Akej konšpiračnej teórii veríte?
Je na svete mnoho konšpiračných teórií. Je nejaká, ktorej veríte?
Ja mám pre ne slabosť. 😅 Že je mesiac dutý a vnútri civilizácia ktorá stvorila zem 🤭 Na dvojníkov, Hitler a spol. prežili, že žijeme v metrixe, na UFO a USO, Bermudský trojuholník, že slobodné voľby neexistujú, že víťaz je vopred určený, že USA si dvojičky zhodila sama, že je ovplyvňované počasie atď atď 😂 Ale na plochú zem a chemtrails nie 😂
Ziadnej, som pricetna
Ale som naklonena verit, ze covid je z labaku. To vsak nie je konspiracna teoria
@malinda141920 tak ľuďom ktorí sa CÍTIA zdraví nemajú nejaké väčšie ťažkosti alebo opakujúce sa ochorenia.
Ziadnej
@vyrovnanaosoba kazdy statnik ma dvojnikov, je to bezna prax...
@erikavesela nebudem radsej domyslat kto lezi v BB na ARE...
@viestta myslim, ze ficiak nepatri k tym, co by mali mat dvojnika...asi som mala moj komentar inak naformulovat...ja som raz videla o tom aj dokument...a naozaj tych dvojnikov ukazovali a experti vysvetlovali, co si treba vsimat
@erikavesela vsak to bola len ironia... Tento druh konspiracii ide uplne mimo mna. Za mna su top tie Danikenove... Ostatne co sa tu preberaju su oproti tomu vyslovene slaby odvar. A napriek Danikenvi verim v Darwinovu evoluciu, Daniken je len take cosi na spestrenie deja
Konspiracne teorie dnesnej doby 1. ockovanie ludi a zvierat 2. jedenie masa 3. sexualne tuzby 4. umele ziarenia - mikrovlnky, mobilne, internetove, satelitne, LED... 5. Karma
Unikatne vysvetlenie na vsetky konspiracne teorie ma Buddhismus. Buddhisticka filozovia dokaze vysvetlit takmer vsetko. Okrem plneho osvietenia, ktore treba zazit. To je nevysvetlitelne.
@zmrzlinka2021 to s tým školstvom a produkovaním hlúpych ľudí je pravda, nie konšpiračná teória, žiaľ.
Neverím tomu, že sa nájde človek, ktorý neverí aspoň jednej konšpiračnej teórii. Ako sa hovorí, na každom špruchu pravdy trochu.
Inak podľa wikipédie, je konšpiračná teória "názor, ktorý tvrdí, že istá skupina ľudí vedome a tajne (konšpiračne) pôsobí v neprospech inej skupiny ľudí alebo celého ľudstva". Pritom kopec udalostí sa nestalo vedome s cieľom ublížiť, ale skôr neopatrnosťou a nedbalosťou človeka, ako tvora omylného (jazda pod vplyvom alkoholu, ignorovanie bezpečnostných protokolov štátnymi predstaviteľmi, hrubá nedbalosť pri manipulácii s chemickým látkami, ...) alebo neodhadnutím vlastných síl (pohyb v zlom teréne za nepriaznivého počasia, podcenenie prípravy). Na druhej strane, koľko takýchto chýb viedlo k úžasným objavom (napr. objavenie penicilínu)? Odporúčam knihu Dejiny lidských pruseru https://www.martinus.sk/752549-dejiny-lidskych-...
@lenkakravcova Dvojicky boli napálené :/ (zrucane schvalne) či vy otom neviete. Sú videá zial teraz uz nie u mojho uja. A bolo vysvetlene aj preco
Neviem či je to konšpirácia. Verím však, že sú vo svete nejaký vplyvní a bohatí čo majú veľkú moc. Je aj zaujímavá kniha o Dubaji. Kto tam pôsobí a čo všetko má na svedomí.
Ja som len letmo zapcula konspiraciu, ze dinosauri neexistovali. Wtf… naco by niekto zahrbaval niekde falosne kosti zverov, ludia by to studovali na vysokych skolach a tieto kosti vyhrabavali? Nechapem… ale popravde neviem o co tam islo…
podla mna ti nikto nemoze napisat ze veri v konspiracnu teoriu… pretoze ked tomu veri tak si nemysli ze je to konspiracia… musila by si tu vymenovat vsetky teorie a tu by sa ludia potom mohli bavit o tom co je a co nie je konspiracia…

@aniele moje deti majú učiteľku ako si ty a som za to neskutočne vďačná ♥️♥️♥️ prosim len sa nenechaj odradiť takou mamičkou a jej podobným ľudom, pretože deti potrebujú ľudí ako ty ☺️