Aké najtrápnejšie chvíle ste zažili?
Ake najtrapnejsie - usmevne chvilky ste zazili pocas zivota?
Objednala som provinciale pi.u 🤣
V reštaurácii som si namiesto kung pao objednala kung fu 😁
Keď som sa 2x živote ako prváčka na strednej stretla s priateľovou mamou, prišli sme k nim domov totálne zamrznutí. Vonku neskutočne snežilo a my sme zmeškali bus, tak sme šli pešo. Prišli sme a kým priateľ šiel do sprchy ona mi ponúkla čaj. Hanbila som sa vtedy aj slovo povedať. Sedeli sme oproti sebe a ona na mňa divne pozerala ale nebrala som to vážne. Až kým mi neponúkla vreckovku, pozrela som sa nižšie a dlhánsky, tekutý soplík mi stekal rovno do čaju.. a ani neviem ako dlho, vôbec som to necítila. 😀
Taktiež keď som sa vymkla, zavolala som kľúčiara a on mi povedal, že za 15min je dole. Zrazu rovno predomnou zastalo auto, pán sa usmial, tak som sa pozdravila a čakám s otvorenými vchodovými dverami, aby sme šli hore. Išiel si po niečo dozadu do auta, tak sa pýtam či si potrebuje niečo zobrať lebo neviem ako to funguje.. bola som v strese už z toho, že som sa vymkla. A on odpovedal "áno, nákup" zavrel dvere a išiel do chodby. 😂 Bol to sused. Ja som rýchlo začala prstom otvárať schránku, aby som to nejak zakryla.. a to som nemala kľúče. 😀 Dlho som sa hanbila. 😂
Sli sme s manzelom do billy na mensi nakup, zastavila som sa pri maslach, vybrala jedno a dala som mu to automaticky do kosika, ktory niesol v ruke... potom kukam, ze tam ma Activiu (take tie tekute napoje 4pack) na, co som mu hned povedala, ze to, co za blbost zobral, ze vsak minule som to chcela ja a povedal, ze to je predrazene... kuknem hore a tam typek na mna pozera, ze co od neho chcem :D kuknem do prava a tam sa uz manzel smeje ... nooo zmohla som sa len na prepacte a ponahlala sa prec :D
Asi keď som prišla domov a zistila som že som polovicu mesta presla s obrovskou krvavou skvrnou na nohaviciach.
Ja som išla na infocestu lietadlom, už predtým ráno mi bolo zle, zvracala som, zvažovala som, či vôbec cestovať, ale potom mi to prešlo...tak som to riskla.. V lietadle mi prislo znova zle, nestihla som ani dobehnúť na wc, pozvracala som sa pred dverami 🙈 Na palube bolo kopec kolegov, zopár celebrít zo Slovenska a Čiech....Na spiatočnej ceste sme už mali všetci prichystané vrecúška pre istotu 🙂
Tak vela vseliakych.... Ale posledna teapna dituacia s klucmi. Kamarat nasiel kluce, co moj syn stratil, doniesol mi ich do robity. Vsetko ok, o par dni v predajni chlapik aj s manzelkou, chrbtom otoceni boli, fakt som myslela, ze su to oni. Tak veselo pridem a od chrbta ze "Caute kluconalezci". No ked sa otocili, bolo mi jasne, ze to nie su oni. To sa uz za dalsim regalom rehotala kolegyna, ze co to bolo?? Ja som len prepacte povedala a cela cervena isla prec....
A par rokov dozadu som rano nastupila do cudzieho auta 🙈🙈
V prvom ročníku na strednej, na začiatku školského roka, keď som to tam ešte poriadne nepoznala, ma učiteľka poslala po triednu knihu do zborovne a keď som sa vracala, nevedela som trafiť späť do učebne, kde sme mali hodinu. Na chodbe stres, panika, riskla som nesprávne dvere a vtrhla do triedy starším žiakom... a musela asi pred 30 ľuďmi vysvetľovať ich učiteľovi, že som si pomýlila triedu :D :D
Moja obľúbená trápna situácia skončila vlastne najlepšie ako sa dalo😍😂 objednala som si balik a do prace mi to priniesol kurier. Videla som ho prvykrat. Mimochodom bol veľmi pekny a mladý. Trošku sme si aj pokecali, bolo cítiť že je medzi nami nejaká iskra. Keď som prišla dnu s balíkom, na balíku bolo napísané pre Nikolu ❤️ teraz už nechapem ale úplne som si s kolegom nahovarala že to tam napísal ten kurier(čo samozrejme nemal kedy keď ma prvykrat videl ale to som si neuvedomovala😂), no a toľko sme to riešili az som sa rozhodla mu napísať SMS že mu prajem pekny deň… on mi odpísal že kto som a vôbec teda nechápal prečo mu píšem😂😂😂, odvtedy keď mal pre mňa balik zasadne som mu vravela že tam niesom a poslem kolegu😂😂😂 neskôr si ma našiel na instagrame ale ja som nevedela že je to on… po takej dlhšej dobe sme si napísali vysvetlil že je to on ja som mu povedala o tejto trápnosti tak sme sa na tom zasmiali😂😂😂 hlavne je ale že toto bolo asi tak pred 2 rokmi a teraz máme doma 3 mesačného syna a lubime sa moc❤️ a teraz mi znova prechádza mráz po tele keď to píšem🙈🙏🙏🙏
@nikinikiniki8 to je krásne, ako z filmu ❤️❤️❤️
Dosrala som sa na navsteve, sediac na zachode sice, ale s excelentnou zvukovou kulisou na maximum. Vsetko bolo pocut. Najtazsie bolo odtial vyjst a tvarit sa, ze sa nic nestalo. Za to by som si zasluzila prijatie na vsmu. 😅🤣 #dajviac
Davala som si tetovanie henou nad zadok a ked nesmierne symparicky tater dokoncil pracu, hovori: mozes si to dat dole. Ja som chytila tricko a zacala si ho davat dole...on mal na mysli, ze si ho mozem spustit dole, lebo je to uz suche🙂))
Aj teraz pred minútou vyhrnula som si v aute sukňu že manželovi ukážem epilovanu pokožku, práve šiel okolo chalanisko potešený sa usmial..ja zažívam trapasy každý druhý deň, som spontánna názor ľudí má nezaujíma a tým pádom sa často strápnim
Ja som v nobl restauracii isla na wc. Nahodena vo vysokych podpatkoch ma chytil krc do lytka a zvalila som sa na stol dvom zalubencom so slovami “sorry” 🤦🏽♀️🤣. Doteraz sa na tom rehoceme s muzom.
Muz raz v Ikey v restauracii platil a ja som si zatial isla sadnut so svojou tackou. On zaplatil a vybral sa druhym smerom, tak som pozerala, ze kam ide. On si kludne sadol k jednej starsej pani a zacal jest. Zrazu pozera a taky prekvapeny zacal vysvetlovat co sa stalo. Pani sa rehotala, jej muz co prave dosiel tiez a ja som az revala od smiechu. Este aj pri vedlajsich stoloch mali sou. Takze sme pobavili celu restiku🤣
My mame najviac restauracnych trapasov.
Keď bola korona a nosili sa ruska, mali sme firemné, zvonku čierne s logom, zvnútra biele.kedze sedím v kancelárii sama, davala som si ho len keď niekto vošiel. Raz tak vošiel šéf,hneď dom si nahodila ruško na ksicht, pýtal sa, ci nejdem s ním na obed. Ja reku že nie,už som bola, aj sa mi zdalo,že tak sa uskrna jak blbec popod nos. Tak odišiel,dam dole ruško a vtedy som zistila,že som ho mala na ksichte von opačnou stranou,čiže bielou a hlavne celé zaspinené od make-upu😂😂😂
V Kauflande som si od predavačky pri masovom pulte pýtala 2 krát dva deci šunky 😅
Mne sa raz stalo, že na dedine si obcas susedia ked isli na aute zastavili ze kam idete zvezieme vas... a raz zastavilo pri mne auto tak ja automaticky do neho sadla, zavrela dvere kukam tváre mi nic nevraveli a naraz sa ujo ozval...slečna my sme sa chceli iba opýtať ci ideme správne týmto smerom ku kulturnemu domu😃
@fiirsttiime haha, tieto dedinské sú super 😀 my sme bývali asi rok v našej dedine, je to celkom malá dedina a veľa ľudí je tu príbuzných. t.j. veľa výzorovo podobných tipov. A raz sme boli na nejakom jarmoku či čo a išiel okolo traktor, ťahal za sebou voz s naloženými balíkmi slamy a nejaký sa mi zdal chlapík na voze povedomý, ale nevedela som si spomenúť na meno, tak mu (netuším prečo som mala tú potrebu) hovorím, Vy ste inštalatér z tej a tej ulice, však? A on na mňa: Nie, my len zvážame slamu 😀 😀 😀 No trapas, moje deti sa na tom dodnes chlámu a to už sú roky.
@cyberk s košíkom mám milión žážitkov, ale najlepší bol keď sme išli s bratom na nákup.Každý si zobral svoj košík lebo sme mali veľký nákup,ja som si do svojho položila dáždnik..zobrala som taký ten menší a po chvíli hádzania pozerám že mám velký košík a v ňom aj nejaké veci čo som ja nekupovala ale už aj plno mojich...prišla som za bratom a hovorím mu to tak sme mali obidvaja zachvat smiechu a že šak vylož čo nechceš a kupuj ďalej .no ale ja som tam mala aj ten dáždnik a v tom mi brat hovorí že videl pri mäse nejakú tetu pri košíku s dáždnikom a nechapavo okolo neho behala a rozhadzovaka rukami...Hanba,nehanba išla som za ňou teta rozčúlená ale keď som za jej ospravedlnila už sa len smiala..ale pán čo bol s ňou ma skoro prepichol pohľadom a ešte sme sa pri nakupovaní stretli asi 3 krát a vždy keď na mňa škaredo pozrel najradšej by som sa zahrabala pod zem 🤣🤣🤣🤣
Ja som raz šla na pohovor do BA. Brat, že ide so mnou. Pristála elektrická, nemali sme kúpené lístky.. Nestihli sme si kúpiť, lebo sme nad tým maturovali, lustili akou elektrickou pôjdeme. Rýchlo sme nastúpili do električky, ja som ho ešte upozornila, že to nemôžme nemáme lístky. On držal v ruke 20sk. Ľudia nás nás pozerali. Taký pán stál pri tom strojčeku čo sa označovali lístky.. Môj brácho s to 20sk v ruke pozerá na neho a hovorí mu : Mám to tam strčiť? 😆😂A ten chlapík neveriacky pozeral na môjho brata. Myslela som, že sa tam postim od smiechu.. Trapas riadny..

Raz som meškala na gympli do školy, už bežalo vyučko, prišla som asi 8.05. V šatni som stretla spolužiaka, ktorý tiež meškal, tak sme išli do triedy spolu. Vošli sme do triedy a spolužiak zahlásil: Dobrý deň, prepáčte, my sme zaspali. 😀
V triede rehoooot, ja červená, teraz mi to príde celkom humorná historka, ale vtedy mi to prišlo maximálne trápne, v tých 15-16r.