icon

Ako celebrity vozia svoje deti

4. apr 2023

Niekedy žasnem…”celebritka” s dvomi deťmi a svoje dieťa vozí takto 🤦‍♀️ Áno áno mňa do toho nič, ale ma hnevá, ze keď ma niekto dieťa nevie si naštudovať niečo o jeho bezpečnosti

Ako celebrity vozia svoje deti
mamuskazuzuska
4. apr 2023

@jarnajar taka neexistuje. Ak mas nazov alebo foto sem s nim ale neviem o takej vobec a to sa autosedackam venujem 10 rokov.

marca12
4. apr 2023

Keby chcela poukazat na bezpecnost,zvoli inu fotografiu. Jej by sa tiez asi nepacilo,keby ju suseda vyfotila a dala to sem alebo by stiahla fotku z jej soc.siete a dala ju sem s nejakym popisom. Aj celebrity su len ludia a nezasluzia si ucelove verejne prepieranie. Samozrejme,ze s tym pocitaju,ale toto je uz daleko cez ciaru. A este sa ide autorka obhajovat ako chcela poukazat na bezpecnost. Zbytocne je takymto ludom nieco vysvetlovat. Donekonecna si idu svoje a nechapu podstatu

marca12
4. apr 2023

Hyena si,lebo si zverejnila jeho fotku. Tu tam nedaval na to,aby si ju ludia stahovali a pisali o nom,aky je nezodpovedny. Ked si chcela moralizovat nad bezpecnostou,zaobislo by sa to bez fotky. Ale nie,ty si musela moralizovat nad celebritami.

autor
4. apr 2023

@marca12 🤣🤣🤣🤣🤣

kaitlin3
4. apr 2023

@marca12 tou fotkou predsa upozornila na ten nedostatok bezpečnosti aj s názornym príkladom, ako inak majú ľudia vedieť o čo ide? Cez opis? 😁 okrem toho, on ma verejne dostupný profil, tým že niečo zverejňuje, tak v podmienkach používania na IG pri verejnom profile je že sa ten obsah môže šíriť ďalej aj bez jeho nutného vedomia 🙂 takze aj novinári je fajn keď si pýtajú povolenie ale nemusia to robiť, nie je to protizákonne 🙂 ale to by sme museli citat podmienky používania všakže 🙂mne príde nazývať niekoho hyena ďaleko cez čiaru ale okej, každý mame tie čiary nikde inde 👍

ema229
4. apr 2023

Autorka nech sa zamyslí ako sa vozili deti pred napr 30rokmi 😅 vlasy by ostali dupkom

evkao
4. apr 2023

@ema229 a? pred 30 rokmi sa ani nepouzivali mobily, nebudeme ich pouzivat ani teraz? 😀

autor
4. apr 2023

@ema229 lenže už nič nie je ako 30 rokov dozadu. Doba ide dopredu a keď mame možnosť voziť naše deti bezpečne tak prečo nie. Oni tu sedačku tak či tak museli dať do auta. Tak sa zamýšľam či to bolo také ťažké dať správne

mamuskazuzuska
4. apr 2023

@ema229 predpokladam ze susicku, umyvacku riadu a jednorazove plienky tiez nepouzivas. Taktiez mobil s internetom (z ktoreho asi teraz pises) a pocitac. Vozis sa na starom aute bez airbagov...

kaitlin3
4. apr 2023

@ema229 výborný argument 😁 pred 30 rokmi deti sli v pol roku do jaslí, väčšina z nich na sunare, očkovaní boli žiaci v triedach a v telocvičniach hromadne, ženy boli pri porode sami a rutinne nastrihavane a deti boli v nemocnici hospitalizované same. Ešte niečo?

marca12
4. apr 2023

@kaitlin3 na nete je dost nazornych fotiek. To,ze sa mozu sirit a kradnut fotky IG je legalne,ale neludske. Za to,ze je celebrita,tak sa ideme takto spravat? Opakujem su to v prvom rade ludia

kaitlin3
4. apr 2023

@marca12 jediný kto tu osočuje si ty, autorka nič take ako hyena na sajfu nepísala, tak tu prosím nekáž niečo o slušnom správaní 😉 a nechápem aké kradnutie, ešte raz, v podmienkach používania ty akonáhle verejne zverejníš nejakú fotku alebo video, povolujes jeho šírenie, kradnutie je niečo diametrálne odlišne

domiklik
5. apr 2023

@kaitlin3 možno je "kradnutie" fotiek legálne, určite však nie je morálne.... V hociktorom bulvárom plátku, ktorý kradne fotky z ig, sa autor podpise a uvedie zdroj... Tu autorka skopírovala fotku, uverejnila ju na inú sociálnu sieť anonymne... Keď je taka hviezda, nech to aspoň urobí pod svojim vlastným menom, lebo do huby si berie konkrétnu osobu... Keď chcem na niečo poukazovať urobím to morálnym spôsobom, vo všeobecnosti neriešim cudzích ludi, ale áno, pre niektorých sa cudzí hodnotia najlepšie...

