icon

Aké máte plány na dnešný deň?

3. jan 2026

Čo teraz robite?Užívate si ničnerobenie zlenivela som cez sviatky úplne som rozhodena z režimu.Privitam tipy čo dnes robiť?

Strana
z2
moonlight1210
3. jan 2026

Vybrala som sa dnes za kamoskou na navstevu. Po dialnici.

Okolo 16:30, ked uz sa stmievalo, nejaky pablb sa odstavil na zjazde z dialnice (keby aspon na zaciatku zjazdu, ale postavil sa doprostred uplne presne v mieste, kde sa uz schadza dole) a siel sa vycurat ku krajnici.

Ja som za nim zastavila, ten za mnou uz skoro nie.

A ten pablb si pokojne docikal, nastupil a spokojne sa vratil spat na dialnicu a odjachal do tmy.

Netusim, kto ma takyto rozum. Fakt nie.

Takze za kamoskou som dosla, ale takmer nie.

anonym_58127e
3. jan 2026

@anonym_autor sparam sa v nose.

anonym_271561
3. jan 2026
@anonym_6e6cbe

@anonym_autor od včera som taká chorá, že ledva žijem. Ale navarila som, upratala, prezliekla periny, vymenila záclony vianočné za klasické, idem zložiť stromček, lebo opadáva už. A urobím si čaj, dám si Paralen a keď nezaspím, tak pozriem niečo v telke.

@anonym_6e6cbe garantujem ti, že keby si ledva žila, sú ti u riti nejaké záclony. Každopádne skoré uzdravenie

mirage
3. jan 2026
@moonlight1210

Okolo 16:30, ked uz sa stmievalo, nejaky pablb sa odstavil na zjazde z dialnice (keby aspon na zaciatku zjazdu, ale postavil sa doprostred uplne presne v mieste, kde sa uz schadza dole) a siel sa vycurat ku krajnici.

A ten pablb si pokojne docikal, nastupil a spokojne sa vratil spat na dialnicu a odjachal do tmy.

@moonlight1210 inak mimo temu, toto muzske curanie je nechutne, zastavia auto, gate dole a curaju. grc.

anonym_6e6cbe
3. jan 2026
@anonym_271561

@anonym_6e6cbe garantujem ti, že keby si ledva žila, sú ti u riti nejaké záclony. Každopádne skoré uzdravenie

@anonym_271561 ďakujem. Nemám rada keď sa mi kopí práca popri malých deťoch.

ria_sprout
3. jan 2026

Ja som bola dnes v práci.

ichbinich
3. jan 2026
@moonlight1210

anonym_1511c6
3. jan 2026
@anonym_6e6cbe

@anonym_271561 ďakujem. Nemám rada keď sa mi kopí práca popri malých deťoch.

@anonym_6e6cbe muž nemá ruky?

anonym_1511c6
3. jan 2026
@moonlight1210

@moonlight1210 bože, ešte že to dobre dopadlo

euka210
3. jan 2026

@anonym_autor ja som dnes prala a upratovala, co som nestihla pred Vianocami 😁

anonym_70d1a5
4. jan 2026

@anonym_autor som hotova
Pribrala som, obzieram sa, nic sa mi nechce, je to otras
Buduci rok si taku dlhu dovolenku brat nebudem 😂 v praci pocas sviatkov si tam valali sunky a nic nerobili

Strana
z2