Aké meno vybrať pre dcéru? 😊
Ahojte mamičky viem, že je to už otrepané za chvíľku sa mi narodi dcérka a ja popravde neviem sa dako rozhodnúť pre meno . Doma mám chlapčeka volá sa Adam . A z dievčenských mien sa mi páči Evka, Nikolka, Katka priezvisko je (Petrincová ) muž vybral Laura ale mne sa to meno dáko veľmi nepáči 🤔ďakujem
Ahoj, my mame Terezku, aj to by bolo pekne v spojeni s priezviskom 🙂
@lenka2710 dobry napad. Terezka je tiez pekne meno, len mojej sa nepaci. Jej sa zas fest paci Viola (co nechapem)
@arcticcode Terezka je veľmi pekne meno, mne sa páči Petra alebo Kristina,každý má iný vkus
@lenka2710 aj petra aj kristina sa mi pacia.
@alenkanelka Eva alebo Nikola.. aj Katarína neznie zle k priezvisku,ak vam.nevadi,ze to bude dlhe... Osobne by som asi dala.tu Evu
My mame Misku a Nelku🥰
Diana
@barbora1992 Ahoj. Vybrala si krásne mená. Aj ja mám doma Adama a Dianu 😉
@veronikaszabova Ninu chcel muž , ale zatrhla som
Ďakujem žienky , no boli na výber aj iné mená samozrejme, ktoré ste spomenuli , ale v našom okolí je veľmi veľa takých
Katka
Manžel Štefan aj sa narodil 26.12.,roky na druhý sviatok vianočný obskakujem hostí,od rána chystám pohostenie,aby všetko čerstvé bolo,27.12.od 5tej ráno chystám čerstvé chlebíky do práce,večer na štefana ako doobskakujem tých hostí ešte pečiem 1-2 koláče do práce...kde 27. ráno kúpiš niečo čerstvé?nikde..ja to neznáááášam...
@katika2211 Jediné na ktorých sme sa zhodli. 🙂 Plný kalendár mien ale keď sme prišli k týmto, hneď bolo jasno. Akurát, keby sme mali ďalšie deti, asi by nemali mená, lebo pri synovi sme už alternatívu keby to bolo dievčatko, nemali. 😀
@barbora1992 Ja som mala od strednej školy vysnívané meno pre syna - Adam, lenže mal sa narodiť v decembri, tak sme skúšali nájsť nejaké na ktorom by sme sa zhodli obaja, no nepodarilo sa... 😁Takže na Vianoce doobeda oslavujeme meniny. A dievčenské meno som chcela iné, ale keďže môj muž nakoniec súhlasil s Adamkom, tak ja som súhlasila s Diankou. On chcel Dianu ešte keď som bola tehotná so synom. Ale určite som spokojná s výberom 😁.
@katika2211 Ja som takto od strednej mala obe mená vysnívané a dokonca mi muž povedal že aj on chcel vždy Dianu, čiže dcérka mala vybraté meno asi za dve minúty. 😀
@veronikaszabova manžel chce Nina

@evka258 jasne, moj dedo je stefan, takze to mame podobne 😀 ka som Lukas, takze neni o com. :-P