,ja neviem akú rasu máme,lebo je to taký najdúch a myslela som,že je to taký bastardík. 😀 😀
@monicka7299 nestraš, bolesti nič neznamenajú. Tvoj organizmus dostal poriadne zabrať, bolo by divné, keby si nič necítila. A pochybnosti má každý, len treba vydržať 😉 O tom krčku som ešte nepočula 😀 😀 😀
@annamary27 toto je najdúšik? zlatučký je 🙂 mne to príde že je to maltezák, vyzerá veľmi podobne ako ten náš 😉
@monicka7299 moni keď sa dozvieš niečo múdre o tom krčku tak by to aj mňa strašne zaujímalo 😉
@annamary27 kukla som, ale na tejto vyzerá úplne inak ako na tej s Tebou... na tej s Tebou vyzerá úplne ako maltezák ale na tej samostatnej už nie, ale je strašne zlatučký oriešok 🙂 🙂 🙂
@wera na jar-leto ho zvyknem vystrihať,nech mu nie je teplo a v zime má poriadny kožuch,aby mu bolo teplo. 😀 😀 😀
@wera- joj, keby som ja vedela. Maličké sa neujali. Tak sa "utešujem", že možno neboli úplne v poriadku a nemalo sa to stať. Teraz už čakám iba na úžasné, zdravé bábätko/ bábätká 😉 v brušku.
@yeliel - no paráda, tak zajtra kontrola, výsledky a hurá na to dať maličkých do teplučka. 😎 Koľko vám zostalo mrazáčikov?
@annamary27- ahoj, ty si tuším popredu, ak sa nemýlim, že? Vy už máte aj žiadosť podanú. Ale prežívať to s tebou aj ostatnými kočkami rozhodne budem! 😀
Ahojte chcem sa opýtať wera , ktorý den stimulácie máš v utorok ked je OPU? Ja stimulujem od tohto utorka, ale idem na svoje prvé IVF. Tak len že kedy by mi to vyšlo. Dakujem
@nechsazadari aj mne to tak vravela doktorka Stenová pri druhej konzultácii,že niekedy príroda vie zasiahnuť,ak embryo nie je o.k a vyselektuje ho,takže možno preto sa aj nám neujali.A myslím,si,že je lepšie mať negatívne HCG než prísť o mimi neskor v niekolkátom týždni.
Ano ja som už trošku popredu,20.8. sme podali žiadosť a asi aj injekcie budem mať rovnaké ako pri prvom ivf.
@renka1801 ahoj,ja som mala dlhý protokol pri 1.ivf a OPU mi vyšlo na 20ty den stimulácie.
@nechsazadari ahojcek moje zajtra davam kontrolovat len zoo 😀 😀 😀 mazacikovia..este musia chvilu pockat 😉 mame 3..tak dufam ze sa pekne rozmrazia 😕
@sunday1 a do ktoreho Car chodis? zajtra idem volat aj ja na Americke uz som tam volal 3krat.. ty si kolko cakala na genetiku?
annamary dakujem ja mam tiež dlhý protokol. pýtam sa lebo ešte nemám skúsenosti.
@annamary27 jasnačka na zimu treba kožúšok 🙂 my sme tomu nášmu chlpáčikovi kúpili zateplený overalik aby vonku nezmrzla...ale to je bytový psík, takže jej je najlepšie pod perinkou 🙂
@nechsazadari hmmm asi to tak malo byť, ale tento druhý pous bude určite úspešný, verím tomu 🙂 máme tu takú tabulečku, pridáš sa? pošli mi údaje do IPčky a nahodím ich 😉
@renka1801 ahojky 🙂 máš krátky, alebo dlhý protokol? a čím stimulkuješ? ja som pri prvom IVFku mala odber na 12 deň cyklu, teto krát my to vyšlo na 16 deň cyklu... vždy je to inak, keď budeš chodiť na kontrolu folíkov tak Ti doki určite povie ako rastú folíky odhadnú termín odberu 🙂
@annamary27 - aj ja si myslím, bolo mi síce mizerne, ale ak by som sa už vytešovala na mimčo a ono by si to rozmyslelo...ani myslieť na také! A už vieš, aký budeš mať postup? Či len predpokladáš, že keď si minule dobre reagovala, tak šupnú to isté? Musím, zajtra čeknúť lieky, čo mi zostali, aby mi zbytočne nevypísali recepty naviac...Ako to vlatne prebiehalo, keď si v GF teraz bola 1x? Rovno ste vypísali žiadosť?
wera mam dlhý protokol,a mam Gonal. v piatok som bola prvý krát na kontrole folikulov ale neviem ake su velke. viem že mam po 4 na každej strane.
@nechsazadari ano ,rovno sme vypísali žiadosť,doktorka mi porozprávala ako u mna prebiehalo 1.ivf,hovorila mi o možnosti vyšetrenia imuna,čo robia v Prahe a o vyšetrení embryí v Brne,ale že to sa robí po viacerých neúspechoch,a kedže ja mám za sebou len 1neúspech,tak by sme s takými vyšetreniami ešte mohli počkať.Hovorila,že sa ešte kukne na moje lieky,ale ,že pravdepodobne mi nechá tie isté kvoli dobrej reakcii na ne.
@nechsazadari joj dufam..aj ked ma stale mata to ..ze 6co sme mali na PK tak 2sme vkladali a ostatne to vzadli a mrazacikovia su mrazený hned po OPU tak kto vie keby sli na PK ci by to neboli tiez vzdali 😕mali ste tiez ICSI?

@annamary27 jej pekne fotecky aj strapko je zlaty 😀 😀 ty si aka smejka 😵 😵 😵