Agresívni ľudia

27. okt 2021

Žienky ktoré pracujete s ľuďmi a je úplne jedno v akej oblasti.Nemáte pocit,že ľudia sú čím ďalej nie len nervóznejší ,ale aj agresívnejší ?
Už sa zamýšľam či ja som nezačala robiť niečo zle.Hovori sa,že za všetkým sú peniaze,tak neviem či už aj za to zlobou a agresivitou 🤔Ako to vidíte vy?

autor
27. okt 2021

Preskočilo mi y

laurika999
27. okt 2021

Tak záleží aj od toho, ako sa Ty správaš k ľuďom, aký z teba majú pocit. Všetko je dvojsečná zbraň.

laurika999
27. okt 2021

A v akej oblasti pracuješ ? Si predavačka ?

autor
27. okt 2021

@laurika999 To nie je pravda.Niekedy zo 100 ľudí každý kto sa chcel niečo opýtať začal vetou "prosím Vás "Dnes nie že nezačnú slovom prosím,ale vyšteknú a všetko čo chcú,tak už včera bolo neskoro.

sona96
27. okt 2021

Môj muž mi akurát včera hovoril, že keby sme tu mi takú kultúru, ako v Amerike, že by každý vlastnil zbraň, už by sme mali dávno občiansku vojnu. Ľudia sú dlhodobo hrozne frustrovaní a deprimovani, takže niekde sa to prejaviť musí.

laurika999
27. okt 2021

Z takéhoto bagatelu si nič nerob. Ľudia majú horšie starosti.

laurika999
27. okt 2021

Keď nenapíšeš priamo, čo sa stalo, tažko tu ľudom napísať nejaký názor. Nie sme v obraze. Ťažko súdiť

autor
27. okt 2021

@laurika999 keď nevieš,tak asi s ľuďmi nepracuješ.
@sona96 Sranda,lebo včera som mužovi povedala toto iste,že keby že máme zbrane ako v Amerike,tak sme tu všetci mŕtvi 😯

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
cacianka
27. okt 2021

V reali necítim až také zhoršenie mravov, áno je ale agresorom sa vyhýbam.
na nete však 500x horšie, ľuďom fakt prepína.
Včera som napísala banálny príspevok o hrozne a už jeden trtko má spucoval neskutočne, douražal, akoby bol na priepustku z Cajly. A toto robia tisícky ľudí na iných a horšie hnusnejsie agresívnejšie.

sssss123
27. okt 2021

@cacianka presne na nete, v poslednej dobe už reakcie na články nečítam, tooolko primitivizmu, strašné

andy024
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
cacianka
27. okt 2021

@sssss123 články a bežné príspevky na fcb ešte sa dá, ale tie reakcie !!!!!!! Hnus čistý hnus, odpad, hnoj. Tak ako som mierumilovna, by som narevala a ich zbila aby pocitili vlastnú polievočku.ale neviem to....ale pocity sú.
Aj som blokla veľa ľudí z okruhu známych. Taký odpad gumujem zo svojho života.

nttnnt
27. okt 2021

a je sa comu cudovat ?? sak uz ludom prepina z tejto situacie, dobytku co nam tu vladne totalne stupidnym obmedzeniam a opatreniam atd atd...rad radom ludi co poznam hlcu antidepresiva

luccija
27. okt 2021

Sú určite ...celkovo je zlá atmosféra v spoločnosti.Vsetci sú pod tlakom...Elementarna slušnosť už vymrela.Ja som dnes bola vybavovať občiansky preukaz na polícii pani ani mu, bu ani pozdrav nič vypísala papier, že pošleme sms, kedy si prídete pre OP.Hovorim mám to ďaleko už nie je moznost poslať kuriérom no veď ste nič nehovorili🙂tak som jej povedala veď vy ste nič nepýtali🙂tak roztrhala papier vytlačila znova a nezabudla mi podotknut, že musím byť doma, keď príde kuriér🙂Je to len o komunikácii a ľudskosti..

anonym0001
27. okt 2021

Ano, suhlasim. Myslim, ze to vsetka ta negativita zo sprav, a konspiracie len prilievaju olej do ohna.

