icon

Aké meno pre šteniatko?

15. aug 2023

Ahojte.😊Potrebujem poradiť. Aké meno by sa vám hodilo pre psíka tejto rasy? Je to on. Ďakujem.😊

Aké meno pre šteniatko?
bamblbi
19. aug 2023

Ozzy, Bruno

lilope
19. aug 2023

@alexas56 ako pozerám, tak pozerám, k menu si sa autorke nevyjadrila. Nezmysly sú to, že riešite, že autorkin pes bude z množiarne, pritom o tom viete psie 💩ko 🙂 neviem prečo by som sa mala ísť pozrieť do útulku, tam sa mám ísť inšpirovať aké meno poradiť autorke? Ešte raz, autorka o voze a vy o koze, úplne mimo.

ivanka33
19. aug 2023

@nelca84 aj náš je Beny

monita357
19. aug 2023

Hugo alebo Enzo ❤️

alexalex1982
19. aug 2023

Mne by sa k nemu hodilo Bady.Alebo Marley

pleval
19. aug 2023

Simba

nelca84
19. aug 2023

@ivanka33 kraaasny ❤️

brendaa
19. aug 2023

Charlie, Cooper, Bailey, Teddy, Max

denisahudecova
19. aug 2023

Mao, Argo,Cezar,Dan,Nero, Rex,Blackie,Gucci,Jackie,Ziggy, Edo

iza98ll
19. aug 2023

Mne sa páči už naozaj veľmi dlho meno Guru a Amaru 🤗

jana0215
19. aug 2023

@mamusa123456789 tvoj názor čo sa týka množiarní plne podporujem, ale čo sa týka výberu mena nie. My máme psíka z CHS. Dali mu meno Ixo. Vôbec sme s ním neboli stotožnení, ale sami sme mu vybrať meno nevedeli. Asi 2 týždne sme sa radili s rodinou a známymi, aké meno mu dať... to že meno autorka nevie vybrať neznamená, že je psík automaticky z množiarne.

jana0215
19. aug 2023

Autorka, nám sa najviac páčili mená zo severskej mytológie. Dali sme Odin. 😊

tmonika
19. aug 2023

A my mame Maxa, v jednom filme prezentovane ako ,,Maximus 😍 ,, je toho veľa ale meno šikovné, razne vieš dať povel, povieš Maxi 😍, alebo skrikneš Max! 😅 hneď vie čo treba urobiť 😊

tmonika
19. aug 2023

@monita357 veľmi pekné, je potrebné pre mňa dať povel a meno musí byť povedané raznym tonom ale musi aj vyznieť, mapr. take Lili no.. alebo Gucci 🤣 asi by som to nedala ak sa naneho hnevám , alebo zakažem alebo prikážem. Hugo 🥰😍 nádhera

punkreas534
19. aug 2023

Asay 🙂

petrooshka
19. aug 2023

@zara0201 ...kiezby bol zo stanice 🙏🏻 meno aj ked nie je podla papiera,da sa vzdy odvodit..ale niekedy nemusi byt podla pismena vrhu "domacke" meno

bublinkaeva
19. aug 2023

My máme Ronyho

janinka112
19. aug 2023

Lenny, Bentley, Julo, Kubo, Bono

chovancova27
19. aug 2023

@mamusa123456789 to je hlúposť. Aj naša ma meno aké sme chceli a prvé je názov vrhu.

anonymanonym
19. aug 2023

@tmonika praveze zvolacie meno by sa idealne nemalo pouzivat v nahnevanom tone, pri karhani, atd. Aj preto su popularne mena konciace na pismeno I. Lebo pri vysloveni I davame usta ako keby do usmevu a je obtiaznejsie (aj ked nie nemozne) vyslovit to nahnevane 🙂 To len tak cisto pre zaujimavost 😁

Ja som aj preto hladala praveze meno take co konci na I. A dvojslabicne. A nech ma nejaky hlbsi vyznam (vadia mi mena bez vyznamu) 😆

monita357
19. aug 2023

@tmonika lili mame macicku😉 a toto je nas HUGO❤️

katka164
19. aug 2023

My sme mali Dustyho(Dastyho)🙂

peter0123
19. aug 2023

@mamusa123456789 moja babka bola potom strašná odsúdeniahodná množiteľka, podľa teba sa musí asi škvariť v pekle, keď prijala k sebe na kosť vychudnutý sučku, ktorej sa o tri týždne narodili dve šteniatka, jedno bolo choré žilo iba kratučko, druhé som si zobrala k sebe a žilo snami 13rokov volali sme ho Gombi

tmonika
19. aug 2023

@anonymanonym vobec ma nezaujimaju veci co by sa malo a nemalo a zacinajuce a konciace. Moj je maximalne vycviceny a pri pokoj om tone Maxi, Maxi poď, ostaň, sadni nema absolutne ziadny problem ale ked robi niečo zle, moja dcera zblači Max! Okamžite je v pozore. A posluchne na slovo a vie o čom je reč. Stači ton hlasu. Sme spokojne, to bol moj názor, iný nikomu neberiem, ale začinajúce písmeno podľa neviem čoho a končiace , a vyznam bez významu, no trošku pritiahnuté za vlasy.

tmonika
19. aug 2023

@anonymanonym cezar , Edo, Cooper, To vážne? Ja som mala na mysli, že pes potrebuje razny povel. Jednoducho musí vedieť čo urobiť. A zle alebo ťažko vyslovované mená, no Cooper , Gucci,Bentley, Mercedes a pod. no… 😅, dobre každý nech si dá aké chce, ja autorke iba toľko som chcela, že by meno malo byť dobre vysloviteľne, použiteľné aj pre ňu.

mipu
19. aug 2023

@mamelka bernsky salašnícky najlepší pes... k deťom neskutočný...cudzieho do dvora nepustil. Mali sme ho 13 rokov. Teraz máme slovenského cuvaca

denisakonarik
19. aug 2023

Corny (Korny)

tianna
19. aug 2023

@mamusa123456789 nemusí používať to ktoré má od chovateľa, bežne sa to tak robí 🙂

zuzans258
19. aug 2023

Benny alebo Baddy

mamelka
19. aug 2023

@mipu aký je prosím ta slovenský cuvac? Chceme aj psa na stráženie. Som citala,ze bernský,je skôr tak prítulný a flegmos😀 mali sme ,,rexa,, keď som bola malá ako Melania, čiže 11r som mala. No dosť toto plemeno uvažujeme alebo bernský.
Chcela som kedysi aj z utulku. Ale bol u nás švagor a jeho priateľka chcela psa. A,že keď jej povedali,ze len v dome musí byť pes,tak z toho popustila(pritom toho psa v utulku mali tiež len vonku) veľkého psa k deťom nechceme. Chcem od šteniatka.