Aj vás pohltila hra Farmville na Facebooku?
Aj vás pohltila hra Farmville? Poznáte ju?
caute a neviete preco mi tam beha taka krava akoze duch?mam tam pomnik tak to asi z toho vylieza ci nie? 😀
Ahojte tak dnes to blblo riadne nedali sa zbierať bonusy o darčeky som prišla.Už tuším hnoja všedci normálne mám problem pohnojit.Začo je tá stužka taká ružová čo má niekto pri fotke?
Eli hej 😀 😀 Ja som to schválne sledovala a šlo to z takého trochu iného pomníka 😀 Ale dobré, fakt 😀
A blbne mi to tak od šiestej...bonusy zbierať nula bodov, no snáď zajtra bude lepšie 🙂
No baby muž mi nadával,že som mu nič neposlala tak som mu poslala ten pomník.Stráááášne ma pobavil ten pomník čo tam je.Sa normálne naštval na mna muž. 😀 😀 😀 Tak ho predal od zlosti. 😀 😀
Ahojte, potrebovala by som na farmu nejakych novych susedov, lebo si potrebujem rozsirit farmu. Ked mate zaujem poslite mi ziadost o priatelstvo a ja to potvrdim. 😀 😀 😀
Inac je to fajny zabijak casu 😲
ahojte, nechcem moc otravovat, ale tiez by sa mi zislo par susedov na rozsirenie farmy...
ja mam dvojicky 7 mesacne, ale na toto si cas vzdy najdem... nastastie mi spia od zaciatky celu noc, tak urodu zbieram po veceroch a sadim do druheho dna...
a dakujeeeeeeem, ak sa mi niektora prihlasite, budem happy ako blcha...
mne sa zasa strasne pacia tie tulipany a vobec vsetky tie kvety,az je to skoda zozbierat 🙂 a najviac ma stve ze mi vzdy dojde benzin ked sadim,orem alebo zbieram urodu a potom to musim robit rucne,aspon keby sa to dalo za tie coins kupit a nie len za tie FV
akin to ti príde samé ale svoje zvieratko čo už máš doma nemôžeš dať na adopciu iba predať 😉
Ahojte.No konečne som aj ja hnojila 😵 Ale ste písali,že to treba hnojiť,rýchlo kým odpočítava a ja som pochopila,že to iba 5 políčok sa hnojí,nie?
sofik a mne dnes a stale dovoli aj 10 a viac podla toho ako stiham klikat tak neviem... 😉
Ja od začiatku hnojím iba 5. Pri tom sáčku mám vždy päťku a postupne ako hnojím to zmizne 🙂
Ja tiež môžem pohnojiť iba 5 políčok, potom mi vypíše, že dosť, že mám ísť pohnojiť aj ostatným susedom 😀 Keby to tak dlho netrvalo, kým sa otvorí nejaká farma 😝
A ešte k tej korytnačke, ja ju mám, ale nie vždy mi ju tam vidno. To ako je možné? 😕
zusikk možno si myslíš že hnojíš viac lebo klikáš na viac políčok ale len 5 pohnojíš na ostatné ti vypíše že už to tam nejde 😉
Slaviq to isté s tou korytnačkou 🙂 Napr. si adoptujem a idem ju umiestniť na farmu tak v tej chvíli mi zmiznú všetky, ale sú tam, len ich nevidím 😀
baby ja ked si idem povrdit darceky tak tam mam kopu dalsich ziadosti neviem co tam je ? a kupujete benzin do traktora?
decka mam otazku.Co je ten novy hnusny facebook tak mi neukaze v mojej nastenke ked ma niekto zviera na adopciu.Ako je to u vas?
mne sa ten nový facebook vobec nepáči 😠
Stalo sa aj vám že ked ste si šli potvrdit darček tak sa vám vobec nezobrazil? Mne takto už zmizlo už skoro 6 darčekov ☹

konečne som sa dopracovala do 30 levelu,som myslela,že sa toho ani nedožijem 😠 pozbierala som tulipány,také boli pekné,že to bola aj škoda zberať 😀 😀