@tmonika netreba byt vztahovacny a brat hned vsetko ako utok 🙂 napisala som to cisto len pre zaujimavost, ze ako je to s menami pre psa konciacimi na I, ze mame tendenciu take slova vyslovovat milsie ako ine. To nebolo poucovanie preboha, len zaujimavost ked si aj sama napisala, ze by si to asi nedala keby sa nanho hnevas atd. Ziadny utok z mojej strany 😉Jasne, ze meno nech si vyberie kazdy take ake sa mu paci, ake sa mu lahko vyslovuje atd atd. Pre mna za mna nech konci aj na dvojite w a zacina na ypsilon 🙂
Balto
Kimo, Floppy, Rusty, Beny, Bono, Goro
Pazúr
Laky, Harry, Bruno, Astor, Cezar, Barny, Moric, Kevin. bude to veľký psik a krásny, ak papierovo s rodokmeňom väčšinou im už dajú meno, ale vy si ho môžete volať po svojom, ja mám drobcov Charlieho a Tobbyho a moja teta mala ratlika a ten sa volal Hádaj, keď bol šteňa, sme sa s bratom pýtali, že ako sa volá a sme hádali a hádali a teta sa smiala až jej slzy tiekli a nám trvalo kým sme pochopili že sa volá ,, Hádaj,, tiež nápad 😂
Han 🙂
Mne sa paci meno Lester
Hunter alebo Marvel
Môj sa volá Spajko ❤️
Ja som mala fenku BSP a bola Maxi a druha pot bola Sára
Aronko🙂
Idefix 😀🐕
Atos 💕
Bady
my mame velkeho salasnickeho svajciara, s kratsou srstou vyzera ako vas , kedze bol vrh B tak na B, manzel chcel Brutus a ja Boss, tak je Boss, Bosicek, Bossatko🙂
My sme mali tiež bernskeho, bola s nami úžasných 13 rokov. Sú to total kľudni havkaci, salamisti.. aspoň naša taká bola.. volali sme ju dosť tradične, že Ťapka.. aj bola taká tapnuta 🤭
Bruno

@zara0201 keď je šteňa z CHS,tak mená dávajú oni.Nový majiteľ si môže a nemusí dať po svojom, len v papieroch bude uvedené meno z CHS.