Aká je vaša najstaršia spomienka z detstva?
A z akého veku? Ja si pamätám triedu v škôlke, keď som mala 3 roky, ale z obdobia do 3 rokov nič.
Ja mam čochvila 50r.a moje najstaršie spomienky sú z obdobia 2-3.Byvali sme u babky, a odsťahovali sme sa do mesta do bytovky, keď som mala 3r.Takze si pamätám, že mama a babka upratovali a pobehovali po dome a ja som sa sama hrala v kuchyni. A videla som stále odkiaľ dedo vyberá take farebné cukríky, tak som si prisunula stoličku a že si tie cukríky vezmem. Ako som sa dozvedela neskôr, pojedla som dedové tabletky. Sestra sa narodila keď som mala 3r.a z toho obdobia si veľa pamätam, ako som sa chodila na bábätko pozerať do spálne, ležalo v strede veľkej postele a okolo boli periny.Pamätam, ako moja mama to bábätko kojila (sestru), môj brat vtedy(1, 5) strašne plakal a kopal do vchodovych dveri a ja som chodila od mamy k nemu a pozerala sa raz na brata raz na mamu. Keď si uvedomim, chudák mama. My sme boli traja a medzi nami 1,5 roka rozdiel bol🥺
Ako sa ako troj- či štvorročná lyžujem s ocinom. On mi drží špičky lyží a lyžuje dozadu a ja za ním.

Ja si pamatam ako ma fotili, ked som mala 10 mesiacov (vek viem podla datumu na fotke), pamatam si ako ma strazil ujo na prebalovacom pulte a dalsie detaily. Potom o mesiac neskor si pamatam, ked nas mama fotila vonku na sankach a ja som pozerala hore na hviezdy, bola vtedy snehova kalamita, ale akurat nesnezilo a obloha bola cista. Pamatam si, ze nas chvilu aranzovala na sankach, aby bolo vidno aj velku kopu snehu a ja som pozerala ako vydychujem paru.
Mama si tiez pamata skoro, 1.spomienka, ked este nerozpravala, sedela v kociku a rukou rozpucila cokoladu, co jej doniesla teta. Babka jej neverila, ze si to moze pamatat, kym detailne neopisala ako jej poloroztopena cokolada "pretekala" pomedzi prsty, potom ju hodila na zem a teta, ktora ju priniesla, zacala nadavat (vtedy sa cokolada tazko zhanala).