Akej konšpiračnej teórii veríte?
Je na svete mnoho konšpiračných teórií. Je nejaká, ktorej veríte?
@bora0123 javi sa to tak, ze v Indii vznikli vsetky tie rozlicne vedy, nauky a jogy k dosiahnutiu plneho osvietenia. Vdaka vyspelej civilizacii a kastovnemu systemu sa to drzi tisice rokov. Tiez Ajurveda ako prastara medicina tam vznikla. India je blizko Israelu. Cize preto sa predpoklada, ze Jezis prezil nejaku cast svojho zivota v Indii. A ukrizovanie prezil.
Mňa zaujali dve a to že princeznú Dianu dala zabiť kráľovská rodina a že M. Monroe dali zabiť Kennedyovci
@zuzickak Ano, o princeznej Diane som vela citala aj ja, tejto konspi by som aj bola nachylna verit..
Mne jedna mamicka tvrdila, ze deti narodene tusim po 2013 su mimozemske duse. Maju zachranit nas svet. Ona pracovala na 1. stupen ZS a videla to na tych rocnikoch. Ze su to indigove deti. Vraj mam doma maleho mimozemstana. Tvrdila tak, ze tomu na 100% veri. Musela som si to jej tvrdenie pospajat s inymi konspiraciami (Baba Vanga, Zek, karma). Nenasla som na nete fakt nic blizsie. Neviem odkial to ma.
Tiez na globalne oteplovanie a buducnost nasej planety Zem je vela konspiracnych teorii. Ja celkom verim Babe Vange videniu. Ze o 700-800 rokov ludstvo opusti planetu Zem a stane sa vesmirnou civilizaciou.
- ze Marilyn bola zavrazdena a nezobrala tie tabletky sama
- ze princezna Diana bola odstranena kral.rodinou po rozvode, lebo keby zila , Charles by si nemohol zobrat za zenu tu ropuchu Camillu , a taktiez velmi nelichotive interviews o nich davala , skodila ich menu, cize ju museli sfuknut rychlo
- verim ze Megan a Harry boli vytlaceni Williamom a Kate, petoze M a H boli coraz viac popularni a oblubenejsi nez nastupca
- o scientologii, a o tom kde je zena vrchneho scientologa
@reddflowerlife Merlin aj Diana mali velmi smutne detstvo. Zrejme sa na nich lepila smola az do smrti.
@lenkakravcova este doplnim ze kpt. Maddoxu - John Herrik upozornoval na predcasne zavery, ze mohli mat falosne Info, ze to mohlo byt vplyvom zleho pocasia..a Mc Namara o tych pochybnostiach nikoho neinformoval a tak USA vstupilo do tohoto konfliktu..ktory ako hrdina poznamenal trval uz dlho...a USA len ,,hliadkovala,,
@reddflowerlife pozrela som na Megan na nete. Ohladom jej osoby je tolko nejasnosti. 1. vraj sa narodila 1977 a nie 1981 2.ma dceru este spred Harryho doby, ktoru adoptovala jej nevlastna sestra 3.Mala problem otehotniet, nejake potraty za sebou, preto vyuzila zenu, ktora vynosila jej syna Archieho a pravdepodobne aj jej dceru Lilli. Deti, ktore ukazali verejnosti je spekulacia, ze nie su ich, ale pozicane. Archieho a Lilli drzia v tajnosti. 4.ohladom ich deti je mega tajomstvo, ci sa normalne vyvijaju, ci ziju s nimi... ci su zdrave...
Ja mám takú že svet je riadený akurát tak veľkým nezorganizovaným množstvom neschopných, nekompetentných, lenivých a celé sa to este nezosypalo len kvôli zotrvačnosti spoločnosti. A ak sa aj vyskytne niekto schopný múdry kompetentný tak ho tá šedá mäsa nepustí aby nás niekam posunul.
Ja som niekde v komentároch čítala, že princezná Kate už nežije. Tomuto zrovna neverím, ale nejako sa mi to celé okolo nej nezdá. Aj to čudné video, ktoré nahrala, aj to že berie preventívne chemoterapiu. Preventívne? To čo je za blbosť?
@fajnova Ved lekari to vysvetlovali. Zvolili zly nazov. Proste myslela adjuvantnu chemo, aby sa zabili pripadne zle bunky, evidentne jej cele lozisko odobrali pri operacii a resekcne okraje mala ciste. Takze v zasade ano, preventivna - proti navratu choroby.
Že Titanic sa v skutočnosti nepotopil, ale kvôli údajnému poistnému podvodu ju vymenili s jej sestrou, Olympicom, ktorá bola vtedy po čerstvej zrážke s HMS Hawke. Oprava Titanicu bola nerentabilná, tak ju poslali pod vodu a fingovali zrážku s ľadovcom. Titanic ako nová loď bola poistená vysoko, tak sa im viac oplatilo zatváriť sa, že sa potopila ona. Celkom zaujímavá teória, ja na ňu osobné neverím. Čítala som aj veľmi dobrý článok, kde tu konšpiráciu slušne vyvrátili, bod po bode.
@katika85 svoj koment som vymazala. Nie je vobec dokazatelne, ci Meghan svoje deti vynosila sama alebo si zaplatila niekoho. Su nejake 2 videa, mozno viacej, kde si na vysokych opatkoch cupla do drepu s kolenami spolu a s tehotenskym bruskom. Odbornici tvrdia, ze to nie je mozne mat kolena pri sebe vo vyzsom stadiu tehotenstva... Na zaklade toho drepu su konspiracie. Deti drzia v tajnosti a nie je iste, ze tie, ktore ukazuju oficialne su ich. Mozu byt pozicane agenturou. Vlastne deti je mozne, ze nechcu ukazovat verejnosti vobec.
@fajnova americká ľudská noha sa prechádzala po Mesiaci v r.1969, a v r.2024 t.j. o 55!!! rokov neskôr opäť vybuchla americká raketa smerujúca na Mars už pri opúšťaní zemskej atmosféry. Ale údajne sú spokojní s výsledkom, nebolo to síce lacné, no výbuch spôsobila iba drobná porucha, a do budúcna môžu ľahšie vychytať muchy. 😉😉😉
@sbear ano tu jednu fotku ako si cupla s velkym bruchom aj mna zaujala. fakt zaujimava teoria o poziciavani deti na fotky a pod. hmmm 😏
mna este zaujima vsetko ohladom kralovskej rodiny a uz co to som si precitala a skoro kazda “ teoria” “ pravda” ma nieco doseba. btw myslim ze harry si nesie traumu z detstva. a diana nebola taka super ako sa o nej pisalo. x zien odmietlo ponuku na sobas a ona povedala ano a poznala ho 2 dni aj s cestou… to mi hlava neberie
@oblecenie99 ja som videla dokument o tom ze na lodi vypukol poziar davno predtym ako vyplavala a tym padom bola od zaciatku znacne poskodena
@katika85 Osobne si myslím, že Meg nebola nikdy tehotná.
@katika85 Harry je mladsi ako William, cize on schytal najviac tie rodinne traumy. Do 12-13 rokov dieta nacerpava z rodiny najviac a z toho cerpa po cely zivot. Kate a William su pre mna ukazkova rodina. Divim sa Meghan, ze to toho isla, je to velky tlak, kazdy ju pozoruje ako osobnost, nie ako herca, ktory hra niekoho ineho. Diana mala zlu konekciu s jej matkou od malicka, malo lasky od oboch rodicov. Preto sa snazila byt sucitna. Osvietena nebola, ale robila co mohla a svojim detom davala vela lasky. Ja velmi nepozorujem kralovsku rodinu, obcas sa nieco dozviem.
@fajnova toto uz bolo vysvetlene, kedze ma to bytostne nezaujima, neviem dat odkaz, ale urcite sa to da vyguglit.
preco nebol nikto znova na mesiaci? nuz americania tam boli viac krat, pre inych to neprinesie ziadne prvenstvo, stoji to vela zdrojov a v podstate je tam len hromada kamenia. ale ak sa nemylim, tak nejaka cinska sonda tam uz bola.
@jarmilaj "vybuchla americká raketa smerujúca na Mars"? To mas trosku zle informacie, na ziadny Mars nesmerovala. Vsetky testy rakiet maju urcity plan a rata sa s tym ze nieco pocas testu zlyha. Ziska sa XYZ udajov a opravia sa aj ine mensie veci na ktore sa prislo a aj neskorsie zavazne ktore sa vybuchom nestihli prejavit. A ide sa znovu. Vies je trosku efektivnejsie mat raketu ktora vie pristat naspat a znovu sa pouzit ako rakety ktore sa pouzivali doteraz / v minulosti.
"americká ľudská noha sa prechádzala po Mesiaci v r.1969" A keby len v tom roku 🙂 Indovia nedavno nafotili niektore pristavacie moduly svojou ISRO Chandrayaan-2:
Inak pre mňa tie starodávne dejiny sú bájky, ja tomu neverím, proste informácií málo a ľudia si to vyložili ako chceli či už s Kristom, staroveké Grécko a tak. Pre mňa sú zaujímavé novšie dejiny od možno roku 1800 vyššie. A britská kráľovská rodina tiež nechápem tie konšpi teorie okolo nich, ktoré podľa mňa hlavne vznikajú z toho boomu okolo nich.
@hiro píšem, že v r.1969 údajne boli na Mesiaci a aj sa vrátili späť. 55rokov potom, 4/2024 vybuchla raketa 4 minúty po štarte. Bola to tretia alebo štvrtá raketa tohto typu v krátkom období. Majú ambície letieť na Mars, a po polstoročí sa pomaly nedokáže raketa odlepiť od Zeme. Tliachanice o oprave menších vecí si nechaj. Keď sa to dajme tomu na piaty krát konečne podarí, bude to naozaj TROCHU efektívnejšie😉
@katika85 Ten dokument som asi videla. Že požiar na lodi bol je fakt, ale že vraj sa to stávalo v tých časoch dosť často. A riešilo sa to práve tak, že sa to uhlie muselo nahádzať do kotlov. Či to tak veľmi oslabilo trup sa nevie, ani sa to nedá preskúmať poriadne, gro vraku je v bahne, vytŕča len kúsok lode. Ale už som kedysi čítala aj o vyvrátení teórie o tom oslabení trupu kvôli požiaru, že vraj náraz bol inde, ako požiar, neviem. Je to v každom prípade zaujímavý príbeh. Paradoxne, tá loď mala byť iba ďalšou v poradí veľkých zaoceánskych parnikov, v rámci svojej triedy dokonca "len" druhá. Nebyť tej tragédie, zrejme pôjde po pár rokoch do šrotu, ako ďalšie, resp.mozno ku dnu počas vojny, ale takto sa stala nesmrteľnou. A ľudí prirodzene fascinuje príbeh okolo nej, preto pochopiteľne bola a aj bude zdrojom konšpirácii, či polemík 🙂

@aniele moze byt tiez tak.