icon

Ak by ste vyhrali v lotérii, čo by ste si kúpili?

andy71097
15. nov 2021

Dám tu teraz niečo nové 🙂
Ak by ste raz vyhrali napr. v lotérii dajme tomu 200,000€ tak čo by ste si kúpili alebo do čo ho by ste zainvestovali?

Strana
z3
lusyyy36
16. nov 2021

To by som mala ako zaklad-hotovosť pri bráni hypotéky na dom 🤣 len zvyšných min 400tis by mi v banke asi nedali🤣 no 200 tisíc je v dnešnej dobe nič moc

babajaga
16. nov 2021

opravila dom,zahradu,kupila by som maringotku,kazdemu doma co si praje,ostatok odlozila na horsie casy 🙏

smejo111
Autor odpoveď zmazal
bloger
16. nov 2021

@andy71097 neviem si to ani predstaviť nie to ešte na čo by som ich použil

19mmm71
16. nov 2021

Kedže milujem Chorvatsko,často tam chodíme a žije tam jedno z mojich detí tak by som si kúpila jachtu

cucoriedkacucoriedka
16. nov 2021

@andy71097 vyplatila hypo...kupila chalupu...investovala do zlata;)

ivankalaco
16. nov 2021

Ak by som vyhrala 200 tisíc, tak by som 100 tisíc minula na cestovanie po svete a 100 tisíc by som rozdala mojim deťom 😉

nikasmile
16. nov 2021

@andy71097 my sa o tomto bavíme vždy keď pozeráme tipos večer a vyberáme podľa danej sumy😀

melonik7
16. nov 2021

@gejbrel vsetko do bodky ako by to bolo u mna 🤣👍

gejbrel
16. nov 2021

@melonik7 som rada že v tom nie som sama

dager
16. nov 2021

@79viktoria79 😂😂😂😂

dager
16. nov 2021

@andy71097 ja som taká nerozhodna. A suma nie je na veľké skákanie. Takže by som ich uložila niekam, kde sa budú urocit (aj keď minimálne), kým sa dobre vyspím a rozhodnem, či nakúpiť byty, domy, auta, ciciky, dovolenky, kryptomeny alebo deky pre šteniatka.
Mám takého kamoša,čo keď sme boli vo svete na skusoch,tak makal 6 dní v týždni a keď sme konečne išli siedmy deň na pivo, tak mu zavolali z roboty aby prišiel,lebo niekto iný sa neukázal. Ja som sa čudovala, prečo ide, veď to nebolo prvýkrát. Hovorím - ty ani nemáš kedy minút to, čo zarobis. A on na to - to nevadí, peniaze sa vždy zídu 😂

danculka25
16. nov 2021

Juuuj,mne by stacilo aj o jednu nulu menej.Dala by som si spravit novy zubny mostik,nech sa nehanbim ist medzi ludi a oprava strechy.A co by ostalo,by sme s dcerami sli na vylet po obchodoch sa potulat a na kavicku😁
Uz aby to bolo🤩

miriam2908
16. nov 2021

@andy71097 vykaslala by som sa na byvanie blizko velkomesta. Kupila by som maly domcek niekde Panu Bohu za chrbtom, na Orave alebo na Liptove, s riaadnym pozemkom trosku oveciek, kozicku, kravicku, sliepocky, husky a tam by som si zila, medzi horami, mimo civilizacie, bez nervov, stresov, zavisti a neprajnosti😍

ariannazara
16. nov 2021

Išla na Maldivy a keď by som ich všetky minula vrátila sa do reality 😁😁😁😁

scila
16. nov 2021

@andy71097 väčší dom - aby sme mali konečne kuchyňu do ktorej sa zmestí aj stôl, kúpeľňu do ktorej sa zmestí aj vaňa a obývačku s veľkou knižnicou 😁

brendaa
16. nov 2021

@andy71097 hypotéka, prerábka v dome, nové auta az 2😄, urcite dovolenka...vratila našu rezervu na účet. Pomohla by som € mamke svojej, bratovi tiez... Svagrinnej a svagrovi, svokrovcom darček, tí penazi majú 😁.
A urcite viem, ze by som prispela nemajetnej rodinke na pokraji chudoby...

andy71097
autor
16. nov 2021

@ariannazara Tak to by si sa malá 😁, ale na maldivach by si za týždeň bola švorc s peniazmi, pri najlepším za 2 týždne 🤣

lucka222
16. nov 2021

@andy71097 super téma. 😁👍
Priznám sa ze často snívam. Max výhra bola asi 8€. 😝
Ja by som toho chcela asi veľa takže asi 200 by nestačilo. 🤔
Ja by som všetkým "svojim" deťom založila investičné sporenie s termínovaným vkladom.
Vyplatila hypo a dala do prenájmu byt . A kúpila vysnívaný rodinný dom. 🤗 Samozrejme s veľkou zahradou a kopou levandule. 😅 Investovala by som do nášho zdravia zuby a pod..
Pomohla by som rodičom a súrodencom.
Dala niečo na charitu. Naprild batôškový projekt..
Dala značnú sumu na sporenie. Kúpila nové auto podla manzelho priania. Dopriala nám riadnu dovolenku. Fuuuu som moc v oblakoch. 🙊😆🤣

andy71097
autor
16. nov 2021

@lucka222 A možno sa raz sen splní, človek nikdy nevie 🙂

danulicek
17. nov 2021

ja by som vyplatila uvery a potom by som zobrala deti na nejaky vylet, dovolenku. neviem, kam - zalezi od toho, ci by som vyhrala tie peniaze v zime alebo v lete :D ale vo vseobecnosti snivam, ze by som detom ukazala svet - takze cestovali by sme 🙂 cast penazi by som investovala a z casti prerobila byt. viac mi netreba, pokracovala by som v zivote dalej, akurat ze by sa mi o poznanie lahsie dychalo 🙂

zuzudrnda
17. nov 2021

Vsetko podstatne mam, investovala by som do zdravia seba a blizkych, opravila dom a kupila kus lesa.

desore
17. nov 2021

@andy71097 Z materialnych veci vsetko mam, takze cestovanie s rodinou, priatelmi.
200 000E je malo na to, po com tuzim, napr pavlacovy byt v starom meste v Prahe, chata v talianskych, resp. francuzskych Alpach, vila v Chorvatsku.

merickat
17. nov 2021

@andy71097 vyplatila hypo a dala si spravit sesky 😅 lebo vsak po dvoch detoch nech mam do tej podprdy co vopchat 😂 zvysok asi cast do krypto a cast na sporenie

zuzanka.zuzu
17. nov 2021

kúpila by som si najdrahšiu Teslu v plnej výbave 😎

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Strana
z3