icon

Aká je toto postava?

6. mar 2021

Tučná
Baculka
Pri sebe
Normálna
Chuda ?

Aká je toto postava?
karelova
6. mar 2021

@cucoriedkacucoriedka no pred koronou som bola rúžový maniak, teraz sa môžem rúžovať už iba na doma 😀😀😀

autor
6. mar 2021

Baby čo je zle na gatoooch? 😄 sak sú obtiahnute úplne

petkasaurus
6. mar 2021

@zazvorka87 ja tam kratke nohy urcite nevidim.. Dobru postavu mas

karelova
6. mar 2021

Ked toto su obtiahnute nohavice, tak ja som Pepek námorník

cucoriedkacucoriedka
6. mar 2021

@karelova no sak aaaa.....teraz sme krasne doma pre svojich muzov,)))) tak uz hadam sa to bude zlepsovat a budeme bez rusok;)

vulka
6. mar 2021

Úplne obtiahnuté? Tak ja by som povedala, že je to dosť neforemná postava a pokiaľ ide o "veľkosť" postavy, tak by som si vypočítala BMI. To budeš prekvapená.

autor
6. mar 2021

Nohavice si držím vzadu na stehnách aby ma úplne obopínali a áno naozaj sú na tejto fotke totalne obtiahnute

ofzuza
6. mar 2021

Skus dat foto v niecom inom.

karelova
6. mar 2021

Bože dievča chod si von zabehať a neries blbosti. Nohavice obtiahnute nie su, na nohách su úplne voľné a deformuju postavu. Bodka

luccija
6. mar 2021

Vyzeráš výborne len tie nohavice vzorované má rušia.Mala si dať fotku v rifliach, ale poviem Ti, že mám asi 10 riflí a niektoré strihy ma robia plus 5 kg

ghostsgirl
6. mar 2021

Normalna pekna chuda postava, stehna nemas urcite siroke, ak si myslis, ze ano, tak to je problemv tvojej hlave. A baby, nie kazda zena musi byt anorekticka, strasne ste kriticke aj v inych diskusiach co citam. Aj keby nemala lodicky, tak urcite nema nadvahu. Potom to takto vyzera, ze kazda druha zena o sebe pochybuje

ivangeline
6. mar 2021

Podla spozy,volneho oblečenia a plus tie opatky...sa to zistit z fotky neda...

lolazmola
6. mar 2021

Ak ste to vy, tak super postava aj oblečená ste veľmi pekne a štýlovo hoc to nie je môj štýl ale pivedla by som si ze kocka. Ak to nie ste vy tak riešite nehanebne kraviny!

nelca84
6. mar 2021

Tusim tu niekto potrebuje pomasirovat ego 🤣

kristiii
6. mar 2021

Daj si nejaké rifle, tielko a tenisky, prípadne naboso a možno to budeme vedieť objektívnejšie zhodnotiť

ivanka12311
6. mar 2021

Postava pekná oblečenie hrozne...tie nohavice sú tí veľké rozšíruju stehná... aké to si počuť nechcela 🤷 žlté lodičky bijú do očí volila by som tlmenejsiu farbu béžovú, prípadne svetlucko ružovú, svetlo-zelenu...

maximilie
6. mar 2021

@nelca84 ja si skor myslim, ze jej nejaky hlupak hovori ze je tučná
A možno skritizoval aj jej šatník 🤷‍♀️

nominativ
6. mar 2021

Postava je normálna, skôr chuda. Keby ju stretnem na ulici, nepovedala by som si nič. Lebo zvyčajne ma zaujmú len nejaké extrémy a na bežných ľudoch by ma nenapadlo niečo riešiť.

Ja mám otázku

Autorka je
- narcis
- človek s poruchu príjmu potravy
- človek s poruchou sebahodnotenia
- človek znudený koronou
- človek s chybnymi ideálmi
?

karelova
6. mar 2021

@nominativ hlasujem za bod 4 ✌️

mijunik
6. mar 2021

A Ty by si čo odpovedala na svoju prvú otázku?

lus2909
6. mar 2021

vymen gate a neries kekeciny ci si tucna alebo chuda maj sa rada taka aka si a ked nie makaj na sebe 🙂

stanulienkat
6. mar 2021

Normalna pekna postava. Tucna urcite nie a chuda tiez nie. A oblecenie ti sekne,aj lodicky.

mirage
6. mar 2021

@zuzubb007 to ze chlapom sa take nepacia, jej moze byt sumafuk, ja sa obliekam podla seba.
Lodicky aj oblecenie sa mi paci, ak su gate obtiahnute, mas pevnejsie stehna.

galixx
6. mar 2021

Postava normalna, stehna urcite nie su velke. Ale ak ich chces opticky zuzit urcite si nedavaj vzorovane gate

cocolino234
Autor odpoveď zmazal
merlinja
6. mar 2021

pani sa potrebuje pochváliť, či? Niektoré otázky/diskusie ....

mirage
6. mar 2021

@cocolino234 moja reakcia bola na vetu, ze sa to paci chlapom.. autorka nikde o chlapoch nepise

alchemilkazltozelena
6. mar 2021

Co by ja dala za taku postavu 🙈 mozem snivat...

sense
6. mar 2021

@nominativ asi všetko dokopy

cocolino234
Autor odpoveď zmazal