Aká bola vaša najobľúbenejšia sladkosť v detstve?
@elizabet173 🤣🤣🤣
@terry2003 neviem ako sa to volalo ale boli to nie nanuky ale skor take zmrzliny v kelimkoch boli bud kavova alebo jahodovo-citronova...a este keksik co sa volal Mäta
Žuvačky, názov si nepamätám. Boli štvorcového tvaru, na povrchu biele. A vo vnútri mali tekutú plnku. Akoby medovú, no nie úplne iba sladkú. 🤔 Nepamätám si ani obal. Asi červený. Hmmmm... Vie niekto o čom píšem?
@petronellla87 copa cafe a fragola limone.Inak teraz spravim vyhlasenie ale Copa Caffe zmrzlina bola najlepsia zmzlina.Mne ta kavova chut hrozne chutila
@karolinakr mňam copa café a ešte askot
@saraxyz ascot ten som uz dlho nevidela a tatransky sneh. Bol taky žlty, pamätaš?
@karolinakr anoooo pravdu mas 🙂 ja som na ne narazila asi pred 2 rokmi v obchode tak som si ich hned nakupila v ramci nostalgie😄Ale uz to nebolo co kedysi😄
@karolinakr áno pamätám. Normálne mi je do.placu. tie chute. Teraz tie zmrzliny nie sú také chutné
Lila pause, taká jahodová tyčinka od Milky
@terry2003 vlnky, žuvačky pedro a bajo, jahodová a pomarančová sumieka, sypali sme si júna ruku a lizali, cocky a lipo - ale tie sú asi aj teraz
Dolinka
Cukríky Tofé Orion, pamätá si niekto? Boli balené presne tak isto ako rumové pralinky, v papierovej krabičke.
Baby a pamätáte si chrumky paprikove? Ten výrobca, čo vyrába komunistické chrumky. Ale nebývali pravidelne skladom. A ešte lekár, neviem ako sa volal. Ako horalka ale s puncovou náplňou
Cierny princ,Resanka, Vlnky
@karolinakr Copa caffe a Fragolu si kupujem v Kauflande.
@terry2003 oriešková Lina
Čokoláda ktorá mala polovicu bielu a polovicu s kavovou príchuťou, na sviatky mi ju každý kupoval.asi uz neexistuje
@karolinakr A čo povieš na pravú ruskú smotanovu zmrzlinu? Bola balená ako maslo,bez oblátok.

Milky way hviezdicky 🤩🤣