Aké máte skúsenosti s vešticami?

mamamonika
30. okt 2013

Caute baby bola som dnes u vestici a dost veci, co mi povedala nesedelo, kedze som tento rok po dvoch Ma pytala som sa jej aj na to, ci budem mat este dieta.Povedala,ze ano / o tych dvoch MA ani netusila/, ale ze mame sa snazit az od druhej polovice dalsieho roka, lebo ze to nemusi dopadnut dobre. Ja mam uz dost rokov a nechcem cakat tristvrte roka, kedze od dalsieho mesiaca sa uz mozeme po pol roku po MA zacat snazit. Mali ste niektora podobnu skusenost?

anndy1
30. okt 2013

ahoj co je MA?sory ale tato skratka mi nic nehovori

anetkaadamko
30. okt 2013

potratila

aga2011
30. okt 2013

Ahoj, dávaj si pozor, lebo je veľa podvodníkov v tomto smere. Ja by som za vešticou nešla, nechcem vedieť čo sa stane, ani sa tým riadiť. Je mi ľuto, že si mala potraty ☹ viem,že tuzba po detoch je silná, ale podla mna je lepsie pátrat po príčine a obracat sa na lekarov....niekedy stači málo a pricina sa odstráni. len aby ta vestica nezávadzala a neovplyvnovala ti psychiku, ja by som asi nečakala s otehotnenim, ale to je uz na tebe čomu veríš.

cawes
30. okt 2013

Nic v zlom ale krby ti vestica povedala ze nebudes mat dieta tak sa uz nebudes snazit? Ach nechapem. Nehovorimze ist k vestici je nieco zle viem ze su velmi dobre a boh vie ci vedia ci nevedia nieco povedat. Ak by som raz k neakej isla tak si najprv zistim cije dobra a v prvom radeby som riadila sebou a tym co chcem ja a nie co mi niekto povie.

asfodelka
30. okt 2013

@mamamonika necely rok pred tym ako som spoznala mojho muza som bola u vestkyne s kamoskami pre zabavu. povedala ze v mojom zivote nevidi ziadneho muza a cuduj sa svete uz ich mam dvoch :D velkeho aj maleho. a vlastne nic co nam natarala nebola pravda. drzim palce aby sa aj ta Tvoja mylila a babatko prislo co najskor. akurat minule sme pozerali jeden film kde bola jedna akoze vestkyna a pacila sa mi myslienka ktoru tam nahodili... a to taka, ze nasa buducnost sa meni uz v tej chvili ked o nej hovorime.

denae
31. okt 2013

dobrý "veštec" je hlavne dobrý psychológ a ty ani nevieš ako a vytiahne z teba všetko to, čo chceš od neho počuť...a aj ohľadne tvojho života a pod., potom ti to podá vlastnými slovami, poprípade pridá ešte voľačo na oživenie a ty len nevychádzaš z údivu na akého dobrého veštca-veštkyňu si natrafila. Ja sa len čudujem, že ľudia sú ochotní za to, čo vedia aj sami, platiť nehorázne peniaze. Ty sa hlavne v prvom rade poraď s lekárom a keď sa na to už cítiš teraz, tak začni teraz...ale musíš úplne odstrániť všetky myšlienky, že by to mohlo nevýjsť.