marca12
27. okt 2021

@laurika999 to uz davno neplati. robim s ludmi a vidim,ake to bolo pred 15 rokmi a ake je to dnes. Hlavne poslednych 5 rokov akoby ludom preskakovalo. Kazdy je nahnevani,utocni,vztahovacni,agresivni. Taki pridu a ja som zvacsa mila a idem si svoje,nenecham sa strhnut na ich vlnu a potom sa ukludnia. Tu nejde o to ako sa k nim správaš,ludia uz pridu nastvani.

evica17
27. okt 2021

Ja s ludmi nastastie nepracujem. Ale vidim to ked cestujem mhd alebo autobusom s kocikom, tu "ochotu" pomoct mi hore schodmi do busu. Proste mlady chalan vystupi, hlava sklonena a uteka rychlo prec aby nahodou nemusel pomahat do busu. A potom dalsi ludia v buse sa natlacia a nik na mna ani nepozrie ze idem.dole z busu. Tak som.sa naucila uz sa do/z busu dostat sama bez pomoci.

autor
27. okt 2021

@andy024 A to ťa udrel do hlavy? Tak toto je sila.😔Tak z MHD mám aj ja zážitok.Asi pred mesiacom som vchádzala do busu.Viem,že sa najprv vychádza a tak vchádza,ale hrabala som v taške lístok,ucho ma bolelo čo som mala zápal a ako tak vchádzam do busu,tak vychádzali 3 chalani.Jeden do mňa naschvál vrazil,ale tak,že som spadla vedľa dverí.Potom spustil všetky vybrané slova...Sofer ma musel vidieť,veď som bola vedľa dverí.Ked som sa postavila,tak zatvoril dvere a odišiel 😏😑Na zastávke boli ešte traja ľudia a nikto nič Dvaja pozerali do telefónu a jeden sa tváril,že nevidel.

bobulka109
27. okt 2021

ved netreba chodit ani daleko. Tu v diskusiách je takisto kopec pŕspevkov od asi nespokojných frustrovaných žien, ktoré si potrebujú rýpnuť, vybiť zlosť, prejaviť sa alebo neviem čo ešte. Tak čo potom očakávame? Keď “ jemnejšie” pihlavie sa správa takto? Čo potom odpozerajú deti? Ako to bude vyzerať o xy rokov? Problémy stále boli, sú a budú. Aj dobro a zlo bolo stále, veď to už aj v rozprávkach bolo 🙂 Avšak myslím si, že dnes sa ľudia majú tendenciu akoby porovnávať, súťaziˇť, superiť, predbiehať, sú vnútorne nespokojní, frustrovani, prestsli sa tešiť z maličkostí a to je škoda. Lebo v konečnom dosledku človek aj tak zistil, že 4 domy ani 4 autánepotrebuje, ani 10 kabeliek, že tieto veci sú pominuteľné, ale nie najdoležitejšie v živote. Mali by sme si brať príjlad z malých deti a starých ľudí- deti sa tešia z maličkostí, starí ľudia na sklonku života tiež povedia, čo je pre nich najdoležitejšie a nie sú to žiadne materiálne veci. Ale tak každý máme svoj život v svojich rukách, aký zaujmeme postoj ku veciam je len na nás

laurika999
27. okt 2021

@marca12 To je touto dobou. Netreba to brať zas až tak osobne. Ľudia prichádzajú a odchádzajú ...

whatever1
27. okt 2021

Nevravim, ze sa doba nezhorsila a ze nemas pravdu. Ale mozno sa zakaznici spravaju nemilo prave preto, lebo casto maju tiez zle skusenosti s nemilou obsluhou, stane sa viac krat a clovek sa prestane snazit a uz vopred je nasraty. Taky kolobeh, to mozno pride aj u teba. Nikto ta nepoprosi, nepozdravi, ved naco sa snazit a usmievat sa na hnusakov co ti ani neodzdravia, nepodakuju.... Ak sa tym nechas ovplyvnit, tak mozno budes ty ta hnusna a mozes ovplyvnit neakeho potencionalne slusneho zakaznika a ten sa nahneva a tiez bude hnusny zas na inu zamestnankynu. Takze moja pointa, kasli na hnusakov nevychovanych, zachovaj si svoju tvar a bud mila, niekedy staci len usmev a ocny kontakt a ked sa ten druhy citi dobre, tak ti to vrati aj sto nasobne. Dobri ludia nevymreli a vzdy sa najdu aj medzi hovadami.

