2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
tak a ešte raz trošku upravená tabulečka 🙂
Čakateľky na stimulku / KET:
› yeliel - 32r. - GYNFIV BA - 1x IUI žiadne folíky, 1x IVF zápal-prerušená stimulka, 2x IVF(ICSI) biochem.tt, čaká na KET (3 eskymáčikovia), diagnóza- PCO, hemato V.Leiden heterozygot (čaká pichanie fraxiparínu), mužík oligozoospermia astenoteratozoospermia
› chicca555 - 27r. - HELIOS MT - 1x IVF 06/10 GynFiv BA neúspešné, čaká na stimulku na druhé IVF
› noe - 28r. - HELIOS MT - 2x plánovaný pohl.styk po stimulke, 2x IUI neúspešné, diagnóza PCO, 1 IVF v októbri 2010, manželík oligotherazoospermia
› kefalinek - 28r. - HELIOS MT - 1x IVF neúspešné, 1x KET úspešné- 6tt potrat, 2x KET čaká na jeseň
› annamary27 - 31r. - 1xIVF neúspešné, 2x IVF- 20.8.2010 podaná žiadosť
› sunday1 - 32r. - ISCARE BA - 2x SP, 1x MA, 1x IVF neúspešné, 2x IVF - žiadosť schválená, stimulka cca od 26.10.
› nechsazadari- 32 r., GYNFIV BA, 1.IVF neúspešné, manžel má pomalé spermijky a pohyb do strán, v utorok 14.9. snáď podáme žiadosť na poisťovňu a jeseň/ zima- stimulka.
Stimulky / KETky:
› shandy - 32r. - REPROFIT BRNO - 1x soft IVF RF (O oocytov), 2. soft IVF RF negat., 3. soft IVF+genetika, OPU 27.8.2010 - 4 vajkulká, ET 30.8.2010 - 2 embryjká + 1 eskymáčik, TT 13.9.2010
› monicka7299 - 33r. - ISCARE BA - 1x IVF neúspešné, 2x IVF 3.9.OPU - 1 vajko, ET 6.9. vložený 8-bunkový bojovník
› wera - 27r. - ISCARE BA - 1x prirodzene tt SP, 1xIUI stop.stimulka OHSS, 1x IVF 05/2010 žiadne folíky, 2x IVF krátky protokol Gonal/Menopur/Cetrotide, OPU bude 14.9., vklad 17.9. bez PK alebo 20.9. s PK, diagnóza PCO, genetika čakáme výsledky, endkrinológia ok, manželík teratozoospermia
› evasbk - 29r. - HELIOS MT - 1x IVF neúspešné, 2 krát KET - 2x SP v 5 tt., 2x IVF dlhý protokol, 3.9. zahájená stimulka, mužík teratozoospermia, genetika/imuno ok, laparka- 1 vajcovod odstránený
› janicca - 34r. - HELIOS MT - 1x IVF 4/2008 neúspešné, 2x IVF v stimulke - dlhý protokol
Tehuľky/pre povzbudenie
› christie - 34r. - FERTICENT BA - 1x IUI neúspešné, 1x IVF OPU 1.4.2010-7 vajok, 5 oplodnených, ET s PK
6.4.2010 2 bojovníčkovia, teraz 25 tt dievčatko a chlapček, TP 23.12.2010 (najkrajší vianočný darček)
› martinaaaaa - 28r. - GYNFIV BA - 1x IVF dlhý protokol dipherline/menopur/gonal, OPU 12 vajok, 8
oplodnených ICSI, 5 sa vyvíjalo, zostali 2 bojovníčkovia na vklad - 2 dňové, teraz 15 tt - 1 babulko
(vyzerá že to bude Davidko )
ahojte kočeny odpájam sa,idem kukať už naplno .česko slovensko má talent.dobru noc.
ahojte babulky 🙂 tak už som aj naspäť s dvomi pregnylmi v zadku 😀 teda ale bolelooooo... včeličku som necítila ale tá vodička riadne štípala a bolela... ale už sa tam asi nejako rozliala a je dobre 🙂 tak a teraz už len nejako zajtra vydržať 🙂
tak baby, vas dočíttat je talent 🙂 Uff 😝
Mne v Heliose po ET nepichali už nič, ale viem ked som chodila na posledné kontroly pred OPU, tak mi do zadnice pichali také včely čo poriadne boleli, ale neviem čo to bolo. pregnyl ma tak nebolel.
@wera moje, takže zajtra , vlastne už dnes, len odpočívaš 😉 O kolkej budeš mat OPU?
@wera - držím moc palčeky, aby všetko dobre dopadlo a aby si už bola v kľude doma a odpočívala. Som zvedavá na úrodičku.
dobré ránko babulky 🙂
@evasbk tak dnes len a len odpočívam a nič nerobím, budeme sa s havkáčikom vyvalovať na gauči 🙂 na OPU mám prísť zajtra ráno o 7.30 do centra, len neviem kedy presne prídem na radu... ale tak dúfam že do tej desiatej 😉
@nechsazadari joj ani si nevieš predstaviť aká som ja strašne zvedavá na úrodu.... stále dúfam že tam bude aspoň niečo 🙂
babulky ja mám takú jednu otázočku... dúfam, že sa nemôže stať že by folíky popraskali skôr ako pri odbere...?
@wera mojenko neboj nic nepoprasaka 😉 ved ti robili ultrazvuk a aj krvicku...zajtra to urcite dobre dopadne 🙂
Tak a ja uz ma za sebou kontrolny vyter mojej zoo 😀 a tefonat na Americke 😀 esteze..som ich zase otravovala lebo inak sa asi nedockam vysledkov 😀 😀 😀 rozpravala som dokonca s doki a povedala..ze mame vsetko Ok len ,ze vysetrenie na cysticku fibrozu mojoho draheho bude dodatocne ..slubila mi ze dnes nam tu spravu vypise a posle ..tak som velmi zvedavaaa 😀 ..ale sa tesim z toho ze je to Ok 🙂
dobré ranko 🙂
@wera isto sa nestane, žeby všetky praskli skor. Može sa stat, že ak máš vela folikul, tak nejaký može dozriet prv. Aspon ja som to tak mala, 2 dni pred OpU som mala jeden folikul už 22 mm, ale ostatné ešte nie. Takže ten asi už potom praskol, ale ostatné dovtedy dorastli 😉

@annamary27 v gyn five pri ET nepichaju pregnyl ale v inych centrach ano pretoze to napomaha uhniezdeniu embryjka