Aké majú vaše deti mánie?
Maju aj vase ratolesti nejake manie moj mladsi syn je "pirat"musime mu kupovat vsetko piratske starsi syn zas "hasic"vsade a vsetko co suvisi s hasicmi musime mat doma ake manie maju vasi drobci ked su do niecoho zanieteni aj ich v tom podporujete?za postrehy dakujem
@halashica tricka si nepamatam, ale servitky mam este dnes odlozene u babky v krabici 😀 😀 😀
@gabika7706 ja som definitivne ceckar 😉
@gabika7706 pozri aspoň toto - znelka Šmoulov 🙂
https://www.youtube.com/watch?v=YFCFUnPQaWk@halashica piskacie tricka 😎 mama mi obliekla v Miskolci tricko, na to tricko dalsie tricko a isli sme ... To boli casy 😕
@halashica to poznam (tych smoulov myslim) 😉
@gabika7706 presne aj my sme tak nakupovali, mamina mi kúpila guličkové žuvačky, naobliekala ma do tričiek a musela som byť ticho pred colníkmi 🙂)))
nie je toto tema o maniach deti? 😀
@sisaka Ty si mala v detstve nejaku maniu? Ovplyvnenu reklamou, prip. masou, pouzijem Tvoje slova - stadom?
ked som tuto temu zakladala nechcela som tym vyvolavat nejake skriepky ale vidim ze staci jedna provokaterka ako sisaka a uz sa to zvrhava tie ktore nechapete a mienite sa skriepit tak radsej nepiste nic proste je to jednoduche ja som len chcela vediet ci aj vy mate doma taketo manie alebo nejake ine poznam chlapca ktory ma3roky a ovlada 50latinakov dinosaurov s nicim sa nehra len s dinosaurami moje deti napr.telku skoro vobec nepozeraju proste sa im nieco zapacilo ked to videli u inych deti a tym to hasne nepotrebujem odsudzovat ze rodicia maju NEJAKY NEVKUS jediny nevkus je ten kto to tu napisal 😝 😝 😝 😝 bubelko mas pravdu suhlasim s tebou
Moaj dcérka bola asi od roka maniak na dinosaurov, osolaňcuc bolo medzi jej prvými slovami... 😀 Keď som j uzobral do hračkárstva, nech si neičo vyberie, vybrala si tašku plnú dinosaurov 😀 teraz ju to už prešlo, ale s dinosaurusmi sa niekedy hrá aj dnes, má ich schované v taške Hannah Montana 😀 😀
Páči sa jej mačka, rozumej Hello Kitty, aj jedno tričko má, kúpila jej ho švagriná v UK, vie, kto je HM 😀
Ja osobne nevidím nič zlé na tom, keď si dieťa vyberie tričku s obľúbenou postavičkou.. Môj syn si napríklad vyberá botasky sám.. Mne sa nepáčia, ale nebudem ho prehovárať... Keď sa mu páčia.. Mne by sa tiež nepáčilo, keby mi niekto prikazoval ,čo si mám obliecť a pokiaľ nie je obrázok vulgárny, alebo rasovo a náb. diskriminujúci, tak to neriešim... 😉
Moje deti nosia kvalitné veci, vďaka švagrinej, ktorá žije v UK a vždy im tam nakúpi....
tak u nas leteli morske panny....a ked bola mensia tak vsetko ruzove 😀
SIsaka pootvor si okno, zhlboka dychaj a trosku vyventiluj svoje komplexi, lebo tolko negacii v jednom suveti som uz davno necitala, mozno zajdi k odobornikovi ulavi sa ti skor nez tu nadavat na Walt Disney-ho ze pusta do obehu cars, spidermana a nedajboze piratov z karibiku 😀 😀 😀
My ficime na mcquenovi a buzzovi z toy story a nie je to moj vymysel, maly miluje obe rozpravky ( predstavte si, ze ich aj pozeral v TV tak cakam, kedy mi ich pride zobrat socialka za to )
Neuznavam to,aby dieta chodilo oblecene po vonku ako pavuk alebo auto ( ked zrovna nejde na karneval) ale sem tam s nejakym tym motivom mat gatky alebo tricko zo mna myslim nevkusnu urcite nerobi 😉
Zelam pekny den 😵
ahojte, pridavam sa do klubu maniakov, Matko je maniak do vlakov a to nielen do Tomasa, ale do vsetkych, malych, velkych, starych, novych-je to velky vlackar. Moja snaha o zmenu dopadla tak, ze mame dve krabice aut, s ktorymi sa hraju len kamarati. Obcas si nejake auto vyberie, ale vzdy sa skonci hrat s vlakmi. Pre neho je zazitok, ked sa vyberieme na vylet vlakom, tak chodime na vlakove zrazy, chodime na horske zeleznice a podporujeme jeho zaujem. Nevidim na tom nic zle. Tricka ma kvalitne, samozrejme s vlacikmi ale aj dinosaurami, Mickey Mousom a pod. A co si o tom mysli anonymna sisaka ma vobec netrapi.By ma zaujimal sortiment hraciek jej deti 😉 .
