icon

9 utorkov svätej Marty

11. júl 2021

Prajem pekný večer. Verím, že môj príspevok nebude nikoho obťažovať. Dnes sa Vás totiž nechcem na nič opýtať, len mám veľmi silnú potrebu napísať také osobné svedectvo.
Pred niekoľkými týždňami som náhodne narazila na tzv. modlitbu Deväť utorkov svätej Marty, ktorá dáva prísľub, že skôr ako uplynie deväť týždňov dostaneme to, o čo v modlitbe vrúcne prosíme 🙏
Uverila som, pravidelne som sa modlila a moja prosba bola naozaj vypočutá🙏Nebudem konkretizovať, ale to čo bolo z môjho pohľadu ešte včera nemožné, sa dnes podarilo.
Som veľmi šťastná a zároveň vďačná, a preto sa chcem s touto modlitbou, ktorá je pre mňa zázrakom, podeliť aj s Vami. Možno niekto z Vás prechádza ťažkým obdobím, alebo ho niečo trápi, tak sa môže obrátiť na sv. Martu🙂
Ešte raz prajem všetkým pekný večer!

Strana
z9
dahliaa
7. okt 2021

@zuzliq prekrúcam? Chceš říct tedy, že Ježíš lhal?
,,Prečo by nemal byť Ježiš vsevedúci?" - Kdyby byl Ježíš vševědoucí (byl Bohem), tak by věděl o dni i o hodině. Ježíš toto ale i podle Bible nevěděl. Tudíž nebyl vševědoucí. A nebo tedy, pokud by byl, jak ty uvádíš vševědoucí, tak by lhal a zapíral. Což je nesmysl.
Marek 13:32 O tom dni alebo hodine však nevie nikto, ani anjeli v nebi, ANI SYN, iba Otec.

Překvapuje mě, že nemáš ani tušení, že Ježíš nebyl vševědoucí. Což BŮH VŠEVĚDOUCÍ JE. Nevím, o co tedy opíráš svoji víru ty, ale o Bibli to zřejmě také nebude. Ani podle Bible nebyl Ježíš vševědoucí.

Adam byl Žid? Všichni proroci (od Adama až po Muhammada s.a.w.s.) byli muslimové, pokorní Bohu a byli Bohem vybráni. Stejně tak Prorok Muhammad s.a.w.s. byl vybrán Bohem.

Myslím, že my už můžeme diskuzi ukončit. Jak jsem psala. Důležité je učit se, učit se, učit se. Kéž vám Bůh ukáže správnou cestu. Mějte se a přeji dobrou noc.

bmuller
7. okt 2021

@dahliaa ale ved ty/vy tu zaangazovane damy inej viery dobre viete, v co/koho krestania veria, uz to tu bolo prepierane x-krat... tak naco ta snaha nachytat niekoho na hruskach...
Jezis tiez predpovedal, ze pridu aj falosni proroci 😔
Takze ano, nech nam Boh ukaze spravnu cestu

lenkakravcova
8. okt 2021

@zooeynka
Presne ako píše Dahlia.

Marek 13:32 O tom dni alebo hodine však nevie nikto, ani anjeli v nebi, ani Syn, iba Otec.

Tento výrok hovorí o tom, že iba Nebeský otec - Boh vie o dní poslednej hodiny. Konca sveta. Teda iba Boh vie všetko. Ježiš, v tomto výroku syn, je na tom úplne rovnako ako anjeli, to znamená s využitím elementárnej logiky po prečítaní výroku = syn a anjeli nevedia všetko. Čo znamená: nie sú rovni Vševediacemu. Z toho celého vyplýva, že tak ako anjeli, tak ani syn nie je rovni Otcovi - Bohu.
Treba používať výrokovú logiku. 🙂 Matematika.

Prorok a Mesiáš Ježiš vedel to, čo mu Boh dal vedieť. Prorok Muhammad tiež vedel niektoré veci vopred, tak ako aj prorok Mojžiš, Neo a iní proroci. Všetko to záleží od Boha. Čo komu zjaví.

Čo sa týka anjelov, áno, Boh nás učí, že anjeli existujú. Sú to Jeho služobníci a poslovia. Nemodlíme sa k nim a neprosím ich o nič. Všetko náleží iba Bohu. Ak Boh chce, pošle anjela aby vykonal, čo si praje. Ak Boh nechce, anjel nesmie pomôcť. Anjeli poslúchajú Boha. Teda vždy je potrebné sa obracať priamo na Jediného Boha.

Prorok Muhammad je potomkom z rodu Abrahamovho.
Muslim = Bohu oddaný. Abrahám nebol Žid ani kresťan. Bol muslimom = Bohu oddaným človekom.
@zuzliq

nikyball
8. okt 2021

Mohli by ste vybrať aj tie pasáže z koránu čo hovoria o neveriacich , ženách a tých ktorých treba zabiť 💁

0silvia0
8. okt 2021

Mozem aj ja hodit kapitolu? Napriklad tu, kde Jezis chvali Simona Petra, ze ho nazval synom ziveho Boha...

autor
9. okt 2021

@olivia1425 sama by som to lepšie nenapísala, takže ešte raz: "Dievcata, Chodte si svoje nazory na moslimsku vieru riesit do sukromnych sprav, alebo si vytvorte svoju diskusiu. Je to uplne mimo tejto temy a nikoho to nezaujima" Pekný večer!

nini1978
9. okt 2021

@lenkakravcova ja sa ti osobne divím,že sa nevieš zmieriť s tým,že TO NIKOHO NEZAUJÍMA.

nini1978
9. okt 2021

@lenkakravcova ty a @dahliaa si píšte medzi vami,nechajte ľudí veriť v to,v čo chcú veriť,nechajte ľudí modliť sa modlitby,ktoré uznajú za vhodné!

maminkadeticiek
30. nov 2021

Rada by som povzbudila kazdeho,kto je veriaci modlit sa tuto modlitbu.Ja som na nu natrafila nahodou,ked ma trapila jedna velmi zavazna takmer az existencna vec a uz vtedy som si povedala,ze to nesmiem prehliadnut,se to musi byt nejake znamenie.4 dni pred poslednym utorkom som sa dozvedela,se sa mi to za co som prosila splnilo.Do detailu.Hovori sa, ze ked nieco velmi velmi chces,cely vesmir sa spoji aby sa to splnilo.Ja som chcela,verila,prosila a modlila sa a podarilo sa.Kazdy nech veri comu chce,respektujem kazdeho.Ja som sice veriaca,ale toto sa mi splnilo do takych detailov, ktore som nevedela nijako ovplyvnit,ze ma to velmi prekvapilo.

gaziovazuzana
23. máj 2025

Síce je to starší príspevok, ale musím zareagovať. Tiež som sa modlila týchto 9 utorkov k sv. Marte, viackrát za rôzne udalosti. Aj vďaka nej sa stalo z nemožného možné. Je to silná modlitba.

Strana
z9