Ako bojovať proti nenávisti k samej sebe?
Ahojte. Fu no ako začať. Som mladá baba. Vydatá a mám tri deti. Milujem ich. No neviem už čo robiť. Nemám chuť do života. Všetko robím nasilu. Na tvary úsmev. No v sebe mám bolesť. Nenávisť. Koho nenávidím? Samu seba. Bola som chudé dievča. Pekne. Keď som čakala 1 dcéru pribrala som 25 kg za 9 mesiacov. Popri som robila školu. Po pôrode som stratila aj jednu jedinú kamarátku čo som mala. Proste bez slova prestala so mnou komunikovať. Od vtedy som sa venovala len dcére. A škole. Keď som skončila školu tak dcére. Vydala sa. Narodili sa mi ďalšie dve deti. Čiže s nimi ďalšie kilá. Aktuálne mám strašne vysokú váhu.( 2 mesiace chudnem a schudla som len 6 kg) Som strašne tučná. Sama. Nenávidím všetko čo sa týka mňa. Zavretá stále medzi 4 stenami. Manžel stále v robote. Nikde nechodíme. Ak tak len obchod. Sem tam park z deťmi. To je všetko. Popri opatrujem moju mamku. Snažila som sa nájsť psychológa. No všetkých čo som obvolala sú obsadení. Vôbec neprímaju nových pacientov. Z mojim manželom som sa snažila rozprávať. Ale ten je bez záujmu. Vôbec nevidí ako sa cítim. Ostala som ticho a už o Tom nehovorím. Tak ani on. Ani viac ho to nezaujíma. Povedzte mi. Čo by ste robili? Skúšala som sa skontaktovať aj z internetu psychológmi. Ale nula bodov. Dostala som sa do kruhu s ktorého niet cesty von. A mám strach že to už raz nezvládnem. Už som mala pár ,,záchvatov,,. Trhala som si vlasy. A nemohla sa s toho dostať. Upokojila som sa až po dlhom čase. A to len zato, že bol pri mne manžel. Len že raz sa môže stať že budem sama. Cítim sa sama. Stále mám v hlave, že sa manželovi nepáčim.
A psíka preč nedávaj, to je minimálna starosť, dať mu 1x do dňa žrať, asi je von, keď ste v dome, tak venčenie odpadá. Ešte ti za rok dva možno dobre padne ze ho máte, keď necháš deti doma s niekým a pôjdeš sa so psom prejsť a vyvetrať si hlavu.
Poznám rodinu, kde majú deti 6, jedno z nich na posteli/ vozíčku , zvierat v humne pozatvaranych kopec a vtedy keď mi je ťažko a mám nervy v riti zo všetkého, tak si poviem, že sa ozaj nemám na čo sťažovať
Neviem koľko má mama rokov.
Mňa tiež auto zrazilo.
Bola som na vozíku.
Išla som po operácii do Kováčovej kúpele.
Mama nech si tam vybaví.
Naučí sa tam o seba sama starať.
Skús si pozrieť na IG KristinaBaudysova, ja mám od nej kúpený celoročný kurz, od januára vidím reálne výsledky v pohľade na samú seba
Mama uz nema manzela? Surodencov nemas? Musis sa zamerat aj na seba, lebo ta picne. Mozno ste nemali tak skoro ist do 3 dietata.
Chcem ta upokojit. Urcite si sa mu velmi pácila a pácis sa. Len schudneš. Dás si na tom zálezat a netrhaj si, prosim ta, vlasy. Ved mas tri deti, žena, más sa co obracat. Si úzasná, ak este pri prvom dietati si dokoncila školu.
Manzelovi sa asi pacis ale chapem,ze ty to cítiš inak lebo sama mas so sebou problem
Pocuj a hedepy si skusala? Vsetci co poznam co skúšali au spokojni a hej, nemusí ti terapeut na prvu sadnut ,s tym bud ok
Co sa tyka chudnutia,mas nastaveny dobre jedalnicek? Mas na to cas? Vies energetický prijem musis mat nad svoj bazalny metabolizmus a pridat nejaky pohyb,ideal 3 x do tyzdna,2 x nejake kardio mozno jeden x estw posilovacka,mas cas zaplatit ao vyzivoveho poradcu? Neviem kolko mas rokov ale njadi si aj na instagrame su vyzivovy poradcovia,vies ich oslovit aj na dialku ak mas peniažky,stoji to za to
Chapem uplne kao sa citis,ja som síce neschudla a mam kamošky,ale kym sme sa neprestahovali mala som zachvaty
Kamoska skončila na antidepresívach..drzim palce♥️ kľudne napis ak chces
Vsak 6 kilo za 2 mesiac je skvelý výsledok, to, že si sa dostala na takú váhu akú máš si si sama roky budovala nemôžeš očakávať 50 kilo dole hneď, bude to trvať mesiace ale keď sa zatneš to dáš, zo vzduchu sa nepriberá, mamka chce nechce treba ísť na mesto a požiadať o opatrovateľku má na to zrejme narok a nič Vás to nebude stáť, nedá sa tak žiť, že len makas od rana do večera to je o com
Napis mi sukromne spravu
Si silná,dobrá a obdivuhodná žena
Ja mam tiez 3 deti,som po mozgovej prihode,zapasim tiez kilami a tetaniou
Niekedy uz som uplne hotova,potrebovaka by som nejaku kamosku,spriaznenu dušu
A manzel tiez vkuse robi,aj soboty
Ale mam v nom obrovsku oporu, travime vela casu spolu,zajdeme na vylety, pivko,prechadzku,dovolenku
Ale tie kazdodenne dni su o drzku
Silno ta objímam a verím ze to zvladnes
Ak by si potrebovala partaka na chudnutie a podporu v tom,napíš ❤️❤️❤️
Wav, 3 kg mesacne, to mas za rok 36 kil. Si super, neboj, to zvladnes. A k tomu ostatnemu.... neviem aka si povaha, ale vzdy si povedz, ze spravis len to najnutnejsie v danej chvili. Vsetko sa bude pomaly zlepsovat. Aj ked to este chvilu potrva.
A postaraj sa o to, aby uz ziadne dietatko viac.
ipcko.sk
Urcite to zvladnes si silna zena ked uz toto vsetko zvladas staras sa o tolko.ludi...schudnut 6kg je vyborne to sa nie kazdemu podari skus pozriet na Instagrame schudni s Dave maju velmi.motivacne prispevky v pribehoch .Ale HLAVNE sa nenechaj vydierat mamou ved to ta moze.znicit ..mas tri uzasne deticky ktore.ta budu este dlho potrebovat bojuj kvoli nim
Ahoj,neviem akych psychologov si skušala na nete,skús ipcko.sk 🙂 a z akeho si mesta?
Som psycholog a matka troch deti vekovo cca ako mas ty (7,4,1rok)..ak chces napis mi sukromnu spravu,napisem ti tam mail,fb-mozeme si popisat o tom viac v sukromi ;)
Dobrý večer prajem. Ak máte záujem, napíšte mi súkromne. Rada, ak môžem, pomôžem 😊. Viac tu písať nebudem, len súkromne.
Odkial si? Nechces kamosku?
Tri deti, matka, pes, nemas cas kedy cvicit alebo aspon mat dobru naladu. A si dobra, ze vsetko zvladas, pochval sa sama, ty si v inej lige nez vacsina zien. Ja som raz na jednom podujati videla odzadu strasne tucnu zenu, vedla nej manzel. Fakt siroku dochodkynu a v duchu som si o nej hovorila, ze preco sa tak vyzrala a co ten jej chlap, ako to zvlada. Ze ja by som to nedopustila. A ona vtedy urobila krok nabok a odhalila invalidny vozik, ktory po celu dobu kvoli jej rozmerom nebolo vidiet. Na tom voziku sedel ich dospely syn, na prvy pohlad postihnutie od narodenia... A odvtedy nesudim.
a pri mamine musis byt stale?zeby sa o nu postaras co jej aktuálne treba,muz sa vrati s malou zo skolky a bude doma s detmi a ty si zacvicis alebo sa pojdes prest a vyvetrať hlavu napr
Nejedz casto,jedz dvakrat denne dosyta a maj aspon 14 hodinove okno kedy nejes.Zarad drveny ostropestrec -detoxikujes pecen-odide ta zloba a nenavist voci sebe,stabilizuje sa ti cukor v krvi…Dakuj za kazdu malickost,za krasne deti,za svoje zdrave telo,ktore dokaze zvladat taky napor.Zmen seba a zacne sa ti menit svet.❤️Si supermatka a superzena-nezabudni na to!
Ty uz sama si.
@jankasyrka tak to neexistuje. Napríklad v sobotu. Sestra navrhla aby som sa išla s nimi kúpať. Samozrejme išiel aj manžel aj deti. Boli sme tri hod. Tri hod som dávala pozor na deti. 2 sestrine a 3 moje. Sestra tam bola síce so mnou. Ale hrali sme sa s nimi na striedačku. A manžel ten išiel do vody na tobogány ešte z ďalšími 2 deťmi. ( To sú sestine lebo ona má 4 baby. Dve malé a dve staršie) Tak že tri hodiny sme sa venovali deťom. Ja som ani v bazéne nebola. Len pri deťoch. A tak je to stále. Dookola. Ja som už 4 roky nebola niekde sama. Ani z manželom. Žiadna reštaurácia . Kino nič. Lebo ako náhle naznačim že niekde chcem ísť. Automaticky mama začne komentovať. A manžel sa hneď toho chytí. A súhlasí s ňou. Aby sme nikde nemuseli ísť .
@ilianalu Žiar nad Hronom určite by som chcela
@stanulienkat otec je v inom meste. A sme v kontakte ale len telefonický. A tretie sme mali tak skoro nakoľko sme chceli aby nebol veľký vekový rozdiel.
@savasava Žiar nad Hronom
@lenkakravcova Žiar nad Hronom
Hm, ja som z Bratislavy, ale napis mi, mozeme si aspon telefonovat 🙂

A kde bývaš, ak sa smiem spýtať?