52-ročná Beňová je tehotná... ☹️
Podľa mňa je to obrovská nezodpovednosť nielen matky, ale aj toho lekára, ktorý jej to umožnil. Myslela som si, že už Sklenaříková v 46 rokoch je strop, potom ale prišla Judínyova v 49 a teraz Beňová v 52 rokoch. Naozaj si tieto “celebrity” myslia, že oklamú prírodu? Trápi ma to kvôli tomu, že potom si aj normálna žena povie, že bude mať dieťa v geriatrickom veku, ale sa to už nebude dať. Lebo toto je čisto vypiplané na peniazoch.
ktooo sa smeje naposledy smeje sa najlepšie to nepoznáš
alebo
kto seje vietor žne burku
alebo
zariekaného chleba sa najviac naješ
a ty prosím ta skade vieš že je to ivf, čo bola si pri tom ? nie
normálne mohla prirodzene počat, ano stáva sa to
a je smutné ked má baba po 40 tak to len umelé a tie otázky čo ste robili , no boha čo sme robili klasicky suložili nič viac ani menej
ale všetci rovno len ivf ako keby to nebolo možné ale je to možné
a mimochodom ked som bola v pôrodnici boli tam baba v 24 a bola na ivf skušali to od 18
no čo niekto po 40 si to nechá a niekto ide na interupciu ale zaujímavé že podla okolia nie je ani jedno správne ...dohodnite sa podaktoré
Choré.....aj celé umelaky...
aha takže vyskum jednej gynekologičky to stačí na to
ja mám kamošky od 40-56 a ani jedna ešte nie je v prechode ,takže reálne môžeme otehotniet ,z toho polka ešte do 45 to dalšie dieta si nechala a čast išla na interupciu
a presne takéto sproste nezodpovedné kydy si vypočuli a bolo jedno čo urobili
ako baba po 45 si má dat acylpyrin medzi kolená a ideš ako sa vraví
aké nezodpovedné ... podla tvojho meradla každy ho ma nastavené inak
podla mna je nezodpovedné chodit a mat dieta s fetakom alebo gamblerom alebo nasilníkom ... napr
@sara07 to, že 50 ročná žena očividne nie je v prechode (má menzes) ešte neznamená, že môže aj otehotnieť. Vajíčka sú už staré, nekvalitné, ovulacia hapruje. Po 35 možnosť otehotnieť v cykle rapídne klesá, čo potom po 50.
ale to ocividne znamena, ze moze otehotniet, nastuduj si nieco z biologie.
kym ma zena cyklus (hoci nepravidelny), moze otehotniet.
neznamena to, ze zarodi ako jablon, ale tehotna byt moze,
Asi sa im podarilo, nemyslím ze to plánovala, ved keby chcela ma dieťa aj skôr. Partner má 36, takže keby aj nedožila stužkovej ako tu píšete, tak on snáď áno a navyše dobre zabezpečila svoje deti na 3 generácie, tak biedu triet nebudú. Inak syn má skoro toľko rokov co jej muž. 🤪 Nech si robia čo chcú, není to naša vec.
Inak akurát som čítala o Bohusovi Matusovi, ten má 46 a chce decko so 17rocnou s ktorou chodí od jej 14tich,to mi príde podstatne horší variant ako tehotna Benova.
a bolo niekde napisane, ze neotehotnela prirodzene? ci to si len "myslime"?.. co ked im proste "uslo" a necakali, ze by mohla este otehotniet? mala ist na interupciu len kvoli tomu, ze ma cez 50? to by sa vam tioez nepacilo, ze? nikto vam nevyhovie..
@sissy27 presne tak, mne teraz umrela kamoška ako 30 ročná a fakt nestihla svoje skoro 3rocne dievčatko ani do tej školky odprevadit 😭 takže vek je len číslo, nikto nevie koľko tu bude! Preto mi je srdečne jedno, kto má kedy a koľko detí, pretože možno ťa 40-50 ročná si môže to dieťa užiť viac ako napríklad 30 ročná! Každý ma pravo na svoje šťastie, niekto ma dopriate viac niekto menej 🤷♀️
A teba to čo trápi?? čo ty sa budeš on starať a živit ho???vidno že nemáš čo na robote tak potrebuješ sondit tehotenstva vo vyššom veku a zakladať takéto kktske témy 🤦...
Dnes celý deň na internete iba Beňová a tehotenstvo, prvé čo ma napadlo, aby bola zdravá ona a jej dieťa, nič negatívne s vekom, ale ako čítam všade komentáre, slovač má stále pocit riešiť život iných, starať sa, súdiť, závidieť a príde mi vrcholne trápne riešiť to ešte na koňovi a zakladať diskusiu, si asi myslíš že si Boh a máš právo súdiť a rozhodovať za druhých, kedy kto ako a prečo. . väčšinou to robia ľudia ktorí majú doma kopec svojich problémov ale musia pchať nos do toho čo sa ich vôbec netýka ☝️
zavist je velmi zla vlastnost 😉
tiež žasnem a nielen pri tejto téme, Slovenky proste MUSIA riešiť druhých, ale že by riešili seba a svoje problémy tak na to nie je čas alebo chuť
@sante81 presne tak a napriklad mna vobec ani nenapadlo, ze by nemala mat zdrave babatko.. a vyslovene jej to prajem, aby ho mala zdrave, nech sa tym, co maju blbe reci, zastavi huba nachvilu.. nehovorim, ze je to optimalne mat dieta v takom veku, ale no a co? tak sa zrejme proste stalo.. kolko mladych zien bohuzail ma chore deticky a kolko z nich, aj ked ma zdrave, tak su nazvime to slusne "zvlastnymi" matkami.. nech je dietatko zdrave a vyrasta v milujucom prostredi, do vsetkeho ostatneho ludi proste prd.
@pribinak moj otec je najmladsie dieta - narodil sa, ked moja babka mala cerstvych 51. Stava sa to aj prirodzene... ja mam 50, cyklus pravidelny, citim aj ovulaciu a teda si davam sakra pozor 😇 Babatko by som uz nezvladla.
Odpadnem, mať tvoje problémy a plat prezidentky 🤦 nech má detí aj 10 keď sa na ne cíti. Nemala sa najprv prísť poradiť na MK či môže ešte otehotnieť? Čo ho má dať do hniezda záchrany lebo tebe sa to nepáči? Jej vec,nie? Čo sa už tu dokáže riešiť...🤦
@lucka_ke jaj, ved je jednoduchsie riesit druhych, tam na tom vysledku ani velmi nezalezi a riesia to len hubou, cinmi by to bolo narocnejsie.
@simsalabim
Aj moja mama sa narodila babke, ked babka mala 50.
Jedna velmi dobrosrdecna, prajna a laskava zena to bola, dozila sa 93 a videla aj moje deti, svoje pravnucence a vrasky, kila, stuzkovu a podobne...nemala kedy riesit, dolezite bolo zdravie, vztahy a ak Pan Boh doprial aj urodu nemohla byt stastnejsia. Tak si ju pamatam.
@lucka_ke
Kolko mal Kiska, ked sa mu narodil syncek?
@casavina
velka pravda "dopraj a bude ti dopriate" a este viacej ako by si cakala a najlepsie je, ze ani nevies kedy...
velmi drzim palce ❤
@evkano1402 ďakujeme 😘
@glloria21 Že vraj nejaký 36 advokát, v NČ sú spolu vyfotení.

@lily14 mudro 😀 😀