jarnajar
5. apr 2023

@evkao
@mamuskazuzuska máte nakoniec pravdu, beriem späť. Bol to typ vajíčko, museli sme kvôli smeru kúpiť novú sedačku. Úplne sa mi to časom zmýlilo.

nyusika
5. apr 2023

@domiklik súhlasím.
Pokiaľ naj naozaj náaaahodou chcela spraviť osvetu, príspevok by napísala inak.
Toto je nespochybniteľne hejt na moderátora. Plus tie úbohé komentáre tému "načo sa trepali tam a tam, veď ohrozili na živote dieťa"
Ženy, sorry, level suterén.
Rdsvni som na stene videla príspevok s videom, kde nejaká žena natáčala svoje dieťa za jazdy - dieťa jej sedelo na kolenách a akože šoférovalo.
Väčšina žien to považovalo za vtipné a nerozumeli, čo z toho päť iných prispievateliek robí vedu. Booože, veď aj ony sedeli predsa kedysi dedkovi na kolenách a "šoférovali"..., Neprekvapilo by ma, kebyže medzi tými, čo to považovali za neškodný žart, boli aj niektoré bojovníčky za bezpečnosť odtiaľto.

evica17
5. apr 2023

@nyusika tak toto mi už príde cez,keďže ohrozovala aj ostatných keďže to bolo počas jazdy.

vero96
5. apr 2023

Kontaktovala som spoločnosť carsen.sk s printscreen z tejto "diskusie" poďakovali sa a budú to riešiť. neurobila som to anonymne, slušne som sa podpísala. Je to veľmi kvalitná spoločnosť a nemyslím si, že ju treba takto hanobiť na soc. sieti. Pekný deň dámy 😉

autor
5. apr 2023

@vero96 veď tu nikto neriešil carsen ale Sajfu🤣 ved snáď mu nejaká prepravná spoločnosť nebude rozkazovať ako svoje dieťa povezie. To je jeho vec, nie nejakej spoločnosti. Ale ty si tiež inde kvôli tomuto písať im 🤦‍♀️😀😀

autor
5. apr 2023

@vero96 veľmi sa ta to dotklo kvôli nejakej spoločnosti. Zaujímavé 😀

krkavcia_mater
5. apr 2023

@januska12323 zle umiestnena v smere jazdy... to je rovnake ako ziadna :(.... Ale tak kazdy sa ucime a robime chyby

autor
5. apr 2023

@vero96 a super, že to budú riešiť 🙂 možno sa konečne niečo naučia o sedačkách a ich správnom užívaní 🙂

evica17
5. apr 2023

@mamuskazuzuska no al to si nik nevšimol,neriešil že on nie je pripútaný

evica17
5. apr 2023

@vero96 ešte im napíš že ani mladý muž nie je pripútaný,čo je tiež riziko a protizákonné;)

miskakyska
5. apr 2023

@vero96 si trápna,hoci sa hráš na dôležitú

autor
5. apr 2023

@evica17
@miskakyska to je presne tak keď si vtierka😀

ivushaaaa
Autor odpoveď zmazal
ivushaaaa
Autor odpoveď zmazal
nyusika
5. apr 2023

@ivushaaaa no ved ani mne to vtipne neprislo a ked ste tu diskusiu citali, musite vediet, ze nas rakych bolo menej ako tych, co sa im to zdalo OK

ivushaaaa
Autor odpoveď zmazal
simiis
5. apr 2023

Žasnem ako sa staráš do života druhých ľudí. Čo máš z toho, že sa zaujímaš o to ako sa druhý starajú o svoje deti? Vypočujú ťa? Nie. Na ulici by si ťa ani nevšimli, máš z toho veľké gulové.. Ak ťa dokáže nahnevať život druhých, neviem si ťa predstaviť v riešení nátlakových situacií.. toto je tak zbytočná téma..radšej sa zaujímaj o to čo máš doma, tebe by sa tiež nepáčilo ak by cudzí človek pchal nos do tvojich vecí, tvojho správania, vychovávania detí..namiesto toho aby si sa rozčulovala nad inými, pozri si dobrý film alebo venuj ten čas svojej rodine, svojim povinnostiam..🙂)