icon

Aká je vaša najstaršia spomienka z detstva?

8. dec 2022

A z akého veku? Ja si pamätám triedu v škôlke, keď som mala 3 roky, ale z obdobia do 3 rokov nič.

Strana
z4
bki
10. dec 2022

Ja si pamatam ako ma fotili, ked som mala 10 mesiacov (vek viem podla datumu na fotke), pamatam si ako ma strazil ujo na prebalovacom pulte a dalsie detaily. Potom o mesiac neskor si pamatam, ked nas mama fotila vonku na sankach a ja som pozerala hore na hviezdy, bola vtedy snehova kalamita, ale akurat nesnezilo a obloha bola cista. Pamatam si, ze nas chvilu aranzovala na sankach, aby bolo vidno aj velku kopu snehu a ja som pozerala ako vydychujem paru.

Mama si tiez pamata skoro, 1.spomienka, ked este nerozpravala, sedela v kociku a rukou rozpucila cokoladu, co jej doniesla teta. Babka jej neverila, ze si to moze pamatat, kym detailne neopisala ako jej poloroztopena cokolada "pretekala" pomedzi prsty, potom ju hodila na zem a teta, ktora ju priniesla, zacala nadavat (vtedy sa cokolada tazko zhanala).

kakawah
10. dec 2022

Ja mam čochvila 50r.a moje najstaršie spomienky sú z obdobia 2-3.Byvali sme u babky, a odsťahovali sme sa do mesta do bytovky, keď som mala 3r.Takze si pamätám, že mama a babka upratovali a pobehovali po dome a ja som sa sama hrala v kuchyni. A videla som stále odkiaľ dedo vyberá take farebné cukríky, tak som si prisunula stoličku a že si tie cukríky vezmem. Ako som sa dozvedela neskôr, pojedla som dedové tabletky. Sestra sa narodila keď som mala 3r.a z toho obdobia si veľa pamätam, ako som sa chodila na bábätko pozerať do spálne, ležalo v strede veľkej postele a okolo boli periny.Pamätam, ako moja mama to bábätko kojila (sestru), môj brat vtedy(1, 5) strašne plakal a kopal do vchodovych dveri a ja som chodila od mamy k nemu a pozerala sa raz na brata raz na mamu. Keď si uvedomim, chudák mama. My sme boli traja a medzi nami 1,5 roka rozdiel bol🥺

jane89
Odpoveď bola odstránená
rybka16
10. dec 2022

Ako sa ako troj- či štvorročná lyžujem s ocinom. On mi drží špičky lyží a lyžuje dozadu a ja za ním.

Strana
z4