Ak by bolo možné cestovanie v čase, cestovali by ste do minulosti alebo budúcnosti?
Ja sa neviem rozhodnúť. Je pár vecí v minulosti, ktoré by som chcela napraviť, ale predstava budúcnosti (povedzme 200-300 rokov) mi príde lákavá.
@lenkakravcova "a či žijú spravodlivo" Hmm, keď to zoberieme historicky tak ľudia neprežili preto že by žili spravodlivo. Ale žijú preto lebo ich predkovia pozabíjali dostatočne veľa iných ľudí ktorí s nimi nesúhlasili. A keď ich pozabíjali mohli žiť bez ohrozenia ďalší dlhý čas. Pokial tajný vnútorný odboj nebol dostatočne silný aby prebral vedenie.
Spravodlivosť je názor. PRAVDA vždy zvíťazí.
Ja by som velmi chcela vidiet, spoznat, pozorovat mojich predkov (nemyslim pra pra pra predkov, ale tak aj 1000 rokov dozadu a viac), ze odkial vlastne pochadzam/li, ako vyzerali, ako a kde zili, ako uvazovali, ako sa spravali, ci to boli dobri ludia, ake zivotne utrapy mali, aj take veci, kolko mali deti, co jedli, ci mali aj nejake zvieratka atd...
@hiro spravodlivosť a objektívna pravda je dôležitejšia než subjektívna pravda (zabíjanie sa navzájom nebude nikdy objektívnu pravdou, iba ak v sebaobrane).
Okrem toho nepísala som o minulosti, ale o budúcnosti. 🙂

@yelena159 išla by som do času,kedy sa začalo očkovať proti covidu,bratovi a kolegovi by som nedovolila sa očkovať,boli by ešte tu a zobrala by som ich do budúcnosti nech vidia čo sa stane