Aké budú výsledky volieb?
?
@nikasmile no pele sa vyjadril, ze v jednej vlade byt dvaja premieri nemozu 😃 takze uvidime…
Kazdopadne, po tychto vysledkoch, posledny nech zhasne 😏
Aj ked ma tesia vysledky Republiky…
@anonymous87 myslím si, že Fico mu to rád prenechá, len nech je pri moci.
@nikasmile ved totok. Uvidime ako to cele dopadne nakoniec
@terezka1947 mrzí ma, že tých rozumných je menej😒 fakt mi je nanič.
tu neide o homokampan, tu ide o gender ideologiu, ktoru este nikto nenacrtol. To znamena, ze gender ideologia sa dostane povinne do skol, neskor do skolok a tie dristy sa budu ucit deticky. A potom tu budu chodit pubertiaci co nebudu vediet kto su, ci gender fluid, ci binarna osoba ci asexual a podobne. Jendo rano to bude chlapec, druhe rano dievca. A to je len jedna sfera programu PS, kde kazdy normalny sa bude citit nenormalny. Treba sa kuknut na zapad ako to tam vyzera, to je vlastne to progresivne myslenie.
@majlo1234
@kluska ty si naivne myslis, ze toto nas nejakym zazrakom obide? Myslis si, ze v dobe internetu, slobodnemu pristupu k informaciam sa to k nam nedostane? Skor ci neskor ano a ziadna politicka strana tomu nezabrani. Moze akurat klast legislativne prekazky ale to je tak vsetko co zmoze... To co si kto o sebe bude mysliet bude jeho slobodna vola, sice zakon neumozni aby si do dokladov zapisal, ze sa citi alo poulicna lampa, ale nik ho nedonuti zmenit svoje nastvenie z poulicnej lampy na nocnu...
@viestta no neviem, ale ked to nechcem teraz, tak nevolim PS. Aspon takto pre zaciatok. Zapadne myslenie teda potom asi nebude krok vpred.. mozno by bolo fajn sa radej orientovat na slovanske myslenie, navrat ku samostatnosti, rozvoj slovenska a podobne. Len to je v dnesnych casoch az nemyslitelne, kedze by sme museli prijat vela zmien.
@kluska cize budeme opat okopavat policka a zavedieme feudalizmus? Kurit budeme drevom z nasich slovenskych lesov? 🤷♀️
neviem co je take zle na tom vratit sa spat, slovensko bolo sebestacny stat, jednoducho odkupit podniky a nieze to vlastni na slovensku nejaka zahranicna firma a tamto ina zahranicna firma a podobne, podporit polnohospodarov a v obchodoch dat lepsie ceny na slovenske produkty a nie na zahranicne, dalej navrat k roznym remeslam, dalo by sa toho vela. Slovensko vela stratilo tym, ze prijalo euro napr, velmi schudobnelo. Neopicit sa zapadom a amerikou, vratit vsetko dobre co bolo. Apropo migranti vam nevadia? 🙂
ja zijem na zapade, tak viem kam to speje
@kluska jaj, tak ty zijes na zapade a my sa mame vratit do lesa vykopavat korienky? Ty zijes na zapade, ale my tu mame zostatnovat podniky a vracat sa do socializmu? Kolko podnikov na tom tvojom zapade vlastni stat? (inac zahranicny kapital tu zachranil ekonomiku, keby tu nebol vstupil, tak slovenska hladova dolina zacina v Miloslavove a konci v Ubli)
@kluska dobre, tak nemate zelensiu travu. Ale preco si myslis, ze my ju budeme mat zelensiu ak zostatnime podniky? Preco sa nazdavas, ze zapadny hodnotovy system je horsi ako ten nas? Vsak vrat sa ked je ti tam zle, budes zit v tomto blahobyte.
A nemiesaj hrdost na vlast s tym, kto je vo vlade. Pretoze ja som na Slovensko hrda, ja som na neho taka hrda, ze aj ked som mala moznost neopustila som ho pre vacsi krajec chleba, ale hanbim sa ako pes za to, ze zas ten trpak ochlastany oklamal svojimi dristami tak velke percento volicov a ze sme sa vratili o 20 rokov spat. Na to zas doplatime my, nie vy co ste vymenili donov za vacsi kus chleba. Tak aspon si odpustite to poucovanie o tom co je pre nas lepsie...
@viestta odisla som hend po skole, keby sa stalo to co som pisala, nemam problem sa vratit. Ked si myslis, ze s PS by bol zivot krajsi, tak sa velmi mylis. Ale jedno je iste, pokial sa neosamostatnime, musime kopat za niekoho ineho, teda pocuvat rozkazy zo zapadu. takze si myslim, ze kazda vlada pojde tym smerom, lebo musi pocuvat. Niektora menej, niektora viac. Tak uz len snad dufat, ze bude lepsie ako bolo za posledne 3 roky!
@kluska prosim ta, ty sa aj pocuvas?
Slovensko sa ma vratit ku svojim korenom a nepocuvat zapad, lebo tam sa nezije tak dobre a ty pritom uz niekolko rokov zijes na zapade? A este nam maju vadit migranti, ked ty sama si emigrovala?
🤣🤣🤣🤣🤣
@kluska nerieš.Niekedy mam pocit,že sú tu platené za to,aby urážali
@viestta a počúvať príkazy EU už je OK? Véd Slovensko odkedy je v EU je ako nesvojpravne.A k tomu ešte americká posluhovacka prezidentka a PS vo vláde.No ďakujem pekne za takú buducnost
@katarinka289 a zazila si ,ked sme boli nespojpravni ked nam diktovala Moskva? Ja radsej budem v demokratickej casti Europy ako byt vazal Ruskej federacie
@viestta demokratická časť Europy neexistuje . Všetko je určitým spôsobom prepojené a tam kde sa hrá o profit záujem silnejších hráčov ( napr. Nemecko ) sa demokracia stráca. Tieto voľby boli demokratické , nikto ich nenapadol tak výsledok volieb je potrebné jednoducho rešpektovať aj s prípadnými dôsledkami ktoré možno alebo nie nastanú . Nesvojprávnsti sa nás snaží zbaviť aj EÚ teraz pokusmi o spoločný migračný systém spoločný súdny systém , nariadeniami ktoré krajina musí implementovať aj keď má voči ním výhrady - jednoducho sa snaží o centralizáciu moci a rozhodovania.
Takže ideme z jedného područia do druhého .

@nikasmile presne tak. Pele trošku bude robiť ramená a hrdinu,ale moc je sladká...takže sa dohodnú.
A Danko je rád,že sa tam dostal.
Inak pre mňa je tiež prekvapenie,kto ho volil.
Ale takúto vládu asi nechcel nikto rozumný.
Lenže ľudia "otupjejaju"