kassandra25
28. okt 2021

Ano, ja mam pracu, kde prichadzam denne do kontaktu s hufom ludi a naozaj sa nam stalo, ze zakaznik uz prisiel rozculeny alebo sa chcel rozculit priamo pred nami na prevadzke bud s nami , personalom, pripadne s inymi zakaznikmi. Vtedy to riesim tak, ze okamzite vzdy mu davam za pravdu, opakujem jeho slova, a vsuvam mu svoje riesenia situacii. Z toho dovodu, aby som eliminovala jeho rozculenie a aby sa aspon na nas nestazoval. Tazko sa to potom dokazuje cez 3 osoby vzdialenym majitelom. Ked zakaznik vidi, ze s nim suhlasim a chcem mu za kazdu cenu pomoct, byt ochotna, nejako sa vyduri, ale stazovanie sa ho uz prejde.

karolinakr
28. okt 2021

@kassandra25 si prefíkaná, chce sa sťažovať, ty mu pritakáš a už zabudol, čo chcel povedať

waggi
28. okt 2021

@karolinakr heh plán celkom fajn 🙂

karolinakr
28. okt 2021

Ja sa tiež nehádam v obchode, malokedy to už neviem aký hriech by musela spraviť predavačka, aby som zvýšila hlas, ale bola som sa informovať u lekara, kam mama chodi na kontroly na jej stav, rychlo som hovorila, aby som ho nezdržovala, a on ma v polke vety vypoklonkoval z ordinacie - proste takym štylom nech vypadnem, vonku čakal 1 človek, bolo asi 10.00hod Takže, lekari vyplakavaju aki su chudaci malo zarabaju,chodia štrajkovať, pritom ich pacient nesmierne obťažuje. Minútu s nim hovoriť, považuju za utrpenie. Už dávno neni lekar ten čo lieči, ale biznis, obchod, hlavne plať a nestaraj sa - zubári napriklad, keď vojdem dovnútra, zubárka s natiahnutou rukou čaka na bankovky..A su to starí lekari, vychovani v komunizme, keď sa liečilo a neplatilo, rýchlo sa prispôsobili na novy poriadok. Doteraz ľutujem, že som mu nevynadala

luxus10
28. okt 2021

moja obvodna lekarka mala za minuly rok cisty ziskpo zdaneni cca 30 000,- €, okrem platu....co vyplakavaju?

vikss1
28. okt 2021

Cista pravda, je to hroza. Radsej sa doma zavriet a ani nevychadzat. Zloba, agresivita ziadna empatia.

bobulka109
28. okt 2021

@luxus10 a to ti sama povedala? ci si to zistovala na internete? nehnevaj sa, ale to tiez svedci o tebe... Pochybujem, že obvodácka informuje svojich pacientov o zisku. A to je to, ludia len snoria, zistuju, porovnavaju a vsetko im kole oci. Nech sa páci, kazdy može isť studovať, ked je taky mudry, kazdy može roky sedieť nad knihami, potom atestacie, skolenia, prec od rodiny- to len priklad pre tu spominanych doktorov , zubarov apod...kazdy si je sam strojcom stastia a tiez moze zarabat "30000 po zdaneni"- vsetci vidia len výsledok ale nikto to, co je za tym, to je pre slovakov typicke. Nebudem sa porovnavat s Rockefeloerom apod..., pozriem sa najprv na svoju osobu, co som dokazala a co som urobila preto ako sa mam teraz a co mozem urobit aby som sa mala inac, ale nie hladat o inych, vysedavat na nete a cakať, že mi to napada z neba alebo vyhram "loteriu"

monka105
28. okt 2021

Ťažko sa mi to pripúšťa, ale je to tak. Osobne sa snažím byť ku každému milá a ústretová, vážim si ľudí, či je to upratovačka alebo konateľ, ale keď sa mi na pozdrav nedostane žiadna odpoveď a vidím, ako mi ofrklá predavačka, ktorej vadím už len svojou existenciou agresívne blokuje tovar…som z toho proste niekedy tiež smutná.