icon

Aká reklama vám ide na nervy?

30. jún 2021

Dievčatá 😀 napadlo mi teraz, pretože pozerám akurát telku.
Aká reklama vám ide strašne na nervy?
Ú mňa to je ten úverový certifikát... 😀😀

Strana
z2
ckatka
30. jún 2021

Nemám telku takže neviem 😂

veve889
30. jún 2021

Slovenske nepoznam ziadne ale v Rakusku vysielaju reklamu na Haribo - dospeli ludia s detskymi hlasmi - brrr otrasne.. a kazdy rok robia novu verziu.

https://www.youtube.com/watch?v=FcJUOJTmtrA
kikus7
30. jún 2021

Pozerám slovenské a české stanice a veľmi mi prekážajú reklamy na Bake Rolls a Croissant z toho dôvodu, že sú v anglickom jazyku. Po anglicky viem, ale, preboha, sme na Slovensku, tak aký dôvod má, že sa reklama objaví v angličtine. Buď nech ju preložia, alebo vôbec nedajú. Tieto reklamy mi idú riadne na nervy.

oblecenie99
30. jún 2021

Asi som sama, ktorej sa nepáčia reklamy od jednoty 😀 teda, az na dve, s tým kuriatkom pred par rokmi na Veľkú noc bola super a potom aj teraz co ide s tým sprchovanim je fajn.. Ale všetky ich ostatné reklamy ma znervoznuju 😄

simca06022011
30. jún 2021

@kikus7 no mne na 7days vadí reklama s tou natriasajucou sa ženou v aute... Je to trápne 😂 a aj dcéra na tom ukazuje, že reklamy klamú.

malinoismum
1. júl 2021

@janulik2008 Presne tak!🙂 Žiadny trápny nútený humor ale fakt sympatická reklama 🙂

autor
1. júl 2021

Hahaaaa, ženy 🙂 veď je úplne jedno či som dala anonymne alebo nie, je to každého vec ako si tému založí.
A tie co sa čudujú, že som takúto tému založila... veď je tu milión trápnych a hlúpych tém... Prečo by sme nemohli napísať, vymeniť si názory aj o niečom inom ako len či vidíte na teste ducha alebo manžel má podvádza, deti ma nepočúvajú atď... 🙂

kristiii
1. júl 2021

XXX Lutz- otras

cacianka
1. júl 2021

Teleshopingovy tovar - matrace hrnce ohrievace a pod.nechcem to doma ani za svet
Ku.uuu.r.va zelena - hnus
Prima banka
Červená stolička lutz je trapna
....a mnoho iných

leuska0910
1. júl 2021

Reklamy s Hudakom, ja som nanho alergicka..🤮

domka222
2. júl 2021

Hlavne, že už nebýva tá, kde nevie, čo je s jej vagínou. Teraz už aby obe boli spokojné 😂

basska_b
2. júl 2021

Všetky 😀 celá TV mi ide na nervy. Reklama je ešte fajn, lebo ta trvá tak 1 minútu, ale tie sproste seriály o ničom, kde sa mláti prázdna slama 🙈 nepozerám to...

basska_b
2. júl 2021

Inak baby - keď sa vám nepáči reklama, nie ste jednoducho cieľová skupina! Ja som bola alergická na O2 s takými plyšakmi a keď som to povedala v kancelárii, tak kolegyňa TO JE TAKÉ ZLATÉÉ 🙈

michalka4193
2. júl 2021

Úprimne? Mne idú na nervy reklami na ockovanie 🤮

jankalukasova
2. júl 2021

Rekalma na uverovy certifikat sprznila inak celkom fajn pesnicku, od belgicana, ktory vystupuje pod menom Plastic Bertrand. Pesnicka z roku 1977 sa vola Ça plane pour moi.

Strana
z2