Nasa suseda frci na Mickeyho Klubiku, dlasi susedia na Mc Queenovi a Barbie, moj synovec na partizanoch.
Ja si pamatam, ked frcal Sandokan na trickach, zbierali sme c-cka, obaly zo zuvaciek, moncicakov. Ja ako dieta cca 5-7 rocne som sa hravala stale na princeznu, z izby som si robila zamok, kedze som nemala dlhe vlasy, tak som si na hlavu davala pancuchy, ktore som si ozdobovala gumickami, mala som to ako copky, rada som sa hravala s rovnako starym susedom na Sipkovu Ruzenku, pretoze sa mi pacilo ako ma musel bozkavat 😀 A nemyslim si, ze som zle vychovana. To bozkavanie mi zostalo 😀
A rozpravka o Burakovi nema chybu Kurna-Kurna-Kurna 😀 , az na to ze nasho Matka nezaujima.
@luuuu dakujem za radu a aky komplex to mam? Nevedela som, ze niekto moze mat komplex z toho, ze svoje deti oblieka do kvalitneho a estetickeho oblecenia s veku primeranymi motivami, alebo z toho, ze nepodlieha reklamam, alebo zeby komplex z toho, ze v detoch podporuje cit pre vkus a snad uz vobec nie z toho,z e detom dovoli pozerat len veku primerane filmy? 😕 Zvlastne, taketo veci vo mne nevyvolavaju komplexy
@trixi ak si myslis, ze by si u mna nasla nejake akcne figurky, zbrane tak musim sklamat, nemame ani len vodnu pistol, ak ta zaujima, co konkretne maju deti doma mozem ti poslat IP
ahojte. tak aj u nás fičí barbie a hannah montana. dcérka má 5 rokov a hoci hannah montana vôbec nie je film pre jej vekovú kategóriu, rada si ho pozrie. samozrejme jej kupujem aj tričká, a rôzne veci s hm a nevidím v tom nič zlé. vlani pozerala rozprávku ben10, ale to len tajne u svokrovcoch. keď som sa to potom dozvedela, tak som jej to zatrhla. mm zakódoval cartoon network, aby jej ho svokor nepúšťal 😀 teraz miluje aj toy story a monster a.s. (správne som to napísala?) no a pozrie si aj car´s ale oblečenie s ním nechce 😀 😀 😀
@sisaka ani u nas nie je vodna pistol, a vobec mi je uplne jedno s cim sa hraju tvoje deti a co nosia oblecene. 😵
Dnes som zistila ze sused (37r.)frci na Porsche, ma snad aj slipy so znakom Porsche. 😉 Tie som vsak nevidela, zatial ukazal len tricko a bundu, mobil, auto, okuliare 😀 😀 😀 a teda su znackove a kvalitne. Mnohym sa o takom moze len snivat 😉 😀 😀 😀
@trixi citujem ta: By ma zaujimal sortiment hraciek jej deti (napisane rano). a vobec mi je uplne jedno s cim sa hraju tvoje deti.(napisane vecer) Tak ta to zaujima alebo je ti to jedno? Trosku schizofrenicke, nie? Kedze sledujes este aj to, co ma na sebe a zo sebou sused nemusis sa namahat s odpovedou, uz si mi odpovedala
U mojho patrocneho idu smetiari odvtedy ako mal jedenapol roka. Fascinoval ho najprv len ten mechanizmus ako sa kontajner naklada, teraz s vekom to uz postupuje, chodime do recyklacneho centra, chce vediet co sa vyraba z toho co doma recyklujeme, preco maju kontajnery kazdy inu farbu, ake vselijake druhy smetiarskych aut sa vyrabaju.
Vsetko, Smetiarov co chodia do nasej ulice pozna vsetkych po mene 🙂. Vie presne o kolkej chodi recyklacny, kedy normalne smeti a kedy zelene. U nas doma nedajboze aby ste nieco vyhodili co sa ma recyklovat, da vam taku lekciu, ze si pri kazdom papieriku nanho spomeniete.
Niekedy je to dost fanaticke, ale v podstate je uzitocny, tak to neriesim. A mozho raz bude mat recyklacnu firmu ;) to je dnes vyborny biznis. Jednoznacne mame doma asi najvacsiu zbierku smetiarskych aut v meste/
@sisaka Nedá mi nezareagovať na tvoje komentáre 😲 To, že svojmu dieťaťu nekupuješ tričká s ,, reklamnými oblbovákmi´´ ešte neznamená, že máš vkus. Aj istá košická celebritka nosí drahé, kvalitné a značkové handry a nevyzerá v nich najlepšie. Myslím, že každá maminka sa snaží nájsť kompromis medzi kvalitou oblečenia, tým čo sa páči a pristane dieťatku 🙄
mne je jedno ci vkus alebo nevkus...ked ma z toho syn radost a "pomoze" mu to rano sa s radostou obliect do skolky, preco nie...on si vybera zo skrine veci sam, ma pancuchy s Materom, ponozky a siltovku s McQueenom, obycajne si vyberie jednu z tychto veci (odhlianuc od toho, ci sa farebne zladi) a s dobrym pocitom si cupita do skolky...ja neriesim ci sa niekomu paci, ci nas posudzuju ako nevkusnych, mne ide o jeho dobry pocit...a uplne dieta odizolovat od propagandy, ktora teraz na deti utoci je nemozne, ale skusime to udrzat v rozumnej miere, ved s tym budu zit cely zivot..
