icon

Ako často periete?

macka23
29. sep 2010

Ja len tak zo zaujimavosti 🙂 My sme teraz troska obmedzeni moznostami, ale snad by sa naslo nieco takmer na kazdy den :D

kala33
29. sep 2010

no ja podľa toho ako sa naplní kôš, ale asi tak každé tri dni. Teším sa ked mám prázdne šnúry na balkóne. 😵 😵 😵

radkatom
29. sep 2010

My perieme asi tak kazdy druhy den ale aj dve, tri pracky 😝

silvia.t
29. sep 2010

ja periem kazdy 3den ale na 4krat otocim 😀 aj teraz cakam kym doperie a idem vesat 😝 este za mame v bytovke susiaren a vyuzivam ju iba ja a suseda 😀

ivetkab.
29. sep 2010

Sme traja a periem asi dvakrát týždenne. No a samozrejme mimo toho posteľné prádlo a tak ... ale čo sa oblečenia týka, tak asi 2x v týždni.

dioliana1
29. sep 2010

Sme 6ti a asi 4-5krat do týždna po jednej pračke

nadhera
30. sep 2010

Kazdy den, niekedy aj 2x. Postelne do toho neratam.

stanislavao
30. sep 2010

asi kazdy druhy, treti den 1 az 2 pracky. strasne vela toho mame.

jaja25
30. sep 2010

takmer každý deň, ale niekedy aj 3x denne ak som 2 dni predtým neprala 😉

ani3012
30. sep 2010

ja každý deň 😝 niekedy aj dva krát 🙄 aj teraz mám v pračke 😝
@nadhera 😀

kraskanz1
30. sep 2010

jej vlemi dobra otazka moj drahy stale po mne nadava ked nahodou periem casto aj to len pre to ked raz za cas hodim do pracky deky postelne pradlo zaclony a tak ved to poznate 😉
ale normlane periem raz za tyzden 2pracky ale sme este len sami dvaja

majkapatko
30. sep 2010

Ja kazdy den. :o)) A to mam iba jedno dieta a manzela :o)))))))))))))))))))

azuz
30. sep 2010

u nas pracka ide kazdy jeden den, ked nahodou nie som doma cely den, na dalsi periem 2 az 3 varky, prat ma este bavi, ale potom ta kopa zehlenia 😖

lienkalenka123
30. sep 2010

ja raz do týždna, také 2-3 pračky...zatial sme len dvaja, no čoskoro budem poriadnejšia aj ja 😀

zuzana923
3. okt 2010

sme 4 - takže často - každý deň - niekedy aj 2x
muž je športovec - takže smradľavé háby z tréningov okamžite hádžem do práčky - fúú ten puch 😝 😝 😝
dcéra je stále od atramentu a vodových farieb 😀 😀 😀
no a synko - hotové prasa 😀 😀 😀

montinka
3. okt 2010

odkedy mame doma drobcov tak veru aj styrikrat do tyzdna. malý sa sice moc ešte nezamaže,ale malá tá je schopná byť špinavá za 5 minút takže najviac opratých vecí patrí jej. 😀 😀 😀

prettybaby
3. okt 2010

kym sme boli dvaja, tak vikend dve pracky. teraz ked sme traja, tak aj styri tyzdenne. no neviem ako, tento tyzden som prala kazdy den 😉

leniciatko
3. okt 2010

oprať sa operie ľahko, ale potom to žehlenie. bŕŕŕ.... 😠

bebebrumik
3. okt 2010

raz tyždenne niekedy aj raz za dva týždne dve pračky-biele a farebne a podla potreby postelne pradlo, inak raz mesačne...

garancia
4. okt 2010

Práčku zapínam pravidelne každý deň popoludní i večer, keď je to nutné, tak aj ráno. A to som si už kúpila s bubnom na 8kg prádla. Chcela som na 10kg, ale sa mi predavač smial, že ani v školke také profesionálne nemajú 🙂

alca85
4. okt 2010

keď už nie je čo obliecť 😀

zuzanka.h
4. okt 2010

často... každý deň

petra1303
4. okt 2010

Sme traja (ja,manzel,dcerka Sofia-23mesiacov) okrem toho mame dvoch havov . Periem kazdy den a niekedy aj dva krat aj trikrat ...zhruba tak 10krat do tyzdna plus-minus 🙂

jarus8
4. okt 2010

každý deň 2 krát, stále nejaké, synove, manžel športuje, takže stále nejaké spotené veci, moje, bytové a ešte máme psíka, takže aj poťahy a tak a plus každý druhý večer plienky, keďže látkujem 😅

pancake
7. okt 2010

sme traja a periem 2-3 krat do tyzdna. nikdy nie dva krat za den. neodporuca sa to. 😉

lenka1smejka
7. okt 2010

periem niekedy 3x za tyzden,niekedy raz ako kedy...sme traja

janinna11
7. okt 2010

Ako kedy, niekedy 1 až 3x za den, niekedy aj dva dni nie, podla toho, kolko je casu, a ci si mame co obliect... 😉 😉 😉

briketa
7. okt 2010

cca kazde tri dni - kos bieleho, kos cierneho, podla casu potom este uteraky+deky a nakoniec handry

diabolico
8. okt 2010

Tak približne 5x za týžden každý den niečo 🙂

rocky11333
8. okt 2010

My veru bože každý deň. Štále je niečo v koši a to sme len 4 ale tak čo narobíme. :DD

sabiatko
8. okt 2010

ja tak 3 X do tyzdna. rada by som aj castejsie, ale ked je chladnejsie, tak to schne aj 2-3 dni. niektore veci ale perem denne, ako napriklad zabrizgane podbradniky. prat je sranda... kedze je pracka 😎 horsie je to s vesanim a ukladanim do skrinky, to ma moc nebavi 😝