Ako bojovať proti negatívnym energiám v rodine?
Ti, ktori na to neveria, prosim, nech nekomentuju, a ignoruju tuto debatu.
Dakujem!
Ahojte, mame v rodine ludi, ktori su zakerni a zli ludia. Je to mojej mamy sestra. Jej vnucata sa v minulosti, ked sme boli v dobrom vztahu sa chvalili, ze sa zaoberaju ciernou magiou.
Uz sme s nimi 2x pohadali (2x 4 roky sme nekomunikovali), vymyslali na nas klamstva v rodine, my sme ich tak neriesili. Nechali sme to na nich. Inak, ohovoraju kazdeho jedneho cloveka, vysmievaju sa, proste taki zakerni ludia... Ale je to nasa rodina... Teraz sme v kontakte, no ja od nich neocakavam nic. Ako som ich mala velmi rada, stali sa mi lahostajnym. Avska v poslednom case opat registrujem pichlave poznamky, cakam, kedy to zas vybuchne medzi nami a zacinaju sa nam stat zle veci. Mne, bratovi aj mojej mame... Dookola. Ja v tychto veciach velmi verim a mam taky pocit, ze na nas nadavaju, alebo proste robia na nas nieco zle.
Blbe komentare prosim nechajte. Ak viete poradit, bola by som vdacna.
Ja takýchto ľudí volám,, emócialni upíry,, je jedno či je to z rodiny ,alebo cudzí ľudia. Títo ľudia su není sami so sebou vyrovnaní...závisť a neprajnost ich doslova pohlcujú a nedopraju druhým..svoje komplexy a životné krivdy dokážu preniesť do svojho správania. S odstupom času a tým že som aj staršia už neskúšal takýchto ľudí pochopiť či pomôcť im. To človeka len pokladá na kolená či fyzicky ,ale hlavne psychicky. Vyhýbam sa takýmto jedincom a ignorujem ich..nedovolím im aby o mne čokoľvek vedeli. Moja rada znie odstrihnúť sa od takejto rodiny. Oni sú v kontakte aby o tebe vedeli viac a to potom využili proti tebe, štipľavé poznámky sú toho dôkazom.
Závisť a neprajnosť sú veľmi silné negatívne energie, ale farár hovoril, že ak ich niekto vysiela na osobu, ktorá žije spravodlivo, nedáva im nato dôvod, tak táto vyslaná negatívna energia im neuškodí.
Najlepšie je s takými ľudmi sa ani nestretávať a ich štipľavé poznámky si vôbec nevšímať, nedať sa im zneisťovať.
Dávnejšie som čítala takú brožúrku od p. Rosinského, ktorý bol uznávaný psychiater, tak tam písal, že zistil, že za veľa duševných porúch môžu takéto negatívne energie.
Tiež keď stretnem takýchto ľudí, tak ich nechám nech si oni žijú a robia svoje a ja si robím svoje.
@zuwa78 presne tak,pravidelne prijímanie sviatosti,život v milosti posvacujucej....ak fakt toto človek úprimne žije,diabol nezmôže nič.
Proti zlu je najjednoduchšie bojovať dobrom. Ak sa naozaj zaoberajú čiernou mágiou v skutočnosti sú veľmi nešťastní ludia. Co by som odporúčala skus ich v hlave žehnať, obetovať za nich omšu a modliť sa za nich.
Vlastnú rodinu ochraniš jedine tak, ze ich nebudeš stretávať a budeš sa im vyhýbať, ale žehnanim a modlitbou im môžeš pomôcť a aj tak pomôžeš odvrátiť zle myšlienky na nich u seba. Fakt si uvedom, ze hnevom na nich len samu seba dávaš do toho, ale odpustenim tie zlé myšlienky a pocity od seba odstarniš.

mne sa na jednej takej "rodinnej" navsteve maly syn doslova zlozil, ostal unaveny, bledy, mimo, hodil sa na mna, len som ho drzala v naruci, ked sa spamatal, sli sme prec... takze poznam...absolutnej minimalizujem kontakt, alebo odseknem, ked niekto zacne rozpravat sprostosti voci mne, vratim mu utok a zbohom