apropo Hello Kitty, zamerne som s tymto motivom nic dcerke nekupila, lebo sa mi to osobne dost nepaci, ale dostali sme toho uz hooodne, ale to zas beriem tak, dostali sme, tak vynosime...
ja si tiez myslim,ze ked ma dieta oblubenu postavicku, tak preco by ju nemohlo mat na tricku.....ked sa jej paci na tricku barbina, tak ju nebudem presviedcat, ze napr. taka vcielka maja je pre nu vhodnejsia.....prisiel vek a sama z toho vyrastla
Ahojte, táto téma je super...naša Vikinka ako dvojročná mala obľúbený seriál- Lazy town-ale len prvých 5 minút 😀 , teda hlavne tú znelku a pravdaže zbožňovala "Stefanie s ružovými vlasmi" - ešte dnes sa musím chichotať, keď si spomeniem ako som s ňou (tehotná cca v 7 mesiaci) tancovala- ona bola Stefanie a ja Sportakus 😀 ...vždy, keď prišiel čas na "Sportakusa a Stefanie", obliekla si ružové šaty, ružové ponožky a na hlavu som jej šupla ružovú parochňu z novej antistatickej prachovky - skrátka paráda...dievčatá, len tu prosím neriešte, že ako dvojročná pozerala tv 😉 ...
Števko, ten je zasa na autá 😀 ...vyzerá to u nás tak, že aj na prechádzke vykrikuje s natiahnutým prstom-autóó, viete si predstaviť, že je to netretržite, hlavne, keď ideme cez frekventovaný prechod pre chodcov 😉...a jasné, že som mu kúpila aj nejaké tričká, čiapky atď. s jeho obľúbeným motívom...červeným autíčkom "Mc. Queenom" a spol. 🙂 ...takéto mánie detí, o ktorých vieme, sú super 😉
tak mi mame teraz maniu bob bilder ale nikde nevieme zohnat take oblecko vsetko male na mojho 4rocneho co som videla ma iba ponozky zatial mu musia stacit 😀
mamicky poradte, my mame maniu na Traktora Toma, ale nic nemozem dostupne najst, nemate dake typy?
najstarsi syn mal maniu dinosaurov, ja som zbierala znamky, servitky, najmladsia dcerka ta ma maniu v krtkovi a v medvedikoch ziadna babika ale macko v kociku, v postielke, na videu macko pu
@katecameron pridte sa k nam pohrat - mame s Bobom snad vsetko 😀 (este aj monterky 😀 ). Ficime na tom uz dobrych 9 mesiacov. V Tescu, CA maju aj slipy (ine nenosime 😀 ), ponozky. Ale ja som milion veci nakupila cez MMB (novych). Na Vianoce maly skoro zosalel, ked dostal plysoveho Boba, tak 25cm vysokeho. potom plakal, ze chce aj Tinu (Wendy), tu som zohnala az z Anglicka 😅 😀 Takze my toto. Teraz sa u nas ubytovava aj Kutil Manny s naradim. Samozrejme milujeme Krtka (plysoveho si nosi do skolky), Postar Pata, tigra z Macka Pu, ale Bob je Bosss 😀
Ja malemu kupim, akurat to kontrolujem, lebo nemam rada na trickach a ciapkach a bundach take tie velkeeeee "gumene" aplikacie, akoze Spiderman cez celu hrud a podobne 😉 BTW. spiderman - aj u nas sa objavuje, ale to sa mu paci akurat tak to, ze vystreluje siete 😀 Film samozrejme nevidel, chodieva cez vikend aj kreslena verzia, ale po jednom zhliadnuti som to zatrhla (same bitky, prisery, no fuj).
@janca704 no keby ste byvali v ZV tak by sme prisli len neviem s akym revom by sme sli domov 😀
@luciferova no tak traktora toma máme mániu aj my, ja už tú rozprávku poznám naspamať a malý taky tak 😉 ja som teda nič nezháňala a ani som nikde nič nevidela, ale my máme tú výhodu, že náš starký má Zetor 25 takže mi máme traktora doma 😀

u nas je cislo jedna Minnie a Mickey Mouse.Ma rada aj Elma no na ,,Maka Mau,, teraz uz ,,Miky Mauka,, a Mimi neda dopsutit