Aká bola vaša najobľúbenejšia sladkosť v detstve?
Och, tak ľutujem že som otvorila túto diskusiu. Ja chcem vlnky teraz a hneď😂!
Pamätá si niekto také keksy, okrúhle, v strede zlepené s plnkou, niečo ako diskokeksy, len o dosť väčšie a balené tuším po 2 ks?
Jahodové zele cukríky posypané cukrom, myslím ze na obale taky medvedík bol
Vlnky grilazove
Mätove pastilky, taky žlto zelený obal mali
Zoretka
Smotanový krém Kid, vrana bola na vrchnáčiku
Na kockovy cukor nakvapkany citrón😁 keď nebol kockový, tak kryštálový na lyžičku a lentilky.
Košický krém.
@marrydreamkas Áno, tie koláčiky boli mňamózne - jeden dostala na desiatu sestra, druhý ja. Aj ten krém si pamätám. A ešte som milovala čokoládovú zmrzlinu Košický krém v širokom kornútiku v celofánovom obale. Bola hustá až maslová a vôbec sa netopila. Mňam!
@petronellla87 copa cafe a fragola limone
@blumie Heidi cokolady maju v kauflande🙂
Haslerky a potom také čokolády, kde sa z obalu vytrihovali bábiky a šaty na ne. Išli sme sa za tým zabiť. Na chuť čokolády si nespomínam, len na tie papierové baby. A pedro žuvačky.
A minule sme pozerali nejaký starý český film a tam baba konzultovala ci je lepšia červená ci žltá malinovka. Chlap nechápal kategorizáciu malinoviek podľa farby a chcel vedieť, akej boli chuti. A okrem toho, že sladkej, som zistila, že neviem. Vie niekto, akú chuť teoreticky mali mat socikovske flaskove malinovky?

@terry2003 lentilky v bielej cokolade 🙂, uz spominana pena mne najviac pripomina (ak si dobre pamatam) karamelovy krem z veternika a este boli take okruhle kolaciky na spodku bol lekvar a na nom cesto v alobalovom obale, pamata si to este niekto? 🙂