Aká je toto postava?
Tučná
Baculka
Pri sebe
Normálna
Chuda ?

Baby čo je zle na gatoooch? 😄 sak sú obtiahnute úplne
@zazvorka87 ja tam kratke nohy urcite nevidim.. Dobru postavu mas
Ked toto su obtiahnute nohavice, tak ja som Pepek námorník
@karelova no sak aaaa.....teraz sme krasne doma pre svojich muzov,)))) tak uz hadam sa to bude zlepsovat a budeme bez rusok;)
Úplne obtiahnuté? Tak ja by som povedala, že je to dosť neforemná postava a pokiaľ ide o "veľkosť" postavy, tak by som si vypočítala BMI. To budeš prekvapená.
Nohavice si držím vzadu na stehnách aby ma úplne obopínali a áno naozaj sú na tejto fotke totalne obtiahnute
Skus dat foto v niecom inom.
Bože dievča chod si von zabehať a neries blbosti. Nohavice obtiahnute nie su, na nohách su úplne voľné a deformuju postavu. Bodka
Vyzeráš výborne len tie nohavice vzorované má rušia.Mala si dať fotku v rifliach, ale poviem Ti, že mám asi 10 riflí a niektoré strihy ma robia plus 5 kg
Normalna pekna chuda postava, stehna nemas urcite siroke, ak si myslis, ze ano, tak to je problemv tvojej hlave. A baby, nie kazda zena musi byt anorekticka, strasne ste kriticke aj v inych diskusiach co citam. Aj keby nemala lodicky, tak urcite nema nadvahu. Potom to takto vyzera, ze kazda druha zena o sebe pochybuje
Podla spozy,volneho oblečenia a plus tie opatky...sa to zistit z fotky neda...
Ak ste to vy, tak super postava aj oblečená ste veľmi pekne a štýlovo hoc to nie je môj štýl ale pivedla by som si ze kocka. Ak to nie ste vy tak riešite nehanebne kraviny!
Tusim tu niekto potrebuje pomasirovat ego 🤣
Daj si nejaké rifle, tielko a tenisky, prípadne naboso a možno to budeme vedieť objektívnejšie zhodnotiť
Postava pekná oblečenie hrozne...tie nohavice sú tí veľké rozšíruju stehná... aké to si počuť nechcela 🤷 žlté lodičky bijú do očí volila by som tlmenejsiu farbu béžovú, prípadne svetlucko ružovú, svetlo-zelenu...
Postava je normálna, skôr chuda. Keby ju stretnem na ulici, nepovedala by som si nič. Lebo zvyčajne ma zaujmú len nejaké extrémy a na bežných ľudoch by ma nenapadlo niečo riešiť.
Ja mám otázku
Autorka je
- narcis
- človek s poruchu príjmu potravy
- človek s poruchou sebahodnotenia
- človek znudený koronou
- človek s chybnymi ideálmi
?
A Ty by si čo odpovedala na svoju prvú otázku?
vymen gate a neries kekeciny ci si tucna alebo chuda maj sa rada taka aka si a ked nie makaj na sebe 🙂
Normalna pekna postava. Tucna urcite nie a chuda tiez nie. A oblecenie ti sekne,aj lodicky.
Postava normalna, stehna urcite nie su velke. Ale ak ich chces opticky zuzit urcite si nedavaj vzorovane gate
pani sa potrebuje pochváliť, či? Niektoré otázky/diskusie ....
@cocolino234 moja reakcia bola na vetu, ze sa to paci chlapom.. autorka nikde o chlapoch nepise
Co by ja dala za taku postavu 🙈 mozem snivat...

@cucoriedkacucoriedka no pred koronou som bola rúžový maniak, teraz sa môžem rúžovať už iba na doma 😀😀😀