icon

70% mužov dostane povolávací rozkaz Myslia to naozaj?

miska1012
11. jan 2015

Na Slovensku hrozí, že na 70% muži vo veku od 18 do 55 rokov dostanú povolávacie rozkazy nastúpiť do vojny!
Vychádzame z vyjadrenia premiéra Slovenskej republiky Róberta Fica, ktorý tvrdí, že na Na Ukrajine na 70% hrozí vojenský konflikt.

wena
•
11. jan 2015

Nič v zlom, ale never všetkému čo si prečítaš na nete 🙂

acer11
•
11. jan 2015

no hotovo!! minule som dokonca počula,že kravské prdy škodia tejto planéte-čo teraz? myslia to naozaj? 😀

andrejka1974
•
11. jan 2015

never tomu 😀 😀 😀 😀

stefka33
•
11. jan 2015

Ha ha ha 😀 😀 😀

jaduska
•
11. jan 2015

No pri Ficovi si nikto nemôže byť istý 🙂 http://panobcan.sk/nepremeskajte-30-1-2015-inak...

Tiež mi to príde trochu nafúknuté, máme predsa profesionálnu armádu, NATO atď. Pochybujem, žeby verbovali civilov, čo v živote nemali v ruke zbraň....

svetluska82
•
11. jan 2015

Boooze taketo somariny vytrhnute z kontextu. Netreba verit vsetkemu kto co povie.ludia su tak zblbnuti mediami ze kolegyna si mysli ze ju pred exekuciou vytiahne z biefy atomova bomba. Naco budem splacat ked kszdu chvilu buchne atomovka.to hovori s istotou asi mesiac. Milujem takych ludi co siria paniku

natuska87
•
12. jan 2015

Premier, ako vzdy, tara...

veronika1369
•
12. jan 2015

Mne to muž vysvetlil tak, že povolať môže len tých čo boli na vojne, dakedy to bolo povinné.. nemyslím, že tam zavolajú hocikoho čo ani zbraň v ruke nedržal.. 🙂

natalym
•
12. jan 2015

inak áno tí čo majú absolvovanú prezenčnú vojenskú službu, sú v zálohe a v prípade potreby ich môžu povolať.

sorciera24
•
12. jan 2015

@jaduska aj ja som to citala...najprv som myslela, ze hoax.....vystrasila som muza:D ...ale ten zakon, co je dole uvedeny...cize zakon c. 569/2005 a 570/2005 z.z. je realny...skuste si pozriet ten zakon, lebo on realne v zbierke zakonov existuje...a keby nahodou doslo k najhorsiemu (co dufame, ze nie)....tak beru muzov za radom.....ak nepodaju podla toho zakona to odoprenie.....a je tam aj ten januar spominany (ten sa mi zdal ako fake), ale je to v zakone...dpc
cize vsetci muz. pohlavia, obcania SR s trvalym pobytom na uzemi SR od 18-55rokov....ziadne vynimky ako modre knizky, ci neabsolvovanie voj. sluzby.... http://www.akhraska.sk/?p=5505
inak, mohla to byt diskusia, nie otazka;)

uanka
•
16. jan 2015

tak komu verit?poslat to vyhlasnie o odopreni ci ako?boze ved tu si clovek nemoze byt nicim isty. moze to byt somarina ale co ak je to naozaj. kto vam povie pravdu?a ak naozaj sa nieco zomelie a zacnu posielat tie rozkazy?patrime k nato tak mozu povolavat aj oni cez SR?celkom ma to vystrasilo.

stefka33
•
24. apr 2022

@slovakboy čo si dostal povolávací rozkaz?

negymama
•
17. máj 2024

skor si sa mohla zamerat na ine vyjadrenie premiera Fica - napriklad
"Ludom tu uz docista drbe!" 😅

liv1
•
19. máj 2024

@negymama tema stara 9 rokov 😁 potom trocha obnovena pred dvomi

anonym_c63940
•
23. feb 2026

O 11 rokov neskor, velke one ize a nie povolavacie rozkazy prisli. Niekto chcel narobit paniku ...