Ako často periete?
Ja len tak zo zaujimavosti 🙂 My sme teraz troska obmedzeni moznostami, ale snad by sa naslo nieco takmer na kazdy den :D
My perieme asi tak kazdy druhy den ale aj dve, tri pracky 😝
ja periem kazdy 3den ale na 4krat otocim 😀 aj teraz cakam kym doperie a idem vesat 😝 este za mame v bytovke susiaren a vyuzivam ju iba ja a suseda 😀
Sme traja a periem asi dvakrát týždenne. No a samozrejme mimo toho posteľné prádlo a tak ... ale čo sa oblečenia týka, tak asi 2x v týždni.
Sme 6ti a asi 4-5krat do týždna po jednej pračke
Kazdy den, niekedy aj 2x. Postelne do toho neratam.
asi kazdy druhy, treti den 1 az 2 pracky. strasne vela toho mame.
takmer každý deň, ale niekedy aj 3x denne ak som 2 dni predtým neprala 😉
jej vlemi dobra otazka moj drahy stale po mne nadava ked nahodou periem casto aj to len pre to ked raz za cas hodim do pracky deky postelne pradlo zaclony a tak ved to poznate 😉
ale normlane periem raz za tyzden 2pracky ale sme este len sami dvaja
Ja kazdy den. :o)) A to mam iba jedno dieta a manzela :o)))))))))))))))))))
u nas pracka ide kazdy jeden den, ked nahodou nie som doma cely den, na dalsi periem 2 az 3 varky, prat ma este bavi, ale potom ta kopa zehlenia 😖
ja raz do týždna, také 2-3 pračky...zatial sme len dvaja, no čoskoro budem poriadnejšia aj ja 😀
sme 4 - takže často - každý deň - niekedy aj 2x
muž je športovec - takže smradľavé háby z tréningov okamžite hádžem do práčky - fúú ten puch 😝 😝 😝
dcéra je stále od atramentu a vodových farieb 😀 😀 😀
no a synko - hotové prasa 😀 😀 😀
odkedy mame doma drobcov tak veru aj styrikrat do tyzdna. malý sa sice moc ešte nezamaže,ale malá tá je schopná byť špinavá za 5 minút takže najviac opratých vecí patrí jej. 😀 😀 😀
kym sme boli dvaja, tak vikend dve pracky. teraz ked sme traja, tak aj styri tyzdenne. no neviem ako, tento tyzden som prala kazdy den 😉
oprať sa operie ľahko, ale potom to žehlenie. bŕŕŕ.... 😠
raz tyždenne niekedy aj raz za dva týždne dve pračky-biele a farebne a podla potreby postelne pradlo, inak raz mesačne...
Práčku zapínam pravidelne každý deň popoludní i večer, keď je to nutné, tak aj ráno. A to som si už kúpila s bubnom na 8kg prádla. Chcela som na 10kg, ale sa mi predavač smial, že ani v školke také profesionálne nemajú 🙂
keď už nie je čo obliecť 😀
často... každý deň
Sme traja (ja,manzel,dcerka Sofia-23mesiacov) okrem toho mame dvoch havov . Periem kazdy den a niekedy aj dva krat aj trikrat ...zhruba tak 10krat do tyzdna plus-minus 🙂
každý deň 2 krát, stále nejaké, synove, manžel športuje, takže stále nejaké spotené veci, moje, bytové a ešte máme psíka, takže aj poťahy a tak a plus každý druhý večer plienky, keďže látkujem 😅
sme traja a periem 2-3 krat do tyzdna. nikdy nie dva krat za den. neodporuca sa to. 😉
periem niekedy 3x za tyzden,niekedy raz ako kedy...sme traja
Ako kedy, niekedy 1 až 3x za den, niekedy aj dva dni nie, podla toho, kolko je casu, a ci si mame co obliect... 😉 😉 😉
cca kazde tri dni - kos bieleho, kos cierneho, podla casu potom este uteraky+deky a nakoniec handry
Tak približne 5x za týžden každý den niečo 🙂
My veru bože každý deň. Štále je niečo v koši a to sme len 4 ale tak čo narobíme. :DD
ja tak 3 X do tyzdna. rada by som aj castejsie, ale ked je chladnejsie, tak to schne aj 2-3 dni. niektore veci ale perem denne, ako napriklad zabrizgane podbradniky. prat je sranda... kedze je pracka 😎 horsie je to s vesanim a ukladanim do skrinky, to ma moc nebavi 😝

no ja podľa toho ako sa naplní kôš, ale asi tak každé tri dni. Teším sa ked mám prázdne šnúry na balkóne. 😵 😵 😵