@alexas56 ako pozerám, tak pozerám, k menu si sa autorke nevyjadrila. Nezmysly sú to, že riešite, že autorkin pes bude z množiarne, pritom o tom viete psie 💩ko 🙂 neviem prečo by som sa mala ísť pozrieť do útulku, tam sa mám ísť inšpirovať aké meno poradiť autorke? Ešte raz, autorka o voze a vy o koze, úplne mimo.
Hugo alebo Enzo ❤️
Mne by sa k nemu hodilo Bady.Alebo Marley
Simba
Charlie, Cooper, Bailey, Teddy, Max
Mao, Argo,Cezar,Dan,Nero, Rex,Blackie,Gucci,Jackie,Ziggy, Edo
Mne sa páči už naozaj veľmi dlho meno Guru a Amaru 🤗
@mamusa123456789 tvoj názor čo sa týka množiarní plne podporujem, ale čo sa týka výberu mena nie. My máme psíka z CHS. Dali mu meno Ixo. Vôbec sme s ním neboli stotožnení, ale sami sme mu vybrať meno nevedeli. Asi 2 týždne sme sa radili s rodinou a známymi, aké meno mu dať... to že meno autorka nevie vybrať neznamená, že je psík automaticky z množiarne.
A my mame Maxa, v jednom filme prezentovane ako ,,Maximus 😍 ,, je toho veľa ale meno šikovné, razne vieš dať povel, povieš Maxi 😍, alebo skrikneš Max! 😅 hneď vie čo treba urobiť 😊
Asay 🙂
@zara0201 ...kiezby bol zo stanice 🙏🏻 meno aj ked nie je podla papiera,da sa vzdy odvodit..ale niekedy nemusi byt podla pismena vrhu "domacke" meno
My máme Ronyho
Lenny, Bentley, Julo, Kubo, Bono
@mamusa123456789 to je hlúposť. Aj naša ma meno aké sme chceli a prvé je názov vrhu.
@tmonika praveze zvolacie meno by sa idealne nemalo pouzivat v nahnevanom tone, pri karhani, atd. Aj preto su popularne mena konciace na pismeno I. Lebo pri vysloveni I davame usta ako keby do usmevu a je obtiaznejsie (aj ked nie nemozne) vyslovit to nahnevane 🙂 To len tak cisto pre zaujimavost 😁
Ja som aj preto hladala praveze meno take co konci na I. A dvojslabicne. A nech ma nejaky hlbsi vyznam (vadia mi mena bez vyznamu) 😆
My sme mali Dustyho(Dastyho)🙂
@mamusa123456789 moja babka bola potom strašná odsúdeniahodná množiteľka, podľa teba sa musí asi škvariť v pekle, keď prijala k sebe na kosť vychudnutý sučku, ktorej sa o tri týždne narodili dve šteniatka, jedno bolo choré žilo iba kratučko, druhé som si zobrala k sebe a žilo snami 13rokov volali sme ho Gombi
@anonymanonym vobec ma nezaujimaju veci co by sa malo a nemalo a zacinajuce a konciace. Moj je maximalne vycviceny a pri pokoj om tone Maxi, Maxi poď, ostaň, sadni nema absolutne ziadny problem ale ked robi niečo zle, moja dcera zblači Max! Okamžite je v pozore. A posluchne na slovo a vie o čom je reč. Stači ton hlasu. Sme spokojne, to bol moj názor, iný nikomu neberiem, ale začinajúce písmeno podľa neviem čoho a končiace , a vyznam bez významu, no trošku pritiahnuté za vlasy.
@anonymanonym cezar , Edo, Cooper, To vážne? Ja som mala na mysli, že pes potrebuje razny povel. Jednoducho musí vedieť čo urobiť. A zle alebo ťažko vyslovované mená, no Cooper , Gucci,Bentley, Mercedes a pod. no… 😅, dobre každý nech si dá aké chce, ja autorke iba toľko som chcela, že by meno malo byť dobre vysloviteľne, použiteľné aj pre ňu.
Corny (Korny)
@mamusa123456789 nemusí používať to ktoré má od chovateľa, bežne sa to tak robí 🙂
Benny alebo Baddy
@mipu aký je prosím ta slovenský cuvac? Chceme aj psa na stráženie. Som citala,ze bernský,je skôr tak prítulný a flegmos😀 mali sme ,,rexa,, keď som bola malá ako Melania, čiže 11r som mala. No dosť toto plemeno uvažujeme alebo bernský.
Chcela som kedysi aj z utulku. Ale bol u nás švagor a jeho priateľka chcela psa. A,že keď jej povedali,ze len v dome musí byť pes,tak z toho popustila(pritom toho psa v utulku mali tiež len vonku) veľkého psa k deťom nechceme. Chcem od šteniatka.

Ozzy